+1 yılBen her kıza yakıştırıyorum uzuna da kısaya da 1.55 im mesela ben giyince bana da hoş seksi duruyor kilom boyumla orantılı uzun kızlara da çok yakışıyorum yani milleti dinleme yakışanı giyin :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
güzel durduğu için bakıyorlar, bir yerin açık diye değil. her kıza topuklu yakışır ama en çok 1.60-1.70 arasına yakışır yani bence giymeye devam et güzel yürüyebiliyorsan.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
308Cevap
Bacak boyunun uzun görünmesiyle, uzun boylu olman biraz farklıdır diye düşünüyorum.
Çünkü bacak boyu uzun görünen ancak boyu normal olan kızlar biliyorum.
Topuklu ayakkabı her zaman bir kadının güzelliğine güzellik katar, bu benim görüşüm. Ancak doğru ve güzel modeller tercih edildiğinde !
Topuklu ayakkabı giydiğinde boyun 1.82'yi falan geçmiyorsa giy bence.
Ancak normalde de sırık kadar boyun varsa, kesinlikle denemeni tercih etmiyorum.
Özelliklede ayağa tam oturan, kaba durmayan topuklu ayakkabı modelleri beni benden alıyor...
www.google.com.tr/imgres
www.google.com.tr/imgres
www.google.com.tr/imgres
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg00 Yorumla1.82 den uzun olmasin diyen arkadas kendi boyunu hesaba katarak soylemis galiba, ona bakarsan benim icinde 175 i gecmemeli. Ama soyle bir gercek varki erkekler kendinden uzun kizlardan cok hoslanmiyorlar, hoslansalar bile uzaktan bakarlar yanina pek yaklasmazlar. Kadin dedigin normal standartlarda 160-170 arasi olmali benim gorusum. Erkekler icinde 170-180 ideal. Yinede bikac cm oynama cok onemli olmaz ama toplukluyla birlikte boyun 180 i geciyosa Turkiye standartlarinida dusunerek kesinlikle giymemelisin :) Rusya da olsan serbest :D
00 Yorumla
+1 yılben 1.75 boyumla giyiyorum toplumun kız ortalamasının biraz üzerindeyiz diye hep düz giyemeyiz ya ama boy ne olursa olsun taşıyamayanlar var üzerinde duramayınca zorlamamak lazım. kolayca yürüye biliyorsan, giydiğin ortamla çelişmiyorsa bir de yanındaki erkeklerden uzun olmuyorsan çekinmeden kullanmalısın bence
11 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl1.77 boya sahip birisi olarak söylüyorum giyemiyorum ben üstünde durmakta zorluk çekiyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılO daha kişisel bir sorun/alışkanlık gibi bende tam tersi daha rahat ediyorum
- +1 yıl
Bacaklar uzun olunca topuklu ayakkabının üstünde durması gerçekten çok zor oluyor
Soran+1 yılBence bacakla pek alakası yok duruş ve alışkanlık daha çok. Ama tabi herkes her şeyle rahat edemez.
+1 yıl170 olduğum halde annem dahil etrafımdaki insanlardan aldığım bir tepki. "ZATEN UZUNSUN NE GEREK VAR!" Lan size ne bulutlara daha yakın olmak istiyoruz belki skdkdj özellikle kısa boylu kız arkadaşlarım "zaten uzunsun senin boyunda olsam hiçç giymezdim. s" tepkileri veriyor sinir oluyorum
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen bence diğer ayakkabılardan daha şık tamam bir 16 cm apartman dikmiyoruz ayağımızın altına ama en azından stiletto filan giyelim 😂😂
- +1 yıl
Ya kısa boylu kızların giydiği topuklulara göre bizim topuklu tercihlerimiz öpüpte başa konusalı yemin ederim ne facialar görüyorum boylarını uzatmak için komik duruma düşüyorlar yürüyemiyorlar bile 😂
- +1 yıl
Konulası*
Gizli Soran+1 yıl- +1 yıl
İğrenç ya, bunu giymektense şerefleriyle kısa kalsınlar daha iyi sjsjsj
Gizli Soran+1 yılAynen valla😂😂
+1 yılBen seviyorum topuklu giymeyi şık duruyor ama öyle de çok uzun oluyorum yani 😞😞
Güzel ama biraz farklı duruyor52 Yorumla- +1 yıl
aslında gayet şık kot pantalonla falan bacakların daha uzun durur :)
- +1 yıl
Aşırı uzun oluyorum o zaman 😊
İnanmazsın henüz şimdi 4'lü kız grubu geldi ve hepsi topuklu giymiş fakat boyları uzun değil aksine uzun gözükmek amaçlı giymiş olmalılar ki gözüküyorlar da :D
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTopuklunun amacı o zaten
Gizli Soran+1 yılSadece minyonlara yakışıyor
Soran+1 yılKS de hata felan mı var soru benim gözüküyor ama sen soran yorumu yapmışsın? Sorular mı birleşmiş
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/0blVZV.jpg fotoğrafın altında hep birlikte karar verelimmm :) bence dikkat çekici
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBacak boyum böyle oluyor benımde :D
+1 yılSimdi kisa olanlar diycek ki giyme zaten uzunsun ne gerek var. E karsidakide ona gore olur napalim yani. Benim ailemdeki herkes uzun zaten esimde uzun olsun isterim yani. Gayette guzel duruyor
20 YorumlaKız arkadasımın benden 3-4 cm kısa olması ve topuklu giydiğimde kendimi berbat hissetmem. Boyum 1.77.
Giymeyin arkadaş giymeyin boyunuz var zaten görünümünüzü sadece topuklu ile tamamlamayak yerine farklı alternatifler deneyin :)00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılherkes bence istediğini giyebilir
onları takma bacım yav seviyosan giyin10 Yorumla
+1 yıl1. Topuklu ayakki uzun olmak icin giyilmez
2. Uzun boylular topuklu ayakkabi giyemez diye bir kural yok
3. Canı istemiştir ve giymiştir
4. Kıskanma...00 YorumlaSana aynen katılıyorum ben de çok seviyorum ama topuklu ayakkabı giyersem eğer birçok erkekten uzun olucağımı biliyorum ama bir o kadar da şık duruyor insanın yürüyüşü bile değişiyor ya
00 Yorumla
+1 yılNe kısalara yakışıyor ne +1.80 lere kısalarda baya komik duruyor uzunlarda itici 1.68 olanlar giysin ya da 1.70 ama 1.75 falansa kalçaları dolgun biçimli vücudu düzgünse off en çok ona yakışır :D
00 YorumlaBenm boyum 177, topuklu giymiyorum ama altı kalın botlar çıktı ya yeni moda, onlardan aldım. Kendim onu giymek istediğim için aldm, sırık diyenler de olabilir, ilgilenmiyorum
00 YorumlaTopuklusuna gore degisir :) boyuna uygun olursa cok hos olursun, ayri bir hava katio kadina herkes bilio :) zaten yuzun guzel bayildim bacak boyumda uzun diosun
tip olarak bana fazla olmasan cikma bile teklif ederim00 YorumlaUzun boylu kızlara babet tarzı ayakkabıları daha çok yakıştırırlar. Tabi topuklu ayakkabı da yakışır ama topuk boyu önemli çok uzun olursa fazla sırıtır
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBabet ayakkabıdan nefret ediyorum o yüzden topuklu giyiyorum boyum 173 Thundra benzetmesi yaptılar
Gizli Soran+1 yıl:( :(
Gizli Soran+1 yılDolgu topuk ve spor seviyorum ama genelde topuklu babetle hiç aram yok :/
1.68 ne ara uzun sayılıyo bizim sınıfta en kısa kız 1.70 la bence senin giymen normal boyun kısaymış biraz uzun görünürsün hemde kısa boylulara yakışıyo topuklu
00 Yorumla
+1 yıl168 çokta uzun değil giy bence ben 178 olmama rağmen topuklu giydiğimi hatırlıyorum gerçi bidaha giymem de sen giy ya :Dd
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl1.78 mı :O:O
- +1 yıl
Ortalamayı ben yükseltiyorum kardo bizim genler uzun :Dd
+1 yılKızların çoğu topuklu ayakkabiyi boyunu uzatmak için giyiyor ve giydiği zaman da yokus asagi giderken bir erkegin koluna girme ihtiyaci duyuyor, diken üstünde yürür gibisiniz niye giyiyorsunuz 😃
00 Yorumla
+1 yılEvet devasa görünüyorlar güçlüymüş kudretliymiş gibi görünüyorlar at gibi tabirinin doğuşuna tanıklık edin ve diz çöküp eğilin Hahahahaha 😂😂😂😂😂
10 YorumlaTopuklu bayanlara zarafet katar kısa boylusu uzunu fark etmez. Ama uzun boylu birisinde topuk inanılmaz güzel durur o da ayrı.
10 Yorumla
+1 yılBisey düşünmüyorum senin gibi. Gereksiz eleştiri gizli hayranliktir. Kıskanmayın 🤭🤭
20 Yorumlaben gayet beğeniyorum
sıkıntı haline getirmene gerek yok uzun kızlar çok daha çekici bence.20 Yorumla1.68 uzun muymuş? Asdfgjkks
3 cm ile kaçırmışım yav20 Yorumlaİsterse giysin bizim karışmamış uygun değil. Benimde boyum kısa minyon artık ne dersen bu kadar ağlamıyorum
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHayır karışırım ben rahatsız ediyorlar bu devletin başında ben olsam onlar çorap bile giyemezlerdi
Seviyorsa giyer tabiki topuklu ayakkabı sadece boy avantajı değil şıklık ve çekici bir görümüm de veriyor
00 Yorumla
+1 yılBiz uzunlar topukluyu uzamak için giymiyoruz ki 150 ler gibi :D
Ve ayrıca kime ne? sana ne? bu fesatlık niye?02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSizin çorap bile giymeye hakkınız yok yalınayak gezin hatta ayakta bile durmayın siz
- +1 yıl
tamam :D
Zürafa gibi oluyorlar. Çok itici bence. Topukluyu orta boylu kızlara yakıştırıyorum. Kısa boylularda da günü kurtarma çabası gibi duruyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Anladım:))
Uzun kisa fark etmez topukli giyen birini gordumku kafaki ceviriyorum sahsen cok rahatsiz ediyo beni sevmiyorum yani
00 Yorumla
+1 yılÖzel ortamlara giderken çok hoş durabiliyor doğru kıyafetle kullanılırsa tabi ama günlük hayatta tercih edildiğinde o kadar güzel durmayabiliyor
00 YorumlaModa & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Uzun topuk zarif gosterir kadini. Ama fazla uzun topuga gerek yok soyle 5-7 cm iyi fazlasina gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle oluyor ya.. çok itici duruyor bence :D kısa değilim buarada kıskançlıktan değil :D 170 boyum var şükür :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de ilk defa aldım 🙊
Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Amoun'dan kuleye, Amoun'dan kuleye...
Görmek için koordinat isteyende çok olur,
Tabi iniş izni isteyende..00 Yorumla
+1 yılher ne giyerseniz giyin size yakışan makyajı yapın ve topuklu ayakkabı model zevklerinize göre modeler beğenin her zaman çekicisiniz ve güzelsiniz
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeskkrler şmdi işin açığı yakısan var yaksmayan var tasıyan var taşiyamayan var kisiye görede değisir değilmi :)
- +1 yıl
bence topuklu ayakkabı kadınsılığın en güzeli. her bayana yakışıyor. çok şık ve güzel modeller var. her bir modelin şıklı farklı sizlerin kıyafetlerinize göre uyumu güzel.
topuklu ayakkabı ve ya bottie tercih eden bayanın fiziği bedeni çok önemli değil en önemlisi kıyafetler elbiseler bana göre arkadaşım
Gizli Soran+1 yılYo benim kasdettiğim şey topuklu ayakkabı üzernde duramayan yürümeyi beceremeyen kişi ler kimiside kambur durur kendine güvensz yürür yaksmaz anlatabildmmi kiloyla giydiği kıyafetlede alakası var ama herkes beceremez net.
