Beğenilme arzusudur. Ha 'kendim için yapıyorum' diye bir şey var mı, kesinlikle var. Kendimden ornek vereyim: namaza 1 saat kaldığını ve abdest alacağımı bile bile, full makyaj yaptığımı ve oturup kalan zamanın gecmesini beklediğimi hatırlarım:D bu kendim içindi ama kışın bu soğuğunda etek giymem kendim için miydi, hiç sanmıyorum. Şık giyinmek, saca makyaja dikkat etmek elbette çok onemlidir ama bazı bayanlar var ki aşırı dekolte, aşırı kısa etek giyip bunu kendileri için yaptıklarını soyluyorlar. Kıyafetin içinde rahat edemiyorken nasıl kendi için giymiş olabilir ki?
İstediği kadar açık giyecek kadar ozgur olmanın bir kadını yucelttiğini düşünmüyorum. Tabi ki onlara saygı duyuyorum, kendi hayatları. Bir gun 'aşırı' acık giyinirsem bu mutlaka gozume kestirdiğim birinin dikkatini çekmek için olacaktır. Yani kendim için yapıyorum olayı çoğu zaman koca bir yalan.
Müslüman olmayanlar İslam'ı yerden yere vuruyorlar kadınlara getirdiği giyim kısıtlaması yuzunden. İslamın dediği gibi yaşansa belki de gunumuzde kadınlar obje olarak gorulmeyecekti. Bu soylediklerim geri kafalılık değil, zorla insanlara kendi fikirlerimi dayatsam ve ya aşağılasam o zaman geri kafalılık olurdu.22 Yorumla- +1 yıl
😌👌 tek kelimeyle mükemmel bir görüş
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın beden olarak özel ve naif yaratılmış bir varlıktır. Dekolte kadının zerafetidir. Kadın cüretkar giyinince bunu cinsel davet olarak algılamak bana göre ilkel bir duygudur.
Birbirimizi dişi ve erkek kimliklerimizden bağımsız önce "İNSAN" olarak görmeyi öğrenmemiz lazım.
Kadınların kendilerini korumak adına gösterdikleri erkeksi davranış biçimleri ve giyinimleri içlerindeki dişi enerjinin körelmesine ve eril enerjinin yükselmesine sebep oluyor. Kadınlar zerafetini yitirdikçe ve erkekleştikçe hayat zerafetini yitiriyor..
Kadınların nezaketini ve zerafetini "kuyruk sallıyor" olarak görmekten vazgeçelim ve önce birbirimizle insanî ilişkiler kurmayı öğrenelim, dişi ve erkek olmak sonraki aşama.
Bana göre ;
Bu ülkede insanlar ruhsal anlamda gelişmiyor, bedensel anlamda sadece büyüyorlar. Ruhsal anlamda olgunlaşmıyor, bedensel anlamda sadece yaşlanıyorlar. "yetişememiş yetişkinler ülkesi.."10 Yorumla
+1 yılİlgi çekmek ve beğenilme arzusu sanırım. Herkes bana ilgi duysun en çok beğenilen benim. Garip karşılıyorum. Ama yapacak bir şey yok beden ve karar kendilerinin sonuçta. Bu hayatı ister seksi olarak yaşarlar, ister sevimli, ister tesettürlü ☺️
55 Yorumla- +1 yıl
Ah EiGüm hoş geldin 🌸
- +1 yıl
Hoşbuldum🤣💃
- +1 yıl
😍🌸
- +1 yıl
Teşekkürler canım 🥰
- +1 yıl
Rica ederim gülüm 🤍
+1 yılTeşhir kötü bir şey 😒 seksi görünme çabası ise yaz kış farketmez sevmem. Bu biraz da karakterle ilgili. Cüretkar oluyorsam sebebi bellidir o da sevgilim içindir.
