Ben genelde fotoğraf çekileceğim günlere saklıyorum güzel kombinlerimi :D Siz de öyle misiniz yoksa kahve içmeye çıkarken bile şıklığını koruyanlardan mısınız?
Fotoğraf çekilmek için mi güzel giyinenlerdensiniz yoksa şıklığından asla ödün vermeyenlerden mi?
Selamlarrrrr 🌸💜👍💅 fotoğraf çekinmek için özel bir hazırlığa girmem spontane çekilirim eğer ki kendimi gerçekten çirkin hissediyorsam o gün fotoğrafı çektirmem olur biter. Tabii fazla rüküş de giymemek lazım sonuçta o fotoğraflar saklanacak ve anısı olacak. Şıklığıma aşırı düşkün biri değilim bu yüzden de sorun olmaz yani.
Eskiden cidden fotoğraf için güzel giyiniyordum sonra saçma olduğuna karar verdim ve fotoğraf çekilmeyeceğim günler çok öznemeyince çirkin hissediyordum:( önemli olan kesinlikle kendimizi iyi hissetmemiz. O gün giyindiğimiz şeyler modumuzu da etkiliyor daima güzellik taraftarıyım
Fotoğraf çekmeyi sevmiyorum eskisi gibi ya. Çok sıkıcı. Bu arada cool tarzım. Özellikle şık görünüm vb durumlar yok bende (özel günler harici elbette) rahat olmam lazım, gerisi pek umrumda olmuyor açıkçası;))
fotoğraf cekinmek için özellikle giyinmem ben kadın değilim o ne giymiş bu ne giymiş falan diye bakıyım insanların kim olduğuna gülümsemesine ya da bulunduğu ortama falan bakrım kıyafeti önemli değil
Bazen fotoğraf çekilmek için güzel güzel giyinip süslenirim ama genel olarak şıklığımdan ödün vermeyenlerdenim. :) Ruh halime göre değişen pek çok durum da elbette oluyor. :)
şöyle güzel giyineyim de bir foto çekeyim diyeni ne gördüm nede duydum ama kızlardan nedense foto çekilmek içim giyinip süslendiğini yazanlar var nedense hiç inandırıcı gelmedi