Soru başlığında "için" kelimesini yazmamışım pardon :)
Kadınlar kimin için giyinir?
Soru başlığında "için" kelimesini yazmamışım pardon :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu meseleyi açıklığa kavuşturayım mk. Bazen en güzeli ben olayım kafası. Kadın çoğunluğu olup rekabet yaratan bir yerde çalışıyor ise sırf diğer kadınları ezip susturmak için. Bazen yine aynı şekilde karışık ortam varsa ve beğendiği de erkek varsa kimseye kaptırmamak için. Bazen çok mutlu olursun kendine özen görtermek gelir içinden o da toplasan ayda üç kere sjsjssj evde pijama don takılmak herkesin en sevdiğidir. Ki kadını mevla kibri ile yaratmış illa bir gösteriş merakı olacaktır.
Bir kadın önce kendi için giyinir ve aynadaki görüntüyle önce kendini hemcinslerine kanıtlamak ister. Ve kendini hemcinsine kanıtladığına inanan bir kadının erkekler tarafından beğenilmemek gibi bir kaygısı yoktur.
Hem kendim için hem erkekler için 😊
Özgüvenini yüksek tutmak için kadın erkek farketmez 👍👌
Cevap
55Cevap
Ipekyol un sloganı vardı.
Yıllar önce gazetelerde tam sayfa verilen bir reklamla söyle yazardı.
"Erkekler için hiç bir şey üretmiyoruz"
O gün bu gündür kadınların kendi hemcinsleriyle yarışır halde erkekler için giyindiğini düşünürüm.
niye biri için giyinsin ki. bakarsın aaa bu bana yakıştı der alırsın yoksa şunu giyeyimde erkekler bayılsın diye ya da bunu alayımda diğer kadınlar hasetten kudursun demez kimse. ben bakarım aynada kendimi güzel hissettiğim yakıştırdığımı alırım...
Kendim icin giyiniyorum ama hemcinslerim iltifat ettikleri zaman cok mutlu oluyorum🥰 Erkeklerin iltifati fos ama hemcinslerim begendigi zaman gercek oldugu cok belli.
Ya şimdi kişiden kişiye göre de değişir ben şahsen erkekleri gelen takmam, diğer hemcinslerimlede yarışçak değilim ya niye yarıştırıyim kendimi giydiğimle saçımla başımda benim başımda kel değil ya da yarışırsam emeğimle yarışırım biyerlerime bi rengin nasıl durduyla değil rahaylıktır derdim genel olarak ama sınırıda aşmadan..
Kendini güzel hissetmek için giyinir. Eğer beğendiği erkek varsa ona hoş görünmek için de giyinebilir
Evin içinde kendileri için dışarı da erkekler için sadece bayanların olacağı ortamda da bayanlar için giyinir
Ben kendim için giyiniyorum 😂 aynaya baktığımda kendimi bakımlı, şık görünce özgüvenim artıyor açıkçası.
Hayır kendilerimiz için giyiniriz onlar benim umrumda bile değil
Kendim için özgüvenim daha çok artıyo çünki güzel olunca 😁👍🏻
Ben ilk önce kendimi iyi hissetmek, için kendim için giyinirim:) sonra başkaları
Karşı dairede oturan ablama bile özenip gidiyorum yani şu demek oluyor ki kendimi iyi hissetmek için giyinip süsleniyorum
her şekilde kendileri için giyerler ıster bırını etkılemeye çalışsın ıster kendısıne olan oz guvenını daha yuksek hıssetsın sonuçta her yol kendısı ıçın gıydığını gosterır.
Diğer hemcinslerimi bilmem de ben kendim için giyiniyorum
Kimse kimseyi kandırmaya gerek yok hem cinslerin içinde karşı cinsler içinde güzel giyinmeye çalışıyorsun gerçek bu
Kendimi mutlu hissetmek için giyinirim kimsenin beni beğenmesine ihtiyacım yok ben beğeniyimde o bana yeter😄😄
Marilyn monroe erkekler için giyiniyorum en azından beni eleştirmiyor övüyorlar demiş 😃
ama günümüzde kadınlar kadınlar için giyiniyor bence
Öncelikle kendisi için, sonra hemcinsi için, son olarak ta erkek için..
