- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKimseyi yapmak istemediği, giymek istemediği bir şeye zorlamamak gerek. Bu sevgilin bile olsa. Ya yalnız katılacaksın partiye ya da sevgilinle takılacaksın. Hangisi senin için daha önemli ona karar vermelisin. Erkekler pembe giymez diye bir kural elbette yok ama biraz da zevk meselesi. Herkes aynı şeylerden hoşlanmak zorunda değil. Sevgililer günü önce huzursuzluk çıkarmazdım yerinde olsam
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam, pembe değil kırmızı giymesini söyle ona. Bunu kabul ettirebilirsin daha sonra alışverişte kırmızıdan pembeye kaçam bir renk seç. Bence dene bu fikri İyi şanslar canım
12 Yorumla- +1 yıl
Evet mantıklı çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim tatlım. Bir sorun olursa yaz lütfen benim de eniştem mardinlidir😂😅
+1 yılÖnce kız ağırlıklı olduğu için diyorsun, sonra da sevgililer günü teması olduğu için diyorsun. Soruda tutarsızlık var. Ayrıca kız ağırlıklı bir yere sevgilini goturmen de ilginç. İkna edebileceğini sanmıyorum. Fazla zorlarsan senden ayrılması bile muhtemel.
48 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama ayrılacak kadar geri kafalı bir sevgilim yok tabiki. Ayrıca kız ağırlıklı olma sebebi en başta kız kıza sevgililer gününü kutlamak istedik çünkü grupta çok sap var, ama sonra sevgilisi olanlar sevgililerini de çağırmaya karar verdi. Olay bu yani canım
- +1 yıl
Ayrılacak kadar geri kafalı?: ) Öyleyse onun tercihlerine saygı duy da böyle bir şey için ikna etmeye çalışma. Aksi hâlde o da seni oraya gitmemen için ikna etmeye kalksa ne olacak?
- +1 yıl
Tercihlerine saygı duyuyorum. İkna etmeye çalışmak ve zorlamak çok farklı şeyler. Hem merak etme ikna edebildim bugün gidiyoruz. Bütün erkekler sizin gibi olmak zorunda değil
- +1 yıl
Yahu ne ilgisi var. Birbirinize uyuyorsunuz ki sevgili oluşunuz devam ediyor. Buna saygı duyarım nihayetinde. Herkesin de toplumsal cinsiyet kodlarını yaşaması farklıdır. Bunu tartışacak yer burası değil. Madem ikna etmişsin, tebrikler ve iyi eğlenceler.
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Şimdi seni şikayet etmek, mesajını direkt silmek, seninle aynı üslup ile cevap vermek vey bambaşka bir yol izlemek gibi seçeneklerim var. Acaba cehaletine verip sussam mı, sana satır aralarını gösterip "ikna edemiyorum" cümlesinin burada ne anlama geldiğini ve daha birçok şeyi mi açıklasam veya senin saygısızlığını, kendin gibi düşünenlere saygı beklerken karşıt görüşte olanlara saygısızlık yapmana mı dikkat çeksem... Görüyorsun ya baştan aşağı yazık bir durumda bu senin öfke kusan cevabın. Sui zan edişin de cabası. En iyisi ikimiz de susalım, önümüze bakalım. Fikrin için sağ ol.
- +1 yıl
Son mesajım, soruyu soran sana değildi. Bilgin olsun. Gereksiz birinin yorumuna cevap verdim sadece.
- +1 yıl
Güzel. Halledilmesine sevindik.
+1 yılBembe güzel bir renk ve sadece eşcinseller giymez, Bir dünya pembe kapşonlum var dostum 🤙🏾 bence o yumuşak görünürüm aman görünmim diye giymiyodur ama güzel bir dille açıklarsan bence ikna olur 🤙🏾🙏🏽🔥
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılYa susuyum diyorum, duramıyorum mq. Ya pembe rozetli gey birisin ve sevgilinde öyle. Ya da nick'inden de anlaşıldığı üzere senden başka herkes ezik, sen ve doğal olarak sevgilinde elitsiniz. Her iki durumda da sizin gibiler için sıkıntı olmaz.
Hatta partide çıkıp sürpriiizz, pembe kıyafetli olan erkeklere basıcaz deseler yine sıkıntı olmaz. Sevgiline, bak tatlım şimdi o zevki sende tadacaksın ne güzel dimi dersin. Size iyi partiler.
Yalnız dikkat edin de pembe gidip mor dönmeyin ordan..
🤣🤣00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir ben giyerim mesela severim pembeyi. 6 yıl önce elimde çok güzel bi pembe kumaş vardı kuzenimin düğününde giymek için sevgilime elbise kendime de kravat ve kemer yapmıştım o kumaştan. Hobi olarak uğraşıyorum dikiş işleriyle biraz kopya çekerek tüyo alarak 😁 gayet giyilir. Renklerin cinsiyeti yoktur bence
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiline renklerin cinsiyeti olmadığını renklere anlam katanın insan olduğunu anlat.
Mesela 19. yüzyıl İngiltere’sine baktığımızda kadınlar mavi erkekler ise pembe renk ile temsil ediliyordu.