25 Yorumla- +1 yıl
İdolüm 😃
- +1 yıl
Ay estağfurullah 🙈🙈 kadın dediğin eşine seksi çekici olur, dışarda da ancka o yanındaysa biraz cüretkar olur. İsterlerse geri kafalı desinler ben böyle gördüm büyüdüm
- +1 yıl
Bencede öyle olmalı. Geri kafalılık değil bu, olması gereken bu. Gizli saklı şeyler her zaman daha çok merak uyandırır der annem. Her kadında aynı şeyler var kimisi sergiliyor, kimisi eşine sevgilisine saklıyor. Hani sevdiğim adam beğensin gerisi beğenmesede görmesede olur diyebilmeli bir kadın 🤷♀️
- +1 yıl
Ama demiyorlar 🤣🤣🤣🤣ah bi deseler
- +1 yıl
😅👌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılCekilin. Bu konu benim uzmanlik alanım.
Tabiki insanlık icin giyiniyorlar.
Küresel isinmaya dikkat cekmek icin.
Dünyadaki adaletsizlige bas kaldirmak icin oyle giyiniyorlar.
(Demistim uzmanlik alanım diye)13 Yorumla- +1 yıl
Mesala bu görseldeki hanimefendi gözleriyle diyor ki.
Benim gibi boyle döşü bağrı açik giyinip. Bir de uzerine benim gibi sandalye'ye ters oturursaniz. Erkeklerin atesini yukseltirsiniz. Bu da küresel isinmaya neden olur.
Bir cift göz insanliga ne kadar cok katkida bulunuyor. Inanilir gibi degil. d
- +1 yıl
Hiç sorma 😃
- +1 yıl
🙂👍👍
+1 yılSu sıralar bir kez gördüğüm cüretkar giyinmiş kadını bir daha görme imkanım olmuyor o yüzden de büyük ihtimal sevgilisi ile bulusacaktir diyorum normal yani 😀
Bana kalsa giymeli mi özel günlerde olabilir. Onun dışında sürekli istemem hatta hiç istemem şu crop top mu nedir onun gibi giyimleri bu kategoriye almıyorum bu arada belirteyim de10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHem kendim için yapıyorum kendimi daha güzel bulabilmek için
Hem kızlar için giyiniyorum onlardan daha iddialı olabilmek için
Hem de gerçekten İlgi duyduğum adam için giyerim onu düşünerek onun tahrik olacağını düşünerek12 Yorumla- +1 yıl
Güzel yerlere deyinmişsin :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim💚
Kendim için giyinirim. Ama şöyle bişey de var. Bi erkek tarafından beğenilmek arzulanmak kadınlık hislerimi artırıyor. Egomu tatmin ediyor. Aslında karşı tarafı memnun etmekten çok onların verdiği tepkiyle kendimi tatmin etmek asıl olay..
30 Yorumla
+1 yılKadınlar kendim için diyorlar ama 😳😱
217 Yorumla- +1 yıl
İnanıyor musun?
- +1 yıl
Ben mi? Aslaaa :)
- +1 yıl
:) peki sence neden?