- +1 yıl
haklısın arkadaşım. dikkat ettiğim bir yön bazı bayanlar topuklu modellerinde alıştıkları modellerin çok dışında şık olmayan şekilsiz ve yakışmayan modeller giyorlar
mesela bir bayan sizvi topuklu çime giymiş yürüyemiyordu gördüğümde ya da yüksek topykluya alışkın olmayan bir bayan gördüm yan basıyordu ama alışkın bir bayan harika ve zarif görünüyor. bacakları çok daha şık ve çekici duruyor.
Gizli Soran+1 yılEvet cok haklsn katılıyorum :)
- +1 yıl
hoş sohbetim için sağolasın :))
+1 yılCanım çok güzel oluyor kimseyi takma yok fazla yok öyle bende topuklu 180-185 oluyorum takma yani fiziğin güzelse giyin uzun bacakta kötü durmaz
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet fiziğim güzel :) gögüslerle popo daha belirgin oluyor oda hoş bence
- +1 yıl
Kimseye kulak asma ozman adrina olsun hepsi itici canım dolaşalım biz 190 olarda 160 ta kalsın hiç kendini yorma
Gizli Soran+1 yılhaha :))) canımsın :)
- +1 yıl
😉😉😉
valla topuklu 170 e kadar kurtarır iyi görünür ama ondan sonrası için bide 15 cm giyerseniz erkek bulamazsınız yanınızda aman dikkat
00 YorumlaModa & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. valla yürümesini biliyosa topukluyla şahsım adına kısaymış uzunmuş sorun yok :) ama yürüyemiyosa da az özeleştiri yapsın yani kendisine :):)
00 YorumlaKısa ve orta boylu kadınlar genelde boylarını uzatmak için giyer fakat uzun boylu bir kadın da sevdiği için, canı istediği için giyebilir kimse bir şey diyemez:)
01 Yorumla- +1 yıl
aynen :d
Bence boyun topuklu ayakkabı giymek için çok normal. Hatta yakışıyordur da bu yüzden bakılıyor olabilir. Endişelenecek birşey yok. Milletin bakışını kötüye niye yordun anlamadım :D
00 YorumlaSanırım topuklu ayakkabı sadece Türkiye'de boy uzatmak için giyiliyor. Boyla ne alakası var yahu isteyen giyer. Bir kere onu giyenin fiziği ortaya çıkıyır, yürüyüşü dik oluyor. Bence kısa boylu kızların 10 cm topuklu giymesi komik oluyor asıl.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz önce yanımdan geçti. Sabah sabah bende bu soruyu kendime sordum. Zaten sırık gibisin daha ne uzunluğu, cüce gibi kaldım yanında, ama çok sexsi olmuştu at gibiydi.
114 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOnun normal ayakkabıda giymemesi lazım bence uzun kızlara ayakkabı yasaklansın komple çorap giyseler yeter onlara
Cevap sahibi+1 yıl😀😀😀😀 Komplekse girecektim bende. Çorap bile fazla.
Gizli Soran+1 yılAynen yalınayak dolaşsın onlar
Cevap sahibi+1 yılSen minyon sun galiba bayağı kıl oluyorsun. 😀😀 Minyonlar çok güzel ve tatlı olmuyorlar mı dimi.
Gizli Soran+1 yılAynen öyle minyonlar güzeldir ama uzunlar değil topuklu ayakkabı minyonlar içindir uzunların çorap giymeye bile hakkı yok
Cevap sahibi+1 yılSonuna kadar haklısın hatta sırıklara ölüm. 😀
Gizli Soran+1 yılBenim öyle bir arkadaş vardı kız benim yanımda ayağa bile kalkamazdı hep eğilirdi benle konuşurken 😂
Cevap sahibi+1 yılAferin ona. Saygıyı biliyormuş. 😀😀 Akıllı olacak hepsi o kadar.
Gizli Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılHakkını yememek lazım kız çok sexiydi. Sabahtan beri. Aklımda.
Gizli Soran+1 yılO benim arkadaşim olsaydı keşke tüm ayakkabılarına el koyardım yalınayak dolaşırdı
Cevap sahibi+1 yılGene fark etmez. Fiziği de, güzelliğide çok iyiydi.
Gizli Soran+1 yılOrası beni ilglendirmez ayakabı giymesin yeter
Cevap sahibi+1 yılBirazdan görürsem selamını söylerim 😀😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyun çok iyi ya ben erkek olmama rağmen 1.63'üm. :/ Seni topukluyla düşünemiyorum zıplasam anca omuzlarına yetişirdim sanırım 😂
Ama bence gayet seksi ve sempatik durursun.10 Yorumla
+1 yılGiy tatlım kime ne sen kendini nasıl güzel hissediyor san
10 YorumlaNe alakasi var canm bn kisa degilim ama topukluyu seviyorm yani illa uzamak icin degilki giyebilirsin bnce cok asiri topuklu olmassa daha iyi durur
00 YorumlaBenim de boyum 1.73 bebeğim bence gayet hoş duruyor
10 YorumlaCok uzun degilsin ki tuhaf hissetme topuklu giyince bence normal duruyosundur topuklularla 😃
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılarkadaslarım 160 gibi bsey olunca ıster ıstemez tuhaf hıssedıyorum :D
Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. topuklu ayakkabi bir zevktir olmayani yaratma cabasi degil. giyerim.
10 YorumlaBen kısayım ama topuklu ayakkabıyı uzun görünmek icin giymiyorum. Cok kadınsılık katıyor ve iyi hissettiriyor. Ama uzunlar giyince gerçekten bir garip duruyor.
00 Yorumla
+1 yılGiysin abi uzun kisa fark etmez topuklu ayakkabı tum guzel kadınlara yakisir
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeğe yakışmaz mı?
+1 yılİsteyen giyebilir
Sen istiyorsan giy onları takma00 Yorumla
+1 yıluzun boylu olup topuklu gezenler var çok uzun duruyorlar koca bulamazlar öyle
00 Yorumla
+1 yılO zaman kısa kızlarada boyun kısa neden normal ayakabı giyosun diye sor. Böyle saçmalık varmı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyu kısa olanlar kudursun saçma değil hoş gozukuyor topuklu ayakkabi her zaman. Boyu 1.87 olan voleybolcu kizlar var onlar giymeyebilir mesela da digelrerinde sikinti yok
00 YorumlaBoyum 180ve topuklu giyiyorum kusura bakmasinlarda 170alti giymesin bence seksi degil komik duruyolar
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHiç sorma 😂😂😂
Benimde 173 ama giyiyorum çok hoşuma gidiyor bakma millete sen giy sonuçta herkes 1.50 değil 1.90 insanda var 2 metrede
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHaklısın valla canım ☺
Kisa kizlar ve topuklu ayakkabi dramı :D
Senin dramsa bizimki Oscarlık.00 YorumlaHem uzun boylu hem topuk anam döver bu kız beni ezer kendım ufacık tefecık bıseyım zaten
00 Yorumlaabes ben diyim. düz taban babet ben bacak boyuma ve boyuma güveniyorum demek aynı zamanda
00 YorumlaBen sevmiyorum topuklu giymeyi ama giydigimde kendimi dev gibi hissediyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (424)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat