Ses tonundan da yüzünden de bariz değil mi , cidden anlamıyorum insanlar bence dikkatsiz ve asla anlamıyor erkeksi kadınsı sesten , yüz hattından.

Açıkçası translar içinde kadına çok benzeyen kişiler arasında hatta ünlü camiasında gördüğüm en benzeyen kişi ama bu yüzde yüz anlaşılmaz demek değil illaki anlaşılıyor yani bende anlarım anlıyorum direkt boyu posu eli kolu sesi ele veriyor her şekilde..
Sen pek ünlü trans görmemişsin
Nikkie Tutorials
Cevap
4Cevap
Trans olabilir evet, farklılığı fark edilemez değil çünkü. Bilmiyorum insanları hayatlarına göre yargılamam ama bu kadın bana tiksinti veriyor.
Vipe out ta yarısan bebek okan zaten sıfatına bakıpta anlamayan abazadır kanks
Yarışmayı izlerdim eskiden de ordaki bir yarışmacıyı aklımda tutacak halim de yok. Sadece belli bence bariz yüzünden sesinden ve insanlar asla anlamıyorlar falan.
Resimde göz kısmı belli ediyor. Ama bildiyim kadar trans tam olarak cinsiyyet değiştirmeyenlere deniyor yani ameliyat olmayıp hormonal tedavi olanlara. Bu ama tam geçiş yapmış
Ben WipeOut ta yarıştığı zamandan beri biliyorum
Yıllarca onu mu hafızanızda tuttunuz yapmayın üff. Binlerce yarışmacıdan biriydi
Biliyorum youtube da ben de gördüm ama fotosunu görünce aa bu wipeout da yarışmıştı 15sene önce hatırladım da demedim.
Selin ciğerci erkekti cinsiyet değiştirdi zaten
Fotoshop kurtarmış biraz
Evet
Öyle zaten ıy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?