- +1 yıl
Beğenilme arzusu bence
- +1 yıl
Ama beğenilince tacize uğramışlar gibi davranmaları? 😅 “adam gözlerini benden alamadı, Abaza mıdır nedir” gibi
- +1 yıl
aga be :> :> orası ayrı bir dava :>
- +1 yıl
kendi hemcinslerine böyle demen, bakmasınlar o zaman
- +1 yıl
@Berfin__18 hemcinslerimin bazıları böyle. Yapacak bir şey yok 🤷♀️
- +1 yıl
genelleme yapma o zaman
- +1 yıl
@Berfin__18 niye bu kadar gerildin ki :D
- +1 yıl
sonuçta genelleme yaptın "kadınlar" dedin bende bir kadın olarak düşüncenin yanlış olduğunu söyledim
- +1 yıl
@Berfin__18 düşüncelere saygı duymalı. Benim cümlemin içinden tek kelimeyi alma öyle yapan kadınlardan bahsediyorum sonuçta yapmayanlarda var
- +1 yıl
tacizi normalleştirmek gibi bir şey bu neyine saygı duyucam ki
- +1 yıl
@Berfin__18 yuhaa.. normal demedim, normalleştirmeye de çalışmadım :) bence tekrar oku o cümleyi
- +1 yıl
"Ama beğenilince tacize uğramışlar gibi davranmaları? “adam gözlerini benden alamadı, Abaza mıdır nedir” gibi"
bakmasınlar, açık giyinsen biri sana gözünü hiç ayırmadan baksan aynı şeyleri diyecek misin - +1 yıl
aman neyse ne gereksiz sinirlendim yine
- +1 yıl
@Berfin__18 beğenilince her kadın tacize uğramış gibi davranmıyor. Beğenilmek için öyle giyiniyorsa, beğenilince söylenmesi tuhaf. Dikkat çekici giyiniyorsan, ister istemez dikkat çekersin ve bakan olur. Neyini anlatamadım bu durumun
hepsinin birileri için bir şeyler yapmak zorunda hissettiklerini veya bu sebepten yaptıklarını düşünmüyorum, belki sadece kendilerini iyi hissediyorlardır
32 Yorumla
+1 yılInsanda ne varsa onu ortaya cikarir. Bedeni ile var olmaya calisanda teşhir edeceği bedeninden başkası yoktur o yüzden.
Herkes beni arzulasın ancak bana ulaşamasın. Daha fazla arzulama hastalığı benim nazarimda başka açıklaması yok.10 Yorumla
+1 yılonu kadınlar bilir biz erkekler ya da kendi adıma diyeyim ben bilmiyorum açıkçası çok ilginç geliyor özellikle bu soğuk kış mevsiminde bazen gördüklerim karşısında ağzım açık kalıyor bunlar üşümüyor mu diye sormadan geçemiyorum
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, onlara sorsan her kadın kendisi için bakımlı ve seksi olmalı, başkası için yapmiyorlar bunu. Ama bana göre begenilmek, birinin seni arzuladığını farketmek, farklı duygular uyandırmak her kadının hoşuna giden şeyler.
10 Yorumla
+1 yılBen de bilmiyorum ki. Dün akşam karaoke gecesi vardı bara gittik sadece benim partnerim ve başka 2 kız normal giyinmişti. Ger kalan kızlar dekolteli mini etekli falan üşümüyo mu bunları yaa partnerimle birlikte şaşıp kaldık
10 YorumlaHa bu kıyafeti giyerlerse parça ponçik olurlar. Kimin için giyiniyorlar bilmem ama evli ya da bağlı olduğu biri varsa yanlış yapıyorlar.
16 Yorumla- +1 yıl
Aslında en çok onları anlamıyorum.
- +1 yıl
Evli veya birine bağlı olan kadınların neden açılıp saçıldıklarını
- +1 yıl
İzin vermezse kavga çıkıyor.
- Moda & Stil konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılHer kadın ilgi çekmeyi sever kimi dişiliğini sergiliyerek kimi kişiliğini
13 Yorumla- +1 yıl
Ama herkese sergilenmemeli 🤷♀️
- +1 yıl
İşte oda karakter meselesi kardeşim maalesef oda herkeste olmuyor
- +1 yıl
Evet öyle abim 🤷♀️
+1 yılHem cinsleri ve erkekler için başka aciklamasi yok tamam ne kadar kendileri için giyinsede hep aralarında bir rekabet vardır yok göğüs yok kalca yok fizik yok bakim vs...
10 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan kaynaklaniyo. Cogu erkek onlar icin giyindigimizi saniyor ama kirmizinin tonlarini bile ayirt edemeyen canlilar icin giyinmiyoruz biz. Guzel gorunmek, tarz olmak hosumuza gidiyor.
10 Yorumla
+1 yılBegenilme arzusu. Curetkar giyindigim donemler ya kadinlari kiskandirmak icindi ya da gozume kestirdigim erkegi kendime cekmek icin. Kendim icin diyenler yalan soyluyordur
21 Yorumla- +1 yıl
Sen giyindin mi hic oyle
+1 yılKızlar kızlar için süsleniyor kendimizi kandırmayalım
30 Yorumla
+1 yılKadınların kendini beğenilme arzusu Herzaman ön plandadır
Bu hemcinleri için de karşı cins içi de böyledir...10 Yorumla
+1 yılİnsanların su gibi yemek gibi beğenilme, arzulanma ihtiyacınında olduğunu söylemişti bana çok sevdiğim bir prof.
10 Yorumla
+1 yılTelevizyon kültürü ve çevresel etken olduğunu düşünüyorum.
10 YorumlaHemcinslerini kıskandırmak için. Birazda erkekler için
10 Yorumla
+1 yılkendileri için öncelikle
kimse bir erkek için cüretkar giyinmez bence:)10 Yorumla
+1 yılYabancı erkekler için yazıkkkk... =( Kadın kocası için Seksi olur sadece
10 YorumlaBence kadınlar birbirlerine yapıyorlar bu gösterişi efendim.. Erkeklerle alakası yok bence..
10 Yorumla
+1 yılBence genellikle eşleri içindir ya da sevgilileri için
10 YorumlaO kadar cesur giyinen var ki kızlar bile dönüp bi daha bakıyor onlar ne için giyiniyor sahi
10 YorumlaDeger verilmeyi, ilgi görmeyi, ilgi odaginda olmayi seven kadinlarin isi o.
10 YorumlaÖnce kendileri için yapıyorlar bir çok kadından bunu duymuştum
20 YorumlaModa & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. Bazı kadınlar kendini erkeklere göstermek beğenilmek istiyor bazıları ise diğer kadınlardan üstün olmaya çalışıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet belli amaçları. Abaza erkeklerin karşılığı bu kadınlar.
10 Yorumla
+1 yılKendileri içinmiş. Popo donunca daha da mutlu oluyorlarmış.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılTeşhiri seviyorlar karşı cinse hoş görünmek öncelikle hemcinsinide kıskandırmak
10 Yorumla
+1 yılKat kat giyinip üşümeme rağmen vücudunun yarısı açık gezenleri görünce nasıl yapabiliyorlar diye sorduğum soru
10 YorumlaBir başka kadın için. Kadın savaşları 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Bazıları evet 😅
+1 yılKendi içindir ben kendim için giyinirim. Ama giyinmesem de dikkat çekiyorum belki gereği yok 🤷🏼♀️
10 YorumlaTabiki erkekler için ama diğer kadınları kıskandırmak için de giyiyorlar bence.
10 YorumlaErkeklerin ağzının suyunu akıtmak için evli kadınlar böyle giyinince çok sinirleniyorum.
10 Yorumlatabiki kendileri icin dersem genelleme yapmis olurmuyum acaba :D
10 YorumlaModa & Stil konusunda 936 cevap paylaştı. bence tamamen kendine olan saygısından
20 Yorumla
+1 yılkadınalr kadınlaar içi ngiyinir!
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için başka kimin için olabilir mi
10 Yorumla
+1 yılBenim için giyinen kadını severim
10 Yorumlaerkekler dicemde eskide kaldı 😂
10 Yorumlakadın kadın için giyinir
10 Yorumla
+1 yılKadınlar İçin giyiniyorlar 😃
10 Yorumla
+1 yılkendi gelecekleri için
10 Yorumla
+1 yılDiğer kadınlara nispet
10 YorumlaHemcinslerini kıskandırmak için.
10 YorumlaRakipleri içinn 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Tuttum 😅👌
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocam için evde sürekli giyerim
10 Yorumla
+1 yılVe tanrı kadını yarattı…
10 Yorumla
+1 yılkendim için?
20 Yorumla
+1 yılKendisi.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılKendileri için.
10 Yorumla Kendisi içindir.
10 Yorumla
+1 yılErkekler için tabiki
10 YorumlaDiğer kadınlar için
10 Yorumla
+1 yılKendileri için tabi
10 YorumlaErkekleri için
10 Yorumla
+1 yılBenim için
10 Yorumla
Detaylı bilgi