Yeni bir araştırmaya göre, insanların yüz maskesi taktıklarında daha çekici olarak algılandıklarını gösteriyor. En çok çekicilik yaratan sıradan olan mavi cerrahi maskesidir. Olumsuz şeyler görünmez oluyor ve yüz daha simetrik görünüyormuş.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Evet daha çekici buluyorum
Hayır katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Size göre maske insanları daha mı çekici gösteriyor?
Gözü güzel olan kişileri cekici gösteriyor ve merak uyandiriyor sonra maskeyi bi indiriyorlar tövbe bismillah diyorsun 🤣 beni daha cekici göstermiyor çünkü gözlerim pek cekici değil bence maskesiz daha iyim komple
Ben maske takınca evet ama başkası takınca hemen çıkartmasını istiyorum sanki onda özgüven eksikliği varmış gibi kendine bir baksa havalı, zengin berke dediğimiz ama hiç kız arkadaşı olmamış tiplerden sadece utanıyor kız arkadaş yaparken ben ise çirkin olduğum halde kızlara çok yakınım:yakınım derken kardeşimmiş gibi konuşuyorum bacımsın gibi ama niyese insan maske takınca daha da bir özgüven geliyor erkek olarak diyorum (tekil)
Sanane baskasinin maskesiyle peki? çıkarmasını istiyormussunya e sen cikar oda senin cikartmani ister. Ma tik ne yani senden baskasi neden maske takamazmi Allah allahhhh
😂eskiden maskeyle sokaklarda gezsek millet noolmuş bu yaratığa gözüyle bakıyordu şimdi çekicilikten bahsediliyo demekki bakış açısıyla alakalı insanlara göre güzel çirkin