Şöyle ki kırmızı erkek askerlerin kıyafetlerinde kullanılıyor. Sebebi ise kırmızının gücü, kanı temsil etmesi. Bundan yola çıkarak erkek bebeklerin kıyafetlerinde de pembe kullanılıyordu, pembe rengi kırmızının henüz olmamış hali olarak görülüyordu.
Nazilerden sonra yeni bir anlayış geliyor pembe kız, mavi erkek oluyor. Günümüzde ise renklerin cinsiyeti yok, sokakta bir sür pembe tişört giyen dayı görüyorum.00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam partiye gitmekten vazgeçerim ama yine sevgilime pembe giydirmezdim madem öyle bir kural var kadın ve erkeğin rahatça kullandığı beyaz renk kuralı koysaymis pembe nedir bence pembe erkeğe olmaz boşuna zorlama
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Delikanlı adam belki sevgilisini kırmamak için pembe giyer, ama böyle zlakça bir kural var diye pembe giyip öyle bir partiye gitmez.
Ne istiyor bu kadınlar erkeklerden anlamıyorum ki? İlla ki hepsinin yumusayip top kıvamına mi gelmesi lazım? Hayırdır kızlar...00 Yorumla
+1 yıl

bunları göster belki ikna olur 🥴🥴🥴🥴🥴
00 YorumlaPembe giyilebilir. Şahsen en sevdiğim renktir kendisi. Ama giyeceğim kiyafete bağlı olarak durumlar değişir. Mesela pembe yırtık kot pantolon giyen erkek tam bir LGBT üyesi gibi gözükür. Ama açık pembe takım elbise, açık mavi renkli gömlek ve beyaz ayakkabı giyince çok şık ve modern gözükür. Tabi bu kişinin ten rengine göre de değişir. Dmden bana ulaşırsan sana yardımcı olurum.
06 Yorumla
+1 yılKendine saygısı olan hiçbir erkek giymez. :D
Yani, yanlış anlama cinsiyetin rengi yok bence de lakin toplumsal algı diye bir şey var ve bu algı pembe giyen bir erkekle dalga geçileceğini söylüyor. Öyle bir durumda da dalga geçilen kişi ortalığı yıkar. Adam da belli ki bunun olmasını istemiyor.02 Yorumla- +1 yıl
Sen sevgilini ikna edemeSin ki 😄😄
Sanki pembe giyse gay olacağını düşünüyor mu ne😄😄
Keşke o kadar dar düşünce yapısında olmasaydı. pempe erkeğe de yakışır ve erkeklikten bir şey kaybetmez😄😄😄10 YorumlaBöyle ikna edebilirsin:

02 Yorumlapembe rengi çok seviyorum hanımefendi benim en sevdiğim renklerden birisidir ikna etme konusunda şunu yapın iyilik ve gözlerine bakarak ellerini tutarak rica edin en güzel sesinizi kullanın inanın kabul edecek
00 YorumlaYa ne canım partiler var mor giyse nolucak. Şahsen ben beyefendinin tarafındayım ve bunun Mardinle bi alakası yok. Ben olsam ben de giymem sevgilime de giydirtmem. Parti sahibi düşündün. (Buradan sevgilim herkesten önemli mesajını alabilirsiniz.)
00 Yorumlabenim de aslım Konya (konya da genel olarak muhafazakar bir kent olarak bilinir) ama sevgiliciğim olunca istesin pespembe bile giyinirim😅😅 sonra da demet akalın'ın toz pembe hayaller vardı şarkısını soyleriz birlikte😅
02 Yorumla
+1 yılIkna etmeye calis aksesuar olarak pembe olan birsey de takabilir belki.. kravat gibi :/ ama gercektende hic sevmedigi birseyse bence zorlamamalisin ve o partiyede gitmemelisiniz.. baska kendisininde rahat hissedecegi bi partiye gidin ozaman mesela
00 YorumlaNe olmuşki? Renkleri cinsiyetleştirmek çok anlamsız. Pembe erkeklere cok yakışan bir renk
31 Yorumla- +1 yıl
Bence de ama bunu anlayamıyor işte herkes
Sevgiline renklerin cinsiyetinin olmadığını açıklamaya çalışabilirsin.
Hem pembe kadınlara olduğu kadar erkeklere de yakışan bir renktir. Keşke buna gerek olmasa ancak eğer gerçekten hiç ikna olmuyorsa yanına pembe bir kıyafet alıp üstünü partide değiştirmesini önerebilirsin. Pudra pembe tonları da tercih edilebilir.10 Yorumla
+1 yılSevgililer temalı ise neden sadece pembe temsil ediyor o günü erkeklere özgü bir renkte olmalı. Feminist bir parti 😃
010 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Mert soruda öyle yazıyor ki öyle cevap veriyorum 😃 neyi uzatıyorsun arkadaşım
- +1 yıl
@abdurrahman00t partiyi ilk planladığımızda erkek gelmeyecekti, son anda erkek gelmesine karar verdik ve herkes çoktan kıyafet almıştı rengi değiştirmedik
- +1 yıl
- +1 yıl
Anladım soran
- +1 yıl
pembe aşkı temsil ediyor. Bu nasıl bir duyar
sevgilini nonoş zannedşp partide z2kmeye kalkmasınlar sonra :D
30 YorumlaMardinli olmasına gerek yok giymemesi için. Kendi ağzın ile söylüyorsun, 'kız ağırlıklı' diye. O kadar kızın arasında pembe pembe gezerse, gitsin bir de BTS fanı olsun üzerine.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılben iş yerinde tuhaf karşılanmayacağı bilsem kırmızı pantolon giyeceğim ama iş yerim bir kamu kuruluşu
