aga bazı kızlar gerçekten maskeyle çok güzel :D Kendim nasılım bilmiyorum ama siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Maskeli halimi hiç beğenmiyorum. Zaten cildim alerjik olduğu için yaz mevsiminde sıcaklarla beraber çok kötü oldu maske yüzünden. İsilik oldu bütün yüzüm. Şimdi de öyle sürekli burnumda kaşıntı yapıyor bıktım artık. Koyu renk ruj sürünce maskeye de bulaşıyor sürekli tazelemek zorunda kalıyorum. Tek güzel yönü dışarıda tanıdık görünce tanımamazlığıa gelmek oldu.😃Birkaç insandan kaçtım bu sayede. Yani özetle maskesiz çok daha güzelim. Harika yüzüm maskeyle kapanıyor çok üzülüyorum bu durumdan dolayı.
Kesinlikle maskeli daha böyle güzel çekici duruyor olabilirim bence çünkü benim burnum biraz kemerli insanlar aslında pek göze batmadığını söylüyorlar ama bunun sadece benim moralimi bozmak için olduğunu biliyorum yaptırmayı düşünüyorum maskeyle daha güzel duruyorum bence bir de yüzün filan görünmüyor sadece gözlerin ortada olunca daha güzel duruyor Ama benim için zaten çok önemli değil çünkü kimseye kendimi göstermek gibi bir niyetim yok.
Maskeyi indirince daha çok bakıyorlar 🤷♀️acep nedendir ahahahah
Benn maskesiz de güzelim dimi:D
Cevap
19Cevap
Kafayı komple saran bir maskeyle belki yakışıklı görünebilirim
Dudaklarımı seviyorum o yüzden maskesiz ama profilimdeki gibi bir maske olursa öyle de güzel olabilirim sanırım, şekil A'da görüldüğü gibi 😅
Hemen hemen eşit gibi ama maskeyle daha iyiyim diye dusunuyorum yine de
Merhabalar… Maske adeta ayrılmaz parça oldu yüzümüzde. Maskeli de şebek gibiyim maskesiz de … Bir değişiklik olmuyor..
Bence maske özenilcek, iyi bir şey değil. Yüzleri göremiyoruz, nesi iyi olsun. Ruh ve beden sağlığına zararlı aslında
Orta ve ya birkaç tık üstü güzel bir kızım. maskesiz dolaşmak makyajsız dolasmakla aynıysa. bn yüzüme güvenirim oyuzden çoğunlukla makyajsizim.
Çok çirkin hissediyorum. Maskenin Allah belasını versin, yüzümü mahvediyo.😭
Maskeli ninja leonardoya benziyorum. Maskesiz daha iyiyim 😄
Maskeye baya alıştım ben artık valla Corona bitse de çıkaramam herhalde. d
İkisiyle de güzelimdir herhalde hiç sorgulamadım binu
Burnumu beğenmiyorum. O yönden maskeyi seviyorum. Ama yüzüm gozukunce de tek kaşıma gözüme göre daha iyi gibi geliyor. Daha küçük gösteriyorum gibi 😅
Hiç bunu düşünmedim ama iki türlü de çok fark yok gibi. Maskeli güzel dediğin zaten güzel olduğu için sana yine de güzel geliyor
Makyaj varsa hafif maskesiz daha iyi, krem sürmeden bile cikiyosam maskeyle gittigim yerlerde şükrediyorum 😂
Maskesiz
Ufak bir yüzüm var maskeler çok büyük geliyor bana ya
maskeyi takınca liselilere dönüyorum. maskesiz tabikiiii
İkiside hoş duruyor🤗
çirkinler için hayat kurtarıyor :D
Maskesiz. Maske aldatmaca gibi oluyor.
Maskesiz daha hoş duruyorum
Maskeyle top sakal görünmüyor
Maske virüsten daha itici.
Maskesiz
Yüzümü komple kapattığı için maskeli
maskesiz daha çekiciyim