Bana genelde tatlısın derler neden guzel degil de tatlı ben kadinsi ve seksi olmak istiyorum ne yani saçimı kzıla mı boyayim ya da kipkirmizi rujla mi gezeyim napayim ben
Cevabın nedir?
Aslında seksilik dış görünüşten daha çok insanin ruhunda olur daha sonrada dışa onu çok hafif makyaj ve bir gömlekle bile dışarıya yansıtabilir gözlerinden belli eder. Illa ki kırmızı ruj a falan gerek yok nasıl seksi olucağını sen belirleyebilirsin kadın vardır bir jeanla bile çok seksi gözükür kadın vardır en güzel elbiseleri giysin hiç bir işe yaramaz yani önce içinde, bakışlarında olmalı :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBencede sonradan olunmaz ben şu an ne yaparsam yapayım seksi olamam öyle insanlar var ki çok güzel diyemezsin ama nasıl kiskirticilar içte olan birşey o
00 Yorumla
+1 yılHiç uğraşma boşuna kendini yorma sex, i olmak insan, ın yapısında vardır şimdi kadın güzeldir ama çekici değildir soğuktur vcazibesi yoktur albenisi yoktur bide var kadın güzel değildir fakat sizi uyandırır çeker kendisine bakmaktan hayal kurmaktan alamazsın kendini onun için gel vaz geç sen sex, i olamazsın.
10 Yorumla
Nerelere gideyim ben :D
O yüz yapına ve vucuduna göre değişir :)220 Yorumla
Soran+1 yıl:D. niye oyle dedin ki
Soran+1 yılNerelre gideyim
Soran+1 yılTamam canım. :D
Soran+1 yılKirmizi ruj mu :D
Soran+1 yılBilirim ben ne giyeyim peki
Soran+1 yılVavv süper bu ayakkabı?
Soran+1 yılSaçlar?
Soran+1 yılHmm pekala
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
Demi aynen öyle olmuş nerelere gdeyim ben dergbi
- +1 yıl
rica ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
63Cevap
+1 yılseksi olmayı istemek, seksi sevdiğinin bir göstergesi olsa gerek. kadınlar iki açıdan seksi olmak isterler. birincisi sevdiğiyle birliktelikte en üst düzeyde keyif almak. ikincisi de seksiliği (bedeni) ile yaşamda kendine yer etmek. açılmayan kapıları açmak, kariyer edinmek gibi... seninki hangisi?
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdigim icin
- +1 yıl
sevdiğin çok şanslı birisi o halde...
+1 yılTatlı insanlar her zaman seksidir ama seksi insanlar tatlı olamaz, bu benim görüşüm bence tatlı olmak iyidir ama seksi olmak istiyosan saçlarını dağıt biraz, dağınık saç çekici ve seksidir
13 Yorumla- +1 yıl
Bence dedim arkadaşım? Zevkler ve renkler tartışılmaz
bence yaşına göre yaşa. bu yaşta doğal ve tatlı olman daha dikkat çekici. kadınsı görünümü olgunlaştıkça kazanırsın. bunu kaznmak için kendini tanıman gerekiyor...
00 YorumlaBak ben çok güzel değilim ya da vücudum güzel değil ama genelde bana kadınsı gözle bakarlar o ruh meselesi bence
00 Yorumlatayt, göbeği açık t-shirt, güzel çekilmiş bir eyeliner, yapılmış saç ve güzel bir güneş gözlüğü. bravo seksi olmayı başardınız (tabi ki benim açımdan) =)
03 Yorumla
Soran+1 yılTaytin ustune gobegi acik tisort cok olmazmi ya
Soran+1 yılBenim cevrem kaldirmaz sevgilim istanbullu ona guzel gorunmek istiyorum sadece.
- Saç Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılher erkege göre seksilik degişir. biri dogal sever biri boyalı biri uzun sever biri kısa. yani her erkege asla hitap edemessın :) bir kişi bul ona seksi ol hakkıyla ol :)
20 Yorumla abartmana gerek yok. kendine bakman yeterli. ama kızıl ii düşünce deneyebilirsin
00 YorumlaOzguven lazim. Kedini seven her kadin seksidir. Kizil cok iddiali bir renktir tasiyabilirsen olabilir.
10 Yorumlabu biraz da davranışla da alakalı ama giyiniş saç makyaj bunlar çok daha önemli bana da seksi değil de tatlı derler genelde bazı insanlar yaşını göstermez çünkü
00 YorumlaTatlı diycek tabi ne diycek gel yavrum seni yerimmi diycek. önemli olan yatakta sexi olmak sokaktaki sexiyi kim ne yapsın
16 Yorumla
Soran+1 yılOlsun dikkat cekmek guzel
Soran+1 yılTabiki hayir. Ama bir ortamda bir cafede arkadslarnla oturuken farkedilmek guzel bisey
Soran+1 yılGibi
+1 yılKıpkırmızı rujla seksi deģil. Kezban olunuyor canım.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle zannet canım.
- +1 yıl
Bide hele esmersen dudağına değdirme bile o kırmızı rujları.
+1 yılBırak olduğun gibi kal. yapmacık olur makyaj vs... yatak oranda evlenince seksi kıyafet jartiyer makyaj seni aşırı seksi yapacak zaten.
00 YorumlaYa arkadaş hem biz seks objesi değiliz falan filan diye namal okursunuz hem de gelip nasıl seksi olurum diye sorarsınız. Ah siz kadınlar!
01 Yorumla
Soran+1 yılNe beeeee 😒
- 02 Yorumla
Saç Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. 00 Yorumlainternette seksi olacağım diye kum maymununa dönmüş kızlarla dolu sen onlardan olma bence..
00 Yorumla
+1 yılZekanı kullanarak yapman daha mantıklı olur aslında. kuyruk sallayarak değil diye düşünüyorumm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsonradan olunmaz disilik dogustan gelir ama kiyafetler bakislar tavirlar biraz daha kendinden emin ve davetkar olursa olabilir
10 YorumlaKafayı kes at bir erkek için gerekli herşeye sahipsın denilen her laf teferrruat.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltahminim minyonsun bu biraz tercih meselesi herkes sevmez
özgü namal bana hiç kadınsı gelmiyo
ama seray sever ıhh taşı çatlatırım onun için05 Yorumla
Soran+1 yılMinyon deglm pek ya balıketliyim
Cevap sahibi+1 yılkilolu da olabilirsin bazı kızlar şirin dir bilirsin
neydi o çhb da bir şişko kız vardı oda küçük duruyordu
Soran+1 yılSisko da deglm 49 kilo
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl balık etlisin peki boyun 1.20 falanmı
Cevap sahibi+1 yılboyunu yazmadınya merkalndım valla bir yaz allahını seven
tatlılık benim daha çok hoşuma gider, güzel olmak kadınsı olmak değildir, al bak Sılaya bak güzel diyebiliriz ama hiç kadınsı değil
00 YorumlaSasha Grey i tanımıyor musun kızım ondan ders al biraz
08 Yorumla
Soran+1 yılTanimiyorum
Soran+1 yılBaktım cok fena gercekten beni bile azdirdi :D
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYok oyle. Biseyy
+1 yılTayt giy sokağa çık kabak gibi 10 taneden 7 si bakar banko işin rast gelsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılO cok basit ben basit degilim
- +1 yıl
Bakımlı olcaksın birrinci kural ne giyersen giy dekoliteye yer vereceksin giysilerinde bu seni sexi yapar.
vucudunu saran beyaz veya gri elbise sırtı acık biraz alt biraz mini olsun içinede tanga giy dıstan belli olması içinde alt yapışması lazm:), giy bigün böle gez bütün dikkatleri üzerine çekersin :)
00 YorumlaFotonu görmeden yorum yapamam ben kankaaa hayali konuşmak mantıklı gelmiyor bana
00 Yorumlakendini öyle ya da böyle şekillere sokma ya, komik duruma düşersin
00 Yorumla
+1 yılBence tatlı olan daha iyi, tatlılıkta masumluk vardır.
00 Yorumla
+1 yılnein işte nein banada tatlı minnoş kızlar seksi geliyor genelleme yapma
00 Yorumla
+1 yılBoşver yaa tatlı olmak daha iyi. Tatlılık gibisi var mı hiç bana da tatlısın diyorlar ve ben halimden oldukça memnunum :)
00 Yorumla
+1 yılgörmeden bişey diyemeyiz hem bide herkesde seksi olacak değil ya sempatik olması tatlı olması da çok güzel bişey bence
00 YorumlaDar beyaz tayt, içinde renkli tanga olsun, sütyen giyme yakası açık bluz giy ve gel bakalım nasıl olmuşsun ;-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVücudunda tek bir kıl dahi olmamalı. Tertemiz pürüzsüz bir tenin olmalı.
00 Yorumla
+1 yılfiziğe bağlı değişir giyim makyaj ve saç rengi.. birinde seksi ve kadınsı duran sende durmaz
00 YorumlaDostum normal halini görmek lazim ona göre yorum yapabiliriz
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz İddaalı Giysiler Giy. Biraz Cilveli Ol. Doağallık İyidir Bence Makyaja Gerek Yok
00 Yorumla hatlarını daha belirgin et giyiminede dkkat et her acık gıyen sexi olmuyor
00 Yorumla
+1 yılAskili diz ustu elbise giy sipor ayakkabi giy tayt giy kipkirmizi ruja gerek yok kpriklerinin ustune bakimini yap saclari fon cek
00 Yorumlakıyafet seçimin çok önemli bu konuda makyajla felan seksi olunmaz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe giyeyim mesela kışta yaklasti ne, onerirsin
seni kadın yapan bir kaç özellik olacak onları ön plana çıkararak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl seksi ve daha kadınsı olabilirim
biraz daha ZEKİ olarak olabılir ))02 Yorumla
Soran+1 yılZekiyim zaten
Cevap sahibi+1 yılseksisin o zaman sıkıntı yok
Bunu görmeden yorumlamayız en azından kendini tarif et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen ufak dekolte bile bir kadını seksi yapabilir. tabi nerde giyecegine bağlı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldar kıyafetler giy temiz ol göğüs kalça büyük görünür o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen oyle bırazda acık sacık gıyın tatlıgı gectım sexı bır manken olursun :P
02 Yorumla
Soran+1 yıl160 boyla?
Cevap sahibi+1 yılaynen ne var kı bunda ılla hersey boy degıll sexı olmak ıcın vucudunu kadınsılıgını dısılıgını kullanmak gerekır
+1 yılyasından dolayı olabilir
10 Yorumlamemelerin görünürse seksi olursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiyimini değiştirebilirsin
10 YorumlaDestekli sutyen öneririm
02 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk zaten benmki
giyinişşş hallet conem
013 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Soran+1 yılNe giyeyim açikla :D
Soran+1 yılYa etek giy de tayt giy ustune soyle bisey giy de ayakkabilarin soyle olsun de mesela :D bekliyorum senden çıkçak biseyler
Soran+1 yılCok yardimci oldun tenk yu
Soran+1 yılAhahah. :D
Soran+1 yılOo kaptım inceyi :P
- +1 yıl
İyide seksilik bu degilki
iyi sevişiyormusun o zaman sexide olursun
00 Yorumlaolamazsın tatlı demek güzel demek değildir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEee?
Soran+1 yılYok ne kızması :) guzel oldugumu biliyorum:)
olgun giyin t-shirtlerin baskılı olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahah beni anlattin
yüzünü görmeden ne diyim :D
00 Yorumlamemen varsa seksisin işte
04 Yorumla- +1 yıl
Her memeli sexi mi
İnek sexi mi - +1 yıl
Haddini asma geri kafali
Senn beynin yok galiba bizde herşey tamda. sen yaralisin
+1 yılNefes al yeter alici bulunur :)
00 Yorumla