10 Yorumla Ben olsam giyerim yani hevesini kırmamak lazım sevdigin insanların cok buyuk. bisey degil istedigin sey
00 YorumlaParti mi? Nerde söyle de şikayet edeyim bassın sizi polis pandemi zamanı !
04 Yorumla- +1 yıl
Ne boş boş konuşuyorsun ya hadi işine
- +1 yıl
Ne alaka yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi giymesi için önce pembe bir tişört al sonra ya canım benim sana da çok yakıştı sevgililiğimizin bir göstergesi olarak sen bunu 14 şubatta giy diceksin giymezse de başlarsın aşkımızın bir kıymeti yokmuş diye eminim giycektir
00 Yorumla
+1 yılGitmesseniz olur biter ben şahsen giymem saçma bı şey zorla kimseyi bişi yaptiramassn
10 Yorumla
+1 yılMardinli pmebe giyicek hmmm
Esmerdir kesin. Aynen şunu de aşkım esmerlere pembe çok yakışıyor10 Yorumla
+1 yılSöyle ya ne de olsa bir gün de özel bir gün de benim için de...
00 Yorumla
+1 yılYa aşkım çift gibi giyicez falan de de fazla açık renk bir pembe de alma bence kanka
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılPembe giymezsen ölücekmişim aşkım diye mesaj at bak o zaman nasıl giyecek
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 340 cevap paylaştı. Pembe tsirtlerim var gayette modern şık duruyor üstünde , az kaslı ve iri vucudumd atam cuk oturuyor
00 Yorumla
+1 yılErkeklere göre çok güzel pembe gömlekler var göster bence beğenir.
00 YorumlaBence spor bir Polo olabilir pembe,
yakışıyor genelde erkeklere00 Yorumlapembeyi patlamıcak olan beyaz pantolon giysin kral?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkna edemezsin. Böyle kural olmaz. Erkekler kadın mı ki pembe giysin
.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilin nonoş olmuş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılikna etmeye çabalamaya bile gerek yok, siz isteyin o zaten sizi kıramayacaktır.
00 YorumlaAğla ayaklarına kapan.
00 YorumlaSevgilin mağarada mı yaşıyor yani? Yıl olmuş 2022 daha pembe giymem diyen erkek var. Renklerin cinsiyeti olmaz herkes istediği rengi giyebilir. En kötü hafif pembe gömlek giyse ne olacak sanki?
00 YorumlaBiz varoşmuşuz ya parti marti anlamayız 😂
20 Yorumla
+1 yılçok iyi olur yakışır belki falan de en azından bir gün her gün giymeni istemiyorum ki senden falan de olmuyorsa zorlama ya katı kuralları varsa?
00 YorumlaSen pembeyi giyersen bende sana pembeyi veririm de gelir giyer o zamn 😀
10 Yorumla
+1 yılBu ne ya troll falan mı
40 Yorumlakoyu başka renge kaçan bir giyecekle olabilir.
ya da pembe gravatla..00 Yorumla
+1 yılbizim partiye gelin biz donla geleni bile alıyoruz
#MirayPartisi00 YorumlaSevgilime pembe giymesi için ikna edeceğime gitmeyiveririm daha iyi
00 YorumlaPembe elbise giyen bir erkek bir zahmet erkeğim demesin kendine
00 Yorumla
+1 yılSiz ona orada oje sürüp makyaj da yaparsınız tam olur 😅
00 YorumlaOna beğendiğin şeyleri al ve sana çok yakışacağına eminim falan de.
00 YorumlaBiliyor musun sevgilin çok haklı
14 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
İkna ettim bile? Ne kadar dar görüşlüsünüz ya
+1 yılPembe kiyafeti yoktur ki 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Alırız
- +1 yıl
Birlikte secmeye gidin
+1 yılBence giymez kabul etmez
11 Yorumla- +1 yıl
O Ne öyle ya
O nasıl bir varoş parti öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana artık vermem de bak nasıl giyiyor
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKravatı pembe olabilir
10 Yorumla
+1 yılAga erkekleri kılıfa sokmayın.
00 Yorumla
+1 yılPembe ip bileklik taksın olsun bitsin
00 YorumlaPembe karanfil pembe kravat da takmaz mi
00 Yorumla
+1 yılPembe sana cok yakısıyor de
00 Yorumla
+1 yılPembe giyince ölmez ya 😂
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılAskım pembe sana yakısıyooo
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var diyorum.. Keyifli günler..
00 YorumlaMardinliyse giymez gibi ajs
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne