Trans bireyler öncelikle kendilerini kabul etmeleri gerekir ki diger herkes de sizin gibi bireylerin varligina şüphe ile bakmasin homofobik insanların bakiş acısıni kesinlikle umursamayin unutmayin cinsiyet degil önemli olan düşüncedir sorunuza gelir isek elbette modellik ve hatta yeteneginizin olduğunu düşündüğünüz her meslegi icra edebilirsiniz bu konuda tek ihtiyacınız kendinize guvenmeniz dir ve ülkemizin en saygın sanatcısı olan bülent ersoyda trans bir bireydir kendinizi kisitlamayin ve asla sizi demoralize etmelerine izin vermeyin sağlicakla kalın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yani olabilirsin tabi. acıkcası bence sende biliyorsun bunu hani o devirleri geçti ülke toplum artık. bülent ersoy yasamıs tüm yükü o kaldırmıs. şimdi trans olmak bence pek sorun değil. hatta bir avantaj bile. farklı birisin ve bence bunu sektörde kullanıyorlar. prim yapıyor da. hatta bence ileride cok uzak olmayan zamanda bir jon ile misal su anda kim var kerem bursin bu ve bir trans kız ask yasıcak bir dizide. dizide kız olarak oynucak. düşünsene bunun reklamını. sonra biraz popüler olunca patlatcaklar işte dizideki esas kız aslında trans vs. bence model de olabilirsin. fizik işi bunlar. bedenin dişil ise. sadece vajına ile de olcak iş değil. estetik feminen kadınsı vucudun olcak. artık bunlara bir şey demiyor insanlar. orjinal kadından bir fark gorulmuyor. burada bile talip arıyorum desen bir sürü üye ciddi talip olur yani. aile kurmaya adam ok der yani. sıradan insanlar bi de. bence teklifte translık üzerinden bir prim kastı var mı varsa ne boyutta ona bakmak lazım. şimdi senin sonraki hayatın ıcın olusturacagın pozisyon için dogru hamleler yapman lazım. görünen su ki bence 2 yol var. biri trans yol. hani ben buyum ben transım. bol bol ayollar lgbt cilik. gay tavırları vs 3. cinsiyet gibi hani. kızım erkeğim değil trans kadınım diceksin bastıra bastıra. o camianın desteğini alacaksın. diğeri ise kadın yolu. translık arka planda olcak neticede atamazsın onu. genetik kız değilsin. artık kız mı olduk olan oldu diyip genetik kız gibi takılmak.
10 Yorumla
+1 yılTrans olmak elbette etik açıdan normal bir şey değil ancak yapılabilecek bir şey yok senin ki zaten mecburiymiş, bu şekilde yaşamaya alışmalısın ve insanlar saygı duymak zorunda, kaldı ki bunda utanılacak veya korkulacak bir şey yok gayet rahat ol o konu da. Gelelim soruya evet bence kabul et ama mutlaka araştır uygunsuz bir iş olabilir sakata gelme sonra bu gibi işler çok tehlikeli yerlere kayabiliyor, bir bilene danışmalısın danışamıyorsan da iyice araştır öyle değerlendirme yap.
00 Yorumla
+1 yılCinsiyet değiştirmenize sebep olacak bir kaza ne çok merak ettim ama çok geçmiş olsun. Ben modellikte özellikte son dönemde bütün çizgilerin ortadan kalktığını düşündüğüm için bana garip gelmedi açıkçası. O yüzden umursamayın bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Hepimiz insanız, hepimiz bu dünyada yaşıyoruz ve yaratıcının gözünde hepimiz eşitiz. Kaza sonucu ya da tercih, kişilerin cinsel tercihi yalnızca kişileri ilgilendirir. Diğerleri saygı duymak "zorunda".
Hayatımızı idame ettirmek ve geçimimizi sağlamak zorundayız bu hepimizin en birincil yaşama amacımız, size önerim kesinlikle o teklifi kabul edip hayatınızı yaşamanız olacak.
Sizi yargılayanlar olursa eğer, sadece onların alınlarının ortasına bakıp gülümseyin. Bu onlara en iyi cevap olacaktır.
ve unutmayın hayatınızdan, sizi yargılayanlar değil bizzat siz kendiniz sorumlusunuz. Cebinize o parayı siz kendiniz koyacaksınız. Sizi yargılayanlar koymayacak.12 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten takdir edilesi bir düşünceniz var. Olgunluk bu olsa gerek. Türkiye de o kadar fazla insan ön yargılı ki! Tanrının veya Allah'ın gözünde hepimiz eşitken neden yarattıklarının bazıları bunu anlamıyor. Bu konu da herkes dini karıştırıyor öğüt veriyor. Bu gerçekten sinir bozucu bence. Dini karıştırmazsanız olmaz sanki!
- +1 yıl
@sarpadrian Bizim insanımızın büyük bir çoğunluğu hala daha öğretilmiş çaresizlikle yönetiliyor ve bu kitleyi içinde bulundukları çaresizliğe hapsetmek için, dini bir zorunluluk olarak dayatıyorlar.
"Eğer dininizi kaybederseniz, özgürlüğünüzü kaybedersiniz" Bunu dogma mesajlarla o kitlenin bilinç altına yerleştiriyorlar ve cinsellik söz konusu olduğunda da yine dini kullanarak, kişilerin ahlak değerini değiştiriyorlar.
Dinsel açıdan cinsiyet değiştirmek ve/veya kendi cinsi ile birlikte olmak (yani eşcinsel olmak) cehennemle ilişkilendirilir.
Ama erkek ya da kız fark etmeden küçük çocukları taciz etmek, cinsel şiddet uygulamak ve karısını öldürmek, karısına fiziksel, ruhsal ve cinsel şiddet uygulamak. Cennetle ilişkilendirilmeye çalışılıyor.
Böl ve yönet sistemini din ve ahlak çerçevesinde şekillendirdiler ve öğretilmiş çaresizlik içinde savrulan o çoğunluğu, dindar, kindar, histerik ve sapık bireyler haline getirdiler.
Din çaresizlerin, acizlerin, bilgisiz cahillerin, cehalet çamurunda yuvarlananların sığındığı, arkasına saklandığı bir duvar haline geldi bu ülkede.
Birisi size din hakkında ısrarcı bir şekilde, bir şeyler söylemeye çalışıyorsa o kişi dindar değil dincidir.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLbgt yi sevmiyorum, ama saygi duyuyorum o onun yasami, ben kimim. Ne alaka sisman kiz, zayif kiz, çirkin kiz veya ayni sekilde erkekte olabiliyorken lbgt neden olmasin. İrkciyim, bizim kesim sevmez çok tartisirim onlarla, bazilarini kabullendirim. O kiside insan cinsel tercihi onun. Gay biri de Türkçü olabilir beni cinsel tercihi ilgilendirmez, felsefesi dusuncesi onemli benim icin. Tabiki de senden insansin, dışlanmak nedir helede bu konuda. Bize ne onun ozel hayati tercihleri. Her isi yapabilir. Lbgt diye yemek mi yemesin acmi yasasin kimene her isi yapabilir.
10 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatın! Parayı kazanacakta sensin! Dikkat et bazıları şimdi çok bilmiş gibi sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi dini yorumlar yapacak! Yok şöyle günah yok böyle günah! Sanane seni niye ilgilendirir ki! Dini karıştırmadan da yorum yapabilirsin!
Modellik teklifi gelmişse değerlendir.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsansın sonuçta neden garip olsun.
Garip olan buna garip bakandır. Diğer cinsiyetlerden olup dileyen dilediğini nasıl yapıyorsa senin de hakkın var özgürsün ki modellik kötü bir şey değil senin yapman hiç kötü bişey değil. Hayatinda başarılar dilerim.10 Yorumla
+1 yılKurgu olsa bile bir soru soruluyor ve KS de soru sorup soru soran insanlara cevap vermektir. Yani boş boş kurguya puanım, güzel kurgu yazmak yerine cevap verin uygulama böyle bir yer ya hani aptallar.
Garip değil.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkektin kazayla penisini kaybettin ve kadın oldun doğru mu?
yine de çok saçma değil mi erkeklik penisten ibaret değil ki , hisler , duygular, hormonlar, beyin yapısı, kültür, din... tüm bunları bir kazaya nasıl bağlayabildin51 Yorumla- Moda & Stil konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılAklıma bu geldi
30 Yorumla Transeksüelliğin kendisi bana garip geliyor ama modellik konusunda herkesin model olabileceğini düşünüyorum. özellikle toplumları cinsiyetsizleştirme projelerine paralel olarak senin gibi birini havada kapmaları lazım. :D
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorarsan insa karın yadıegamasına fırsat vermiş olursun. bunu yapma. Hayatın her alanında olmak durumu senin için tartışmaya açık olmamalı kimseden farkın yok.
10 Yorumla
+1 yıltabiki uygundur.. taylant orneklerine bakmak gerek. oyle translar varki benim diyen kizlara tas cikartir temiz duzenli muhtesem fizikli oluyorlar.. tebrik ederim seni hicbirseyi kafana takma kader boyleymis herkesin hayati kendine guzel.. kafana takilan bir durum olursa yazabilirsin
10 Yorumla
+1 yılKurgu için teşekkürler. Biraz daha kendini geliştirmen lazım.
40 Yorumla
+1 yılBende küçükken pipimüstü düştüm... Ama bu beni daha da güçlendirdi 😂 Xper için sormadiginiz soru kalmadı.
20 YorumlaGariplikten daha çok bir kesim için trans bireylik aşırı nefret edilsede diğer bir kesim için aşırı desteklenmekte onun için trans bireylerde neden model olamasın
00 Yorumla
+1 yılHerkes kazayı sormuş olabilir arkadaşlar, bisikletle giderken taşa takılmış ve havada uçup kasap'ın içine girmiş o sırada da kasap et kesiyor tam satırı sallayacak sen pantolon in satırın altına gir satır kesmiş.. kedi de kopan parçayı almasın mı koş koş koş yakalayamamışlar..
02 Yorumla
+1 yılFuhuş mu yapacak trans kadınlar? Her mesleği yapabilir normali olması gerekeni bu fakat trans denilince fuhuş akla geliyor memlekette hem iş vermez hem de fuhuş yapıyor bunlar der ahlaksız insanımız.
00 Yorumla
+1 yılBir kaza eseri nasıl kadınlığa/erkekliğe kayabilirsin anlamadım. Ve soruna gelince evet oldukça garip bir şey. Alışılmadık olduğu için büyük ihtimalle dışlanırsın.
00 YorumlaYani artık çağ değişiyor o kadar çok alışık olmayan şeyler varkş fakat bu durum diğer olanlara göre daha az garip yani her türlü olur sen kendine inan yeter
00 Yorumla
+1 yılKaza yüzünden cinsiyet değişmiş kazayla mı kestiler :Dddd
31 Yorumla- +1 yıl
Eski dostu kesmiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir kaza? bu arada model olbailir neden olmasın. önemli olna genel şartları sağlamak değil mi. bu cinsiyet sınıralrının dışında bir olay bence. hem femine hem de maskülen çekim yapan bir çok model var.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılBence değil. Model in asıl amacı kendi fiziksel ölçülerindeki kişilere ürün ile ilgili ön görü katmak. Bu durumda transeksüel ya da kadın olmasının bir öneminin olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla Garip değil. Kaza sonucu dedin o kısmın hikayesini merak ettim
20 YorumlaOlabilirsin tabiki. Sonuçta cinsel bölgen kıyafetlerin altında olduğu için hiç sorun yaratmaz diye düșünüyorum😇
00 YorumlaTrans olması bir kriter değil bence önemli olan istenilen görseli sunması trans bireyleri seviyor ve destekliyorum her anlamda
00 YorumlaTotem yapmıştım, önüme ilk gelen soruya yorum yapacağım diye. Bu soru geldi şansıma, okudum ama inanmadım.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka, yurt dışında ben bu durumda olan bir gösteri izledim. YouTube da. Ar ve dünyaca ünlü. Sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yılKaza derken? Zamparalık yapayım derken arkayı mı kaybettin?
05 Yorumla- +1 yıl
İnanmamız için kaza mevzusunu aydınlatman gerekiyor.
Soran+1 yılHiç bir insan böyle bir durum başına gelen konusunu dahi açmak istemez dediğim gibi amacım kimseyi inandırmak veya çok yorum almak değil basit bir soru eğer cevaplamak istemiyorsa bu kesim başka bir soru yu cevaplayabilirlar hiç alınmam
- +1 yıl
Empati yap... Sitede her gün yüzlerce trol soru akıyor... Bu durumda senin sorunu nasıl ciddiye alsınlar ki... İnsanlara mantıklı bir şeyler sunmalısın. Yani şu var... İnsanın kaza ile cinsiyet değiştirmesi kabul edilebilir değil. Cinselliğini kaybedebilir ama hemcinsine ilgi göstermesi psikolojik bir durumdur... Bunun kaza ile ilgisi olamaz. Zaten içinde vardır bu senin... Ben böyle düşünüyorum. Dolayısı ile ben bu soru ve çelişkiler içindeyken sana nasıl yorum yapayım?
- +1 yıl
Başlıkta sorduğun basit ve sıradan bir durum.. Herkes modellik yapar.. Kimse buna cevap yazmaz ki.
Soran+1 yılBaya kimse yazmamış ya
- Moda & Stil konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılustune dustun ve icine kactı yani ;
ayrica oyuncu fotomodel bakkal ya da marangoz hersey olabilirsin cunku once insansin00 Yorumla Kaza ile cinsiyet değiştirmek nedir ya trol olduğu nasıl belli wşsksksks
30 YorumlaBir kaza yüzünden cinsiyet değiştirmek diye bir şey olmaz zaten kadın olmayı istiyormuşsun.
10 YorumlaKaza yüzünden cinsiyet değiştirmek zorunda kalmak nedir ya kimi kandırıyorsun? :D
125 Yorumla- +1 yıl
Bazıları kaza yüzünden cinsiyet değiştirmesi , cinsel organ zarar görenler var
- +1 yıl
@Gokkhan209 O zaman da harem ağaları gibi takılırlar bunun için kadın gibi giyinmeleri şart mı? :D
- +1 yıl
Canım göğüsleri çıkıyor ve kadın oluyorlar çünkü
- +1 yıl
@Gokkhan209 Pardon? Bir kaza oldu pe*nisi zarar gördü diyelim. Pe*nis zarar görünce nasıl otomatik göğsü çıkıyor hahahahah.
- +1 yıl
Çünkü doktor cinsiyet değiştirme ameliyatı yapıyor birisiyle konuştum o da kız olmuş gögusü çıkmış hatta
- +1 yıl
@Gokkhan209 Eeeee göğüs implantı taktırıyorsun kardeşim birden göğüslerin yeşermiyor. :D
- +1 yıl
Hayır ona gerek yok ki östrojen hormonu kullanıyorlar çıkıyor bildiğin ben daha başlamadım ancak
- +1 yıl
Bana mı
- +1 yıl
@Gokkhan209 kendisini kadın gibi hissetmeyen erkek penisimi kaybettim diyip kadın gibi olcam artık diye uğraşmazki. İlk defa böyle bir bahane duydum cinsiyet değiştirmek için
- +1 yıl
Birisiyle konuşmustum o bana bir daha erkek olabilirsin herhalde doktorum olmaz demişti bana dedi
- +1 yıl
Yok ben kız olacağım o kişi ben değilim
- +1 yıl
@Gokkhan209 Allah gönlünüze göre versin ne diyeyim
- +1 yıl
Sağol
- +1 yıl
Faceappden yaptım
- +1 yıl
@Gokkhan209 feci yanılmışız
- +1 yıl
Kazadan bir yıl erteledim çünkü
- +1 yıl
Geçen sene araba çarptı yüzümde ve başımda yara var hatta haberlere çıktım
- +1 yıl
@Gokkhan209 Yüzündeki yarayla pen*isinden olman ne alaka? :D
- +1 yıl
Bakalım bu yaradan dolayı ne çıkacak diye bekliyorum tabiki penisle alakası yok ve ama ileriye doğru kadın olacağım kestireceğim
- +1 yıl
Ben yüzümdeki yara ile penisimden olmadım ki öyle bir şey demedim ki o olan kişi penise demir girmiş
Nasıl yani? Nasıl bir kaza ki kadın oldun?
