Seksi biri olduğumu söylerler hep ama ben çok çok daha seksi ve güzel gözükmek istiyorum nasıl yaparım?
Fotoğrafımı paylaşmak istemiyorum , ama kısaca bahsedeyim
Boyum 1.67 , kilom 51 sarışın ela gözlü beyaz tenli bi kızım bana neler yakışır?
Seksi biri olduğumu söylerler hep ama ben çok çok daha seksi ve güzel gözükmek istiyorum nasıl yaparım?
Fotoğrafımı paylaşmak istemiyorum , ama kısaca bahsedeyim
Boyum 1.67 , kilom 51 sarışın ela gözlü beyaz tenli bi kızım bana neler yakışır?
Spor yaparak vücudunu daha güzel yaparsın. giyim de etkili oluyor ve koku güzel kokular tercih edip, göze hoş gelen kıyafetler giyebilirsin.
Cevap
14Cevap
bakımlı ol, çok açık giyme, açık giymek seks gösterir ama ucuz da gösterir
👏
Kıyafete göre kalitemi ölçülüyor hdhsjdh komikmiş
neresi komik gerçek olanı söyledim, hayat kadını gibi giyinmiş birini görürsen ne düşünürsün
Özgür derim
işte komik olan bu çıplaklığı özgürlük demeniz :) tabi herkes istediğini giyebilir ben açık giyyenlere bir şey demiyorum çok açık giyenlere dedim, ayrıca çıplaklık= özgürlük ve özgüven olsaydı kimse başından biri giymezdi kıyafet icat edilmezdi hani özgür kalmak için ama tabi herkesin bakış açısı farklı sen böyle özgür olmaya devam et.
Kes be boş yapma
gerçekler acıdır tatlım :)
bence bu fizik ve bu ten rengi yeterlı sadece bakımlı temiz ol yeter
Benim bakış açımda hafif balık etli ince belli ve dolgun vücut hatlarına sahip kadın vücudu aşktır
Ekstra çabayla yaptığın her şey seni vasatlaştırır.
Beyaz tenliler hep seksi olmuştur. Hafif dekolteli şeyler giyebilesin saçına bakım yapabilirsin
Spor yap daha seksi olursun bu net bir sonuç
boyuna göre kilon çok az
görmek isterdim seni ;)
Görmeden kim ne desin ki 😅
zorlama çok bozarsın
Siyah giy.
Spor yap
Görmek lazım
Daha seksi olarak
Büyük meme😂
İdeal göğüs oranı mankenlik ölçülerine göre en seksi olanıdır.
Hiiçç değil bencee
Şimdi şöyle söyliyim, ben zayıf bi kızım ve 75,80 göğüs ölçülerim 90 beden bi göğüs sence bende çok garip durmazmı
Yoo c veya d cup gayet kadınsı seksi durur net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?