Fotoraftaki alintı ama aynı fizike hem giyiniss olarak ben. anlatabilmek icin resim ekledim. kizin salini yapis sekline kadar aynıyiz. boyle kizlari nasil buluyorsunuz? artı olarak beyaz tenli ela gozlu bu tarz giyinen bi kiz?
Yani ben tesettürlü genç kızlara yakıştırıyorum. Mümkünse teyzeler bu tarz giyinmesin. Kapalı olup tarz giyinmek, giyinebilmek gerçekten marifet ve zevk işi.
👌
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sahsen ben zaten kapali bir kiz bulup evlenmek istiyom, is taa anamin haberine kadar gitti kfdjgjd yani kapali olduktan sonra tabi cakma kapali olanlardan degil de guzelcene kapanip salini esarpini vs taktiktan sonra tarzina falan pek karisamam herhalde, yani tarz konusunda ne bilim pek benlik degil sanki genellikle guzel buldugum seyler giyerim begenirim vs ama bu ikinci fotodaki giyinis hani ne kadar guzel olsa da ne bilim biraz fazla mi sey olmus hani beli biraz cok ortada sanki bildigin gozle olcu alinacak kadar ortada degil mi...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Etek ama o aralarinda en uygunu bence o
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet etek biliyorum da, hani guzelligine kesinlikle bir sey demiyorum hatta aralarindaki tarz giyinis olarak en guzeli o ama uygunmudur acaba dinimizde hani kizlarin o sekilde giyinmesi, ozellikle de kapali olan bir kiz icin ben ondan suphelendim hani biraz fazla ortada yani belli degil mi sanki. Diger ikisi daha bi kapali ortup kapatiyor bol falan. Ilkteki kizlarin erkeklerin kazaklarini giymesini sevip boyle bol olmasi gibi durmus, ki hos da duruyor yani icinde yuzuyormus gibi degil de, bi tarz vermis hani...
Bunları görünce hallerine üzülüyorum bunlar zaten giyinik değil ki çıplak giyinikler Hz Muhammed inden dediği gibi yazık İslam a laf getiriyorlar dalga geçercesine
Ordatadakinin üstü çok guzel bayıldım ama etegini beğenmedim çünku zepra desen sevmiyorum onun dışında diğerleri bence gayet hoş görünüyor bir sıkıntı göremedim bu tarz giyim kapalı kızlara çok yakışıyor. 🌼