Beren Saat ve Kenan Doğulu görüntülenmiş. Beren Saat’in kombini, en çok da transparan bluzu dikkat çekiyor. Ben çok beğendim, ya siz?
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Merhabaa 🎉
Ünlüler dünyasında modadan çok görünüme daha çok önem veriliyor gibime geliyor.
Rahat olduklarından dolayı da kıyafetin dekoltesine vs. Pek takılmıyorlar. Bize itici abartı gelen şeyler onların en kapalı giyinme şekli nerdeyse 😄
Herkesin tercihi kendine yani , ama yakışmış mı yakışmış ona diyecek bir şey yok. ☺
Sağlıklı Günler Dilerim ❤
Fazlasıyla kötü.
İnsanların giydikleriyke zerre ilgilenmem eleştirmem de açıkmış kapalıymış çarşaflıymış bana ne asla ön yargılı da değilim giyim tarzlarına karşı
Ancak şu son zamanlarda "özgürlük" adı altında resmen mahrem yerler sergilenmeye başlandı. İnsan bakmaya utanır oldu. Her şeyin ayarında olanı güzel.
Cevap
33Cevap
Açıyla mı alakalı diyeceğim ama abi aşırı yaşlı çıkmışlar, şu an inanamıyorum Kenan Doğulunun yüz ifadesine. Baya 10 yaş daha büyük duruyor ikiside. Bluz falan geçelim bunları.
K@sar zaten bu, onun bunun altına yatarak ünlü olanlardan.
Guzel bulmadim gogusleri sarkmis gibi duruyo. Ayrica pantolonu o transparan kiyafete uymamis bu kadin cok guzel ama rukus 🤦🏻♀️
Bi tül parcasini paravan yapmayip direk salsaymis keske. yanindakine pessss bununda adi koca yani simdi
Or Gibi Olmuş Görüyorum da Toplum Hiç mi? Edebi Ahlakı Önemsemiyor Yok Göğüs dekoltesi Falan Birde Bunlara cesur güzel pozlar yazılıyor Utanmadan Ne iğrenç Rezil Toplum Doldu Ya
Memeleri güzel kadının böyle şeyler giymesi hoş tabi.
Kıyafet mi hani nerde göremiyorum? Berbat ötesi biri bu kadını giydirsin derhal
Berenin göğüslerini çok küçük ve kötü göstermiş bence olmamış
Beğenmedim. Gögüslerini ancak bu kadar kötü gösteren bir kıyafet giyebilirdi.
Kenan Doğulu neden bu kadar çirkinleşmiş ya? Boyuna baktım 172 diyorum adam 155 gibi duruyor.
Kenan Doğulu yaşlanmış be, zaman ne kadar hızlı geçiyor.
Çok itici bir tip ikisi de. Bu yüzden hem kıyafet, hem içindeki, hem yanındaki olmamış...
Bu ikisinin alenen terör örgütüne maddi desteği kanıtlandı ama hala ortaliktalar ya.
Beren saatin hic birseyini sevmiyorum beğenmiyorum.. Kenan a bile yakistirmiyorum..
Ününü korumak ve gündemde kalmak için ilginç bir yöntem
Çok güzel ve tatlı bir kadın ama fazla açık geldi bana. Duruşu da güzel olmamış.
İğrenç o sarkık memelere giymiş onu bide. Bka benzemiş
kenan nasıl hor kullanıyor sa artık sarkmış ne varsa
Bu kadının Kenan Doğulu ile ne işi var hâlen anlayamadım
Ben de beğendim üstü ama erkek eşine karışmamasını desteklerim kıyafet konusunda ama ünlü olması ne fark eder ki? Evli bekar bu kadar göğüsleri ortaya koyacak kıyafet insanın içine siner mi kocası da buna dahil
Normalde transparanı severim ama nedense şu an gözüme hoş gelmedi, daha farklı bi transparan olabilirdi
Soyunmayı çağdaşlık olarak görüyor sanırım bunlar😏 halbuki asillik diyede bir şey var
Şu kadını güzel olarak gören göz kör olmalı
Yanındaki de farksız, bu yüzden uyumlu, ikisi de biseye yaramaz...😏
Haklısın tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Oha artık
Akrep kadını sonuçta😂
garibim gün yüzü görmedi
Kösemde destek kullanıyormuş ya onu anladım
Çok kötü duruyor göğüsleri bence bu ne
cok fazla abartilanlardan biri
Çok şık bir kombin olmuş
Kocası izin vermiş banane
O nasıl koca Allah başa vermesin