AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
309Cevap
topuklu ayakkabıyı hiçbir boydaki kıza yakıştırmıyorum
Hayır hiç hoş olmuyor bence.. ne oyle direk gibi.. yanındakiler daha bir ufak görünüyor..
Ben yakistiramiyorum, yuzunu gormekte zorlandigimdan herhalde 😅
hiç yakışmıyor, yürürken arkadan bakınca kalça ameliyatı yapılmış gibi gidiyor haspa. :)
zaten sırık giymesin ben çocuk reyonundan alıyom ayakkabıları
Zürafaya benzemişsin diyorlar bana :) o yüzden fazla topuklu giymiyorum
bende zayıf oldugum ıcın burdayım dyorum banada zurafa dıyolar :Dd
Ama ben 1.80 im haklılar onlarda :D
Haklı hakkiyi boşver Sende giy 15 cm topuklu da olur 20 cm de olur bir yūrú de endam gorelim nolur nolir :)
ayakları güzel ve ayak bilekleri zarif her kızda güzel durur
Evet giymeyin kardeşim zaten uzunsunuz topuklunun amacı boyu uzatmaktır gerek yok yani 😁
Şimdi aldığım çizmeyi geri mi vereyim :D
Ver geri hemen kıskanıyorum ben kısa biri olarak yapmayın böyle şeyler😁
Topuklu giymek boyla ilgili degildir bir turlu ogrenemediniz sunu
Biz öğrendik de millete abaryi geliyo buda bir toplum baskisi
Insanlara bakma benim boyum 173 174 gibi bir sey giyiyorum cok da guzel oluyor sevgilim de uzun boylu bundan normal bir sey mi var. 180 de olsan giyeceksin o topukluyu
cok iyi ben giyiniyorum 172 boyum ustelik topukluda giyerim :D
Benimde 1.78 çok abartı gibi geliyo ya😄
yok kuzum yaaa. kurban oldugum Allah boy vermis kuldan mi saklican :))) giy topuklunu keyfine bak tadini cikar boyununn. cogu kizlar deli olur boyum olsun diye. sen niye cekiniyonn :D giy nispet yap :DD
Kızlar gözleriyle dovuyo giyince ya😂😂
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan cok ta fifi :DDDDDDDDDDDDDD
Bence itici uzun boylu bir kizin topukluya ihtiyaci yok ben mesala cekinirim o kadar uzun boylu bir kiza yanasmaya
Çekinirim derken niyeki?
Ne bilim isde kiz uzun ben kisa insan kendine uyumlu ya da kendine bakmicani dusunuo yanina gidince naber bucur dicek saniyor gibi o yuzden fazla uzun olmamak lazim zaten uzunsun bide topuklu giyip farki nie arttiriosun ozguven eksikligi verio insana
Yani hoşlanıyo ama kendini mi ezik hissediyo erkek
Walla tam 12 denvurdun bu kadar kisa ancak bole tarif edilirdi
Topuklu giyen kizlarin alayi seksi ve bu yuzden iticiler.
Pardon seksi olmak icin giyiyor olacakti.
Dürüst olayım giyinmesini biliyorsa çekiçidir kesinlikle. Sevgilime giydirmem neden? Çekici olmasını istemediğim için.
Hmm haklısın :)
türkiye şartlarında topuklu giymeyecek kadar uzunu var mı acaba?
Yani uzun dedysem 1.70 üstü :)
benden uzun olmadığı sürece sıkıntı yok :)
Senin kaç?
170 üstü :)
Bacak yapisina gore degisiyor bence eger cok ince ise giymemen daha hos olur
ince şekilli bacaklarım uzunda
Giyme
Abla basket potası diye smaç basarlar aman dikkat 😱
ne yani topuklu ayakkabı giyince boyun mu uzayacak giyme işte :D
Hayır uzun boyluya yakışır birde uzun dar bir elbise giydiği sürece çok daha yakışır.
bende aynı boydayım topuklu bizde ideal duruyor ama şöyle 175 falan olunca hatun yakışmaz.
topuklu ayakkabı her güzel kadına yakışır ama kadınlar uzun boylu olunca topuklu aykkabı çok da hoş durmuyor onun için kadın dediğin asla 170 den uzun olmamalı.
boyumuzun uzamasını durduramıyoruz canım kusura bakma :D
190 lık kızlar ölsün o zaman
O boy mankenler var ve bence uzun boyda daha hoş duruyor topuklu
Topuklu uzun kızlara her zaman daha çok yakışır bücür sen bilmezsin haha
Ortalamadan uzunum ve henüz uzamam durmadı 180 olurum gibi bunu 150lere söyleyebilirsin.
Topuklu giymeyi seviyorsan boyunla alakası Yok , yine sen aynı sen olduktan sonra , no problem 👍
uzun da giyer kısa da giyer uzun giyerse efsaneler efsanesi olur
175+ kızlarda garip duruyor.. Birde bacak boyuyla alakalı.. Birde yürümeyi bilmek önemli...
Evet çok doğru
Uzun boylu kadında güzel durur. Uzun bacak boylu kızda kötü düşünsene kız komple bacaktan oluşuyor
saçmalama her kadın topuklu giymeli. boyu uzun olsun kısa olsun farketmez. sen kimseleri dinleme ve giy ayakkabılarını.
Topukluyu çıkardığında , o ayakkabıyı çıkarmak var veya o ayakkabıdan inmek var çok uzun giymiyorsa hoş durur
Süper oluyolar benim tanıdığım vardı öyle mi güzellik boy pos saç kızın boyu 1.93 topuklu giymiş dehşetül vahşet, acaip uzun saçlar. Boyum uzun olsa ve sevgilim olmasaydı yemin ediyorum o kızı kaçırırdım.
itici durduğu için değil çekici durduğu için bakıyorlar :) topuklu özellikle uzun kızlarda çok güzel duruyor zaten uzun kızlara zaafım var :)
168 boy uzun olmuyo orta boy.. onlar uzunluguna bakmiyordur topuklu giydinmi durusun yürüsün degisik olur
Topuklu ayakkabı uzun olmak için mi giyilir? İnsanların tarzından sanane, kıskançlık diz boyu
Açıklamayı okumayacak kadar üşengeç birinin tanımadığı insanı eleştirmesi çok komi boyum zaten uzun ve topukluda giyiyorum.
serdar ortaç ve chloe ortaç? deveyle cuce gibi ama kadin taş
Boyum 168 ben giydigimde bile at gibi oluyorum millet tuhaf tuhaf bakiyor. Sen hic giyme bence😂
Tamam da 1.68sin. 10 cm giydin diyelim 1.78 oluyorsun o da benim normal boyumdan 3 cm uzun sanmıyorum çok uzun durduğunu 😂😂
Sen oyle san 47 kiloyum stiletto giysem bile yine at gibi olmussun diyorlar. Oldugumdan uzun duruyorum zayif oldugum icin😂
Doğrudur bak gercekten zayıf olmak daha uzun gösteriyor 😂
Benim boyum 195 yani ne kadar uzun olursa o kadar normal gelir bana abes gelmez :D
Ben giyiyorum yukarıdan bakıyo gibi duruyorum ama sevdiğimden giyiyorum 🤔
Ulan aynı vileda sapı gibi oluyosuns yapmayın kurban olam.
Elbette. Kısa bir kız topukluyu giyerken amaç uzamak değil mi? E uzun bunu giyerse uzamak olmaz amaç, elbiseyi daha kadınsı taşımak olur. Şahsen abartılı uzun olmadıkça uzun kadınları daha çok beğeniyorum
Yahu giysin giysinnn boyu 180 olsun 15 cm topuk giysin isterim canıma minnet ^_^
Bence hiç itici değil oldukça çekici olur ama yüz ve fizik de önemli
Uzunsa itici duruyor ama bence sen giyebilirsin boyun uzun sayılmaz
Türk erkegi genel olarak 1.75 yani baya kisa degilseniz su topuklu isini birakin annasini satim insanin morali bozuluyo hatuna asagidan bakinca
Ama neden bnce uzunlara daha çok yakışıyo çekici oluyo biraz daha :)
Cok uzun deilsinde topuklu giydiginde at yibi dedigimiz kategoriye giriyosundurnondan bakiyolardir yanlis anlama:D
Bu nedenle olacak ki, topuklu ile 180 olan kızı daha uygun buldum.
Uzaya mı çıkacaksınız yollayalım sizi gitsin orada yaşayın :D
Laf lafa gelince iskandinav, rus kızları dersiniz. Topuklu giyince 1.86 oluyorum onların normal boyu öyle onu napıcaz o zaman bizle idare edin 😂😂😂
Benim boyum zaten 1.84 yeter bana :D hem ben rusun boyuna değil tenine hastayım 😄😄😄😄😄
E ne var yani bende kumralım kıvır kıvır da saçlarım var onlarınki gibi pırasa değill😂😂
Onların kızılı fena oluyor yaa :D
Hiçte bile 😂😂
Bence istiyorsan giy yani kimsenin ne dediğine takılma
benim ki giyiyor hoslandigimi biliyor deli ediyor beni
Senin boyun kısa mı ona göre
ben giymem
nisanlim giyer oda onu giydimi ayni boy
giydiği elbiseye göre evet.. bu arada göbegii kapat üşütme :)
Hayır topuk zaten boyu uzun göstermek için uzunsun ne gereği var
Bakmıyom ki ankarada yok öyle bir kız :D hepsi hobbit :D
Topuklu giyin 1.75'i geçmeyen kıza alıcı gözüyle bile bakmıyor ben :D
uzun olsun kısa olsun kadın dediğin topukluda giyecek etekte yani kadınsılığını korumalı kadın
Bence topuklu ayakkabilari tum kadinlar giymeli cunku bir zerafeti var ve kadinlara yakisiyor 😊
bence kötü... zaten uzunsun daha ne gözümüze sokar gibi giyiyosun dimi ama :D
Sen niye dusunuyosun ki boyle seyleri 😒😒
Uzun boyluymus gibi bide sordugu soruya bak 😒😒😒
174 üm 8) kısa mıyım sence :D
Sen o kadar boylu muydun yeeaa 😄
Maşallah uzun boyluyum abi :p
Abisinin 🌷ü 😒
Oyy canım abim :D
He abiş 😒
Kısa boyluda bile itici, yakısıyor aslında fakat eve geçince bacağımıza geliyorlar :D
biraz öyle oluyor ya... topuklu ayakkabı ayakta seksi görünüyor da uzun boylu olmak dezavantaj
Sakın sakın öyle bir hataya düşeyim deme telefon direği gibi yürüyorlar cadde de :)
7 cmcik topuk fazla mı :D
#At gibi kız oluyor #Kavak gibi :S
(Hoş ama ben kısa volduğumdan #MINDAR diyenlerdenim :( )
Uzun boylu kızlar converse giysin net kararım zaten kısayız deve gibi olmanın anlamı yok :))
Beğensen mesela gözüne hoş gelse?:)
kanka yukarı bakana kadar boynum ağrıyor arkadaş 1.74 boyum var 1.90 lık kıza 2 metrelik kıza nasıl yüzüne bakıcam arkadaş kısa giyin converse rahat hem :D
Hahah sen kısaysan biz napalım ayrıca 180 i geçmicek bir boyda çok fazla değil senden biraz fazla :)
o olur bak ben bacaklarına bakmak istemiyorum yüzüne bakıp görmek isterim kızıda DD:
Sana denk gelmez zaten ortalık minyon kaynıyoken :)
Minyonlarla pek aram yok malesef :)
Niye uzunmu seviyosun :)
uzun değil ya hareketleri olgun kadın diyelim çocuk gibi mızmız kadın sevmemde :)
Ha anladm :) olgunluk iyidir ya ama biraz neselide olsun :)
olsun ya ona birşey diyen yok
Yanii iyi bişey
Her görüşe açık biri olsun işte neşeli olabilir birde deli olsun biraz bir kaç vidası eksik olanlardan :D
Valla o dediğin cinsi önermiyorum çok uğraştırır seni :)
olsun ben normal biri değilim :))
Ama insankendisinden zıt karaktere aşık olurmuş biliyomuydun :)
o dediğin yalan madem benim aşık olduğum insan neden benim gibiydi o zaman bir sebepten dolayı bitti bizim ki :D
Aşk değildi belkide hem uzun sürmemis baksana :)
nereden biliyorsun uzun sürmediğini :) 2 yıl sürdü birde kimse kimsenin iç hiselerini bilmez aşktı eminim :)
Ne diyim aşk bu olur mu olur yani :)
yani kesin diye bir durum yok senin dediğin şey çürdü yani kişiden kişiye değişir diyelim :DD
Ben demedim aşk doktoru demiş bana mantıklı geldi çoğu aşk imkansız :)
aşk doktorları genelde atıyor bence iki sevgili arasına değil aşk doktoru başbakan bile giremez :DD
siritmiyo resmen kahkaha atiyo o derece kötü bu espiriden bilene kötü düşün artik ahdgsg :D