Az önce ablamla aramda bir diyalog geçti. Evde niye sutyen takmiyormuşum evde babam abim varmis ayipmis. Ama ustumde tişört, kazak giysi var yani. Ahlaksizlik mi bu durum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Moda & Stil konusunda 526 cevap paylaştı. Hayır ayıp değil, ahlaksızlık hiç değil. İnsan bedeni bakım ister kıymetlidir. Sağlığımız için serbest olmaları gerekir zaman zaman. İşte bu noktada serbest olması gereken en uygun yer ve zaman ev ortamıdır. Hatta dütyensiz bırakırken öncesinde uygun nitelikte bir vücut kremi ya da yapı ile masat da tapılsa çok faydalı olur sağlığınıza iyi gelir. Vücut gelişirken, kilo alıp kile verirken memelerde oluşabilecek çstlaklıkları da önlemiş olursunuz. Rahat olun, arada bir memekerinixi Özgür bırakın. Sağlıklı ve keyifli günler. #06romep ♥️😎
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli olmuyorsa sorun yok bence ama belli okursa tak ya da uçlarına bant yapıştır 😂
4-5 yil önce denize gititm
Yabancı uyruklu kadın tanga giymis sütyen hiç yok
Denizden çıktı memelerine eliyle kapatıyor ben sütyeni kaybetmiş sandım neyse az işerimuzandı öne uçlarına kumdan çamur yapıp kapattı şeyine de az indirdimaşşagı. Kilodu aşşağı cekti gözükmeyecek şekil güneşlendi 😂. Uçlarına örttü yani çamurla sende uçları belli olmjgorsa ama yine yürürken oturup kalkarken hobidik hobidik memelerin sallanırsa yine de olmaz dikka et00 Yorumla
Moda & Stil konusunda 322 cevap paylaştı. Tabi ki de değil ama lömbür lömbürse yani kazaktan galan belli oluyorsa biraz ayıp yani bakan (ister istemez bakan) utanıyordur, baktığı için içten içe kendine kızıyordur. O sebeple böyle uyarmıştır.
10 Yorumla
+1 yılBen sıkıldım bu saçmalıktan ya, aynısını bazen ailem de yapıyor ama kendi evimde bile istediğim gibi oturamayacaksam niye oraya evim diyeyim? Fikirlerini değiştirmeleri gereken onlar asıl.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
77Cevap
+1 yılNe alakası var ya ayıpla benimde 3 kız kardeşim evde öyle geziyorlardı benim kanım canım sonuçta abileri gibi değil baba gibi görüyorlar beni istedikleri gibi evde giyinirler kimsede bir şey demez evde yani evde de rahat etmeyecekse bu insanlar nerde rahat etsin.
40 YorumlaAhlaksızlık değil. Evde sütyensiz çok rahat, kusura bakmasınlar hiç
62 Yorumla- +1 yıl
Sen evdeyken takmıyormusun
- +1 yıl
Evet haklısın evde tek değil genel olarak sütyensiz çok rahat 😂
+1 yılYani sürekli o demir kancalar etimize batmak zorunda değilki rahat rahat evdede vakit geçirebilmeye hakkımız var çok ince belli eden birşeyle gezmediğin sürece bence nasıl rahat hissediyorsan öyle gezmelisin
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılAyıp demesinin nedeni sutyensiz olunca belli eder egildikce falan sağa sola kayar.. evdeki erkeklerin ister istemez dikkatini çeker ama sonuçta ev içi aile olduğu ocin ne olacak ki
32 Yorumla- +1 yıl
Sen napiyosun peki
- +1 yıl
@kardanadam28 yani
+1 yılAblana söyle sapıkça düşüncelerinden vazgeçsin. Görüntünün ne kadar rahatsız edici olduğu ya da senin tavırların da etken tabiki ama çıplakmışsın gibi bir görüntü yoksa sarkık durmasının bir mahsuru yok
128 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta aile ile birliktesin kim ne diyebilir ki yazın nasıl aile içinde şortla duruluyorsa sutyensiz de gayet tabu durulabilir
- +1 yıl
@BerkanGunsoy evet durulabilir.
- +1 yıl
Kaldı ki o sütyenin içinde bazen çekilen acıyı sıkışıklığı siz yasiyosunuz karsi cins anlamaz evde de insan rahat olmiycaksa nerede olucak başka @bekleyeninim 🙃
- +1 yıl
@BerkanGunsoy evet ben de illa takılmalı diyenlerden değilim ama edebince. Mesela benim kardeşim takmıyor evde ama avrupa yakası makbule gibi hareketler yapıyor 😂 ya da bir sağa bir sola yuvarlanıyorsa takmalı bence ya da üzerine kapatması icin bir sey giymeli.
- +1 yıl
Kardeşin biraz evde sakin durmasi lazım ama @bekleyeninim o kadar fazla hareket halinde yani bedeni kaç olursa olsun her türlü belli olur ve üzerindeki açık renkte biseyse uçları görünmesi durumu da ortaya çıkar 😊
- +1 yıl
@BerkanGunsoy işte bu yüzden dilediği gibi salamaz. Yoksa tabiki evde rahat gezsin
- +1 yıl
Aynen öyle tabi @bekleyeninim onlar şimdi daha genç ablası senin gibi olgun düşünemez ama azcik farkında olması da gerekli tabikide evde en azından seninleyken aile büyüğünuz yokken istediği gibi özgür takılsın hakkıdır bizde genç olduk biliyoruz yani 🙃
- +1 yıl
@BerkanGunsoy 😄😄 önemli olan güzelce uyarmak
- +1 yıl
Güzelce uyardın mi peki @bekleyeninim 😁 kızım topla su göğüslerini falan ne bunlar böyle diye 🤣
- +1 yıl
@BerkanGunsoy biri anya biri konya bakıyor dedim 😂😂 sutyen tak dedim bir tane sporcu sutyeni verdim ama nafile. Bir süre karışmadık, takmaya karar verdi ama arada çıkarıyor keyfine düşkün. Çıkarması problem degil makbule hareketleri yapması problem 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣 @bekleyeninim Makbule hareketleri yaptığı sürece her yöne bakar tabi göğüsleri ya sesli güldüm valla 😁😁 sporcu sütyeni daha dengeli bak evet ama özgürlüğün tadını bı aldı mı bırakmaz zaten giymez kaç yaşında peki kardeşin
- +1 yıl
@BerkanGunsoy hahaha işte problem o 😂 15 yaşında ama göğüsleri büyük
- +1 yıl
Annen falan da hiç uyarmiyor mu deli deli hareketler yapma kızım diye @bekleyeninim 🤣 ooo 15 mi en deli çağları valla bende o yaşlarda 22 tane kız öğrencim var çok iyi anlıyorum seni şu an 😅😅 hem 15 yaşında hem göğüsleri büyük mü o kadar ya bu yeni nesil çok gelişmiş oluyor valla 😁
- +1 yıl
@BerkanGunsoy vallahi hormonlular. Uyarıyor kadın artık görmek istemiyorum kusucam ne yaparsan yap diyor 😂😂
- +1 yıl
@BerkanGunsoy branşın nedir? Türkçe mi yoksa 🤗
- +1 yıl
Baya baya hemde hormon had seviyede hepsinde dışardan bakınca hiç 15 diyemezsin @bekleyeninim 🤣🤣 annene de artık ilallah ettirmiş hoşuna gidiyor tabi goguslerini sallaya sallaya 😅😅 nerdeyse belki seninle aynı beden de goguslere sahiptir
- +1 yıl
@BerkanGunsoy hahah şimdikiler bizi geçti ya 😂 valla umrunda değil takılıyor
- +1 yıl
Matematik öğretmeniyim ben @bekleyeninim🙃
- +1 yıl
@BerkanGunsoy yaa ne güzel senn gibi matematik öğretmenim olsaydı keske 😄
- +1 yıl
Dimi haklısın şimdikiler çok hormonlu bizim yaslarimiz hormonsuz kalıyor onlara göre @bekleyeninim 😅😅 senin yaşın 27 mi ☺️ okulda falan sütyen takiyordur herhalde dimi yoksa o evdeki hareketleri ile okuldakikeri sıkıntıya sokar 😉😅
- +1 yıl
@bekleyeninim bu bir iltifat mıydı acaba şimdi bilemedim 😉😅 sen de okuyorsun sanırım anladığım kadarıyla 😅 matematik öğretmenin iyi değil mi
- +1 yıl
@BerkanGunsoy takıyor Allahtan. Garezi bize sanrm 😂 26 yaşındayım.
- +1 yıl
@BerkanGunsoy yok okumuyorum ama matematik öğretmenlerim kötüydü. Pek bir şey öğrenemedim. Sen öğretmek ister misin 😄😄
- +1 yıl
Neyse ki takıyor bide takmasa çok sıkıntı @bekleyeninim 😅😅 bütün garezi size bence sallayıp duruyor 🤣🤣 hım oylr mı bende 31 yaşındayım
- +1 yıl
Ah tabikide ogretirim seve seve @bekleyeninim ben çok güzel ogretirim ders anlatıyorum güzel güzel çalışırız 😅😅 sen sağlıkçı misin
- +1 yıl
@BerkanGunsoy yaa ne iyi olur 🤗 evettt sağlıkçıyım odyometristim sorumlu müdür olarak çalışıyorum.
- +1 yıl
Himm mesleğin de çok güzelmiş @bekleyeninim sağlıkçı arkadaşım olmuş olur benimde 😅☺️ İstanbul da yasiyosun sanırım bende İstanbul'da yaşıyorum ☺️ yalnız kardeşinin haberi olmasın ders anlatacağımdan sana 😉 matematik temelin nasıl peki
- +1 yıl
@BerkanGunsoy Şu an İstanbul'da değilim
+1 yılAblanın kafası eskilerde kalmış bence. Pis bir zihniyeti var.
70 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani evet evde senden başka birileri varsa bencede ayıp yani öyle gezilmez ben şahsen ailemin yanında boyle dolanamam ama yalnızken istediğimi giyerim
50 Yorumla
+1 yılYaa sacmalasın bence ablan ne ayıbı evde de mi sutyenle duracaksın rahat ol ya ailen onlar senin ben de öyleyim eve gelince çıkarırım uçları belli olmayacak şekilde çok ben burdayım diye bagirmadigi sürece tabiki sıkıntı yok canım benim sen bakma ablana benim ablamda sürekli takar ama ben takmam rahatını düşün bol giyinirsin beyaz tişört giymezsin yani nolucak ailenden sen kendini nasil rahat hissediyorsan öyle gez kimenee abartcagini düşünmüyorum zaten bilirisn nasil giyeceğini :)
22 Yorumla- +1 yıl
Bu arada canım bir şey eklemek isterim ben yanlış bir şey olmadığını söyledim fakat sen yine rahat edemiyorsan veya malûm evdekiler saygı duymazsa buna rahat yarım atletler falan tak sutyen sarkmaları için takabilirsin evde rahat ol sen
- +1 yıl
Sarkmamasi*
+1 yılGöğüs ucu belli değilse sorun olmaz bence ama göğüs ucu belli oluyorsa bence hoş olmaz.. Kendime yakıştıramam yani o şekilde dolaşmayı.. Keyifli günler..
20 Yorumla
8 ayHayır ayıp ve ahlaksızlık olduğunu düşünmüyorum Hatta son derece sağlıklı bir durum neden sütyen gibi biraz daha göğüsleri dar tutan bir şeyle gezeyim ki evin içinde ev benim konfor alanım Sonuçta dinlenme yeri
00 Yorumla
+1 yılBaban abin varken takmalısın onlar yokken kafana göre takıl. Icinde olsada olmasada bilselerde bilmeselerde saygısızlık olur sen bakma diger yazanlara tak takma nolacak diyenlere onlar saygı ve saygısızlik nedir bilmeyenler
014 Yorumla- +1 yıl
Düştüğümüz hallere bak rahat olmak saygısız olmuş
- +1 yıl
Abicim sutyen ne kadar bunaltıyor insani hele birde yazın bir bilsen o sıcakta onu takmak inanın kolay bir şey değil ben eve gitsem de sutyeni firlatsam diyorum sürekli kız zaten belli olmayacak şekilde bol giyindiği sürece ne sıkıntısı olucak he eğer ABISI VE BABASI O GOZLE BAKIYORLARSA HER TURLU BAKARLAR O ONLARIN SORUNU DIYECEK BIR ŞEY BULAMAM
- +1 yıl
Yazık ailen saygisizlik gorgulu olmak ne ogretmemis neyse gec hava serin en guzel yerin memelerin 😁😁🤣🤣😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Bak sonradan gordum 2 ci yazdigini niye hepsini bir yazmiosun
- +1 yıl
Tamam seni anlayabiliyorum en guzeli ozgur kalmalari. Bol giyiniyosan ve uclari gozukmuyorsa skntı yok