😂😂
Kadınlar kendini özel ve güzel hissetmek için giyinir ve bakım yapar..
Yemin ederim o kadar kararsız kaldım ki oylama da😂😂😂
Bu soru çok göreceli bir soru. Kadınlar tek çeşit değil ki hepsi aynı sebep için giyinsin.
Hemcinalerini kıskandırmak için diyorlarda yalan erkekler için giyiniyor ilgi çekmek için
Kadınlar, kadınlar için giyinir, erkekler için soyunur.
Kendileri için tabii ki banane elalemin erkeğinden aynaya baktığımda iyi hissetmet için başka bir şey değil
Ben mesela kendim için giyinirim güzel giyinince mesela gün boyunca motive olurum ve kendimi çok mutlu hissederim makyaj yapınca da öyle
Çok saçma bir soru insanlar elbette kendini mutlu etmek için giyinir ama teşhircilik dışında tabi medeniyet diyip çıplak gezmenin de anlamı yok
İnsanın kendini beğenmesi lazım bir başkası önemli değil
Neden erkekler için algısı var ki... Bir kadın kendini iyi hissetmek güzel görmek için giyinemez mi veya daha şık giyinip hayata karşı motive olamaz mı biz erkekler sadece kızlar için mi şık giyinmeye çalışıyoruz...
Bazıları erkekler için bazıları kendini güzel hissettmesi için giyer
👏👋👍
Tabii ki kendileri için başka türlü düşünen varsa düşünmesin :D
Bu kadından kadına değişen bi şey dicem çok klasik olucak ama gerçekten de öyle xD
kadınlar ve erkekler için... kendim için diyen yalan söyler ;)
Hapishanede güzel giyinen kadın olmadığına göre demekki kendisi üçin veya hem cinsleri için değil geriye tek bi şık kalıyor. erkekler için
Hayatı kaymak ne demek oluyor. hapse girenlerin hepsi uzun yıl ceza almıyor.1 aylığınada giren birçok insan var hapiste. hatta bir haftalık hapis cezası yiyenler var. onlara sor bakalım ne giyindin, nasıl makyaj yaptın diye. emin ol sana gülerler ayrıca izin vermezler ne demek oluyor. süslenmenin yasak olduğunu senden öğrendim şimdi. ilginç.
Yalan ve saçma. dertli insanlar yalnızca hapishanede yok. bu bir. ikincisi ordakiker namus abidesi tipler değil zaten. bir çoğu ahlaken yozlaşmış tipler zaten.
Yalan ve saçma. dertli insanlar yalnızca hapishanede yok. bu bir. ikincisi ordakiler namus abidesi tipler değil zaten. bir çoğu ahlaken yozlaşmış tipler zaten. rahibelerin içine düşmüyosun
Ôncelik tabiki kendisi
Kendim için giyiniyorum 🤗👍
Kendine saygısı olan kendi için giyinir
Ayna için aynaya bakarım
Kendileri için tabiki
Tabiki Erkekler İçin Hele De Böyle Mini Etekler Felan Dekolte
önce kendileri için sonra hem cinsleri için
Bence başka kadınlar için giyinirler onlar hiç farkında olmasa bile 😉
At yalanı anladınız siz onu birbiriniz le yarışmak tan artık.
Sadece kendileri süslenir fotoyu çekerler ve başka kıyafetlere geçerler
Ben kendim için giyiniyorum
Aynada kendini beğenmek için
güzel olucağını düşündüğü için dermişim
%50 kendileri, %50 kadınlar için diyorum.
Kendileri için muhtemelen
Bence erkekler için giyilir
Bizim icin giyinirler
Kendilerini güzel gördükleri için giyinirler
Kadınlar içşn giyinir
%70 kendi için %25 diğer kadınlar %5 erkekler
Ben kendileri için olduğunu düşünüyorum
kadınlar kadınları kıskandırmak için giyinir
Tabiki diğer kadınlar için 😂
Kadinlar güzel görünmek için giyinirler.
Kendim için giyinirim beğendim herşeyi
Kendileri
Kendileri için
tabii ki de kendisi için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?