Gayet mantıklı bir düşünce. Aslında bir kere giyeceğiniz elbise hem cebinize, hem gardolabınıza, hemde çevreye büyük zarar. Ünlüleri düşünsenize, kadın/ adam bir ödül töreninde giyeceği elbiseye milyarlar (yurtdışında milyonlar) harcıyor. Niçin? Bir kaç saat kendini en özel, en pahalı, en saygın hissetmek için mi? Komik değil mi aslında, nesnelere verdiğimiz değer? Karsu diye Türk asıllı Hollandalı bir sanatçı var. Bir röpörtajında sahne kostümünü bit pazarından aldığını söylemişti. Gururlandım rahatlığına.
Elbiseciden vs. den alınanın ne kadar temiz dursa da temizliğine onunla ne olduğuna güvenmem. Gelinliğe dallıya çok aşırı para gerekiyor diye mecbur kiralık oluyor gerçi🙄 bi elbise giyeceksem tanıdık ve temiz kullandığına emin olduğum birisinden alabilirim anca
Eğer temizse neden olmasın değil mi sonuçta bazı elbiseler var her yerdeki yemiyorsun bir kere giymek için bir sürü para vermek mantıksız geliyor kiralamak daha mantıklı
Hayır tercih etmem. Param yoksa giymem. Özel günler için 4 renk takım elbisem var, giyer giyer giderim. En şık olayım takıntım yok. Paspal gibi görünmesek yeter.
Gerçekten de güzel ülkemizde giyim sorunu Yok kardeşim. O kiralama işi Avrupa da özellikle İngiltere'de çıktı o da bu sene onlara göre enflasyon%5 olunca yer yerinden oynuyor. Ama burada üretim maliyeti daha uygun olduğu için genelde %99 insanımızin alım gücü var.