Camel toe erkekler için güzel bir şey fakat kilot seçerken g string veya tanga seçersen bu için çıkmasını birazda sen istemiş olursun kaliteli taytların ağ kısımları biraz daha kslın oluyor bu izi göstermesin diye onları deniyebilirsin
Sen sıkıntılı misin? Rahat diye giyiyorum diyor her yapılanı başkaları için algılamakta vazgeçin. Rahat buluyor giyiyor belki de eşofman kot gibi şeyleri yakistirmiyor? Senin yaptıklarının arasında kendin için yapılanlar yok sanırım. Yazik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
ahahhaha kahkaha attım nike pro tayt mı 😂😂😂 taytın markasına göre değişiyo seninkisi demek ki marka kaliteli olunca kendini gösteriyor 😂😂
Hahah değişik bakış acisi
Gece gece kahkaha attirdin ya markasi iyi olunca kendini gosteriyor nedir nasil bi secici bu 😅😅😅😅😅
Gunluk pedler camel toe olusmasini bir miktar engeller
Neden yaptın bunu, bçne güzel bakıyorduk gelene gecene 🙄
@izmir35bey tacizci.
bu kadını hiç sevmediğim halde aklım çıkıyo
o kadar sıkı giymek istiyorsan uzun bir şey giy üzerine. ya da bir beden büyük giy, yapışmasın veya ped koy
Çünkü gerçekten göz alıcı hâle geliyor bunu bilerek giyenler çoğunluk eğer vajina çizginin belirgin olmasını istemiyorsan iç çamaşırı giy
O zaten göstersin diye o kadar sıkı değil mi? Adı üzerinde Tayt , Tight kelimesinden geliyor. İngilizce Sıkı demek.
Eee herkesin gözü orada ise giyme veya üstüne uzun bir şey goy belli olmaz. Sonuçta tek tayt giyen sen değilsin
Camel toe erkekler için güzel bir şey fakat kilot seçerken g string veya tanga seçersen bu için çıkmasını birazda sen istemiş olursun kaliteli taytların ağ kısımları biraz daha kslın oluyor bu izi göstermesin diye onları deniyebilirsin
İçine penye dikişsiz çamaşır giyin ve bakılmasından memnunsan sorun yok zaten
Okulda giyiniyorsan herkesin fantezisi olmuşsun demektir
Keyfine bak takılma bakan baksın zaten tayt giyiyosan göstermek ten keyf aliyosun
Sen sıkıntılı misin? Rahat diye giyiyorum diyor her yapılanı başkaları için algılamakta vazgeçin. Rahat buluyor giyiyor belki de eşofman kot gibi şeyleri yakistirmiyor? Senin yaptıklarının arasında kendin için yapılanlar yok sanırım. Yazik
Keyif alsa bu soruyu neden sorsun ayrica
Dikkat cekmemeis mumkun degil acaba nasıl gozukuyor? Merak ettim simdi?
giyilmesi gereken yerlerde giy. her yerde giyilmiyor maalesef
bence de hoş değil. Seksi de değil. azdığını gösterir
Var ki belli oluyor yapacak bir şey yok
Bakış açına hayran kaldım 😂😂
@Baldur44 yalan mı
Doğru tabi ki ama belli ki kız vajinasının belli olmasını istemiyor 😂 napsin yok mu etsin kız
Rogar kapa kapatsın knk
Bak çok açıklayıcı bir şey söyleyeceğim kardeşim madem göze batıyor ve sende bu durumdan rahatsız oluyorsun giyme basit
Napalım giyme o zaman
Bence harika bu cok etkileyici zaten belli olsun diye giymiyormusun tayta ilk dikkat ceken yer zaten o
Ya hoşuna gittiği için göstermek için giyse buraya neden soru sorsun sivrizeka
Rahatsız oluyor san giyme ama senin gibi bı çok kişi var öyle dert etme ben burdayım gör beni diyor sadece 😃
Çok rahatsız oluyorsan giyme
malı meydanda gez bişey olmaz çok var hele birde venus tepeli vajina varsa sende ooo sınıf yandı
Giyme rahatsizsan bu durumdan
Çok doğal yarığı belli eder ama ne kadar belli oluyor işte kimindir baya belli şeftali gibi durur
Bırak öyle kalsın, farkında olmadan sevaba giriyorsun işte ne güzel 😉
İslam dinini ahlaksız cümlelerinize dahil etmeyin tacizci o. cocuklari
@tujbjj bi psikoloğa görün sen hastasın gülüm.
Beline gömlek bağlayabilirsin.
yapma allasen bağcılar Anadolu meslek ergeni gibi
Gömleği ona uygun seçersen öyle durmaz.
biraz daha yukarı çek görüntü güzelleşsin
tacizci
kızkardeşime bende yasakladım
Ped tak ve çok çekme yukarı
Dikişsiz iç çamaşırı giymeni tavsiye ederim
kulot yanlış seçiyısun
Seninki hangi marka
evet bende bakıyorum gözümüz gönlümüz açılıyo
iç çamaşırı giyiyor musun