Ayrıca model olmanın bir cinsiyeti olamaz.10 Yorumla
+1 yılHayır niye böyle sorular soruyorsunuz ki adı üstünde model olur herkesten olur model niye olmasın ki
00 YorumlaGarip diye bir şey kalmadı artık. Hiç bir şeye şaşırılmayacak bir dönemdeyiz.
00 Yorumla
+1 yılBaştan gariplik kokuyor transeksüel olması normal bir şey mi?
00 Yorumla
+1 yılBilinçli olmamış değişim ve ekmek parası kazanmak lazım
00 Yorumla
+1 yılolmamasının daha garip olduğunu anladığımız günlere..
00 YorumlaNasil bisey anlatsana eskiden erkekken falab diye muhabbete basliyo musun
00 Yorumla
+1 yılKaza sonucu cinsiyet değiştirmek mi dünyada duyduğum en saçma mantık ve şey.
00 Yorumla
+1 yılUzun zamandır zaten şarkıcı oyuncu transeksüeller var modelde olur bence
00 Yorumla
+1 yıltranseksuellige degil modellige mi takildin? verin suna ilgi
00 YorumlaTranseksüel birinin olmasını garip karşılıyorum şahsen. İsterse astronot, kozmonot olsun.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Göze hitap ediyorsan neden olmasın niye garip olsun.
00 YorumlaModellik vitrin gibidir gerçek olması gerekmez göze güzel görünsün yeter
00 Yorumlatam tersine maksat kıyafet sergilemekse transeksüel bir bireyin ne eksiği olabilir ki?
00 Yorumla
+1 yılBence gayet normal transseksüel insanlar uzaylı değil insan
00 YorumlaKurguya puanım 1
280 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılToplumun ön yargıları asla bitmez. Hayatı nasıl yaşayacağınıza siz karar vermelisiniz. Bu durumda çok daha garip ve kabullenilmesi daha zor olaylar kolaylıkla hazmediliyor.
00 Yorumla
+1 yılBebekler bile model oluyor boş ver. Geçmiş olsun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaza yüzünden nasıl oluyor? cinsel organın zarar gördü de mecburen kadın falan mı oldun yani onu anlayamadım. kadın gibi hissetmeden kadın organı mı taşıyorsn nyani.
00 Yorumla
+1 yılortaya cıkınkı toplum alıssın bulen ersoya zekı murene alıstık
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılNeden sorun olsun yaşamaya herkesin hakkı var bence
00 Yorumla Merhaba nasıl bir kaza oldu acaba aşırı merak ettim ayrıca isteyen istediği mesleği yapabilir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaza yüzünden zorunda kalmak hiç inandırıcı değil yahu, öyle bir ihtimal yok denecek kadar azdır
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bir kaza oldu onu anlamadım cinsel uzvunu kaybedecek kadar nasıl oldu da bu iş gitti orası
01 Yorumla- +1 yıl
birde merak ettim kadın gibimi giyiniyorsun yoksa erkek gibimi birde nasıl bir duygu erkek olarak yaşarken birden kadına dönüşmek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sürü trans manken var oyuncu var. Ladyboy biriyle ilişkiye girmiştim bide trasns biriyle yani insan ayırmam kim nasılsa öyle kabul etmek lazım bence pes etme manken ol gerisi gelir zaten
10 Yorumla
+1 yılSen kadın olduğunu soyledikce kadınsın. Aksini kimse söyleyemez dayatamaz iddaa edemez
00 YorumlaKaza sonucu cinsiyet değiştirmek mantık ile bagdasmaz..
Aşırı saçma... bahane bu resmen..22 Yorumla- +1 yıl
Dr Money nin meşhur çalışmasına bak istersen?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGercekten teklif aldiysan
oncelikle teklifin gercek bir ajanstan olduguna emin ol
malum kotu niyetli insanlar var01 YorumlaGarip değil tabii ki. İnsanların cinsel tercihleri kendilerini ilgilendirir ve bu tercihlerle yaptıkları meslekler yargılanamaz çünkü her şeyden önce insansın. Eğer bir işte iyiysen bu işi yapmaya devam etmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir kaza yüzünden cinsiyet değiştirmek zorunda kaldın? Ben oraya takıldım :)
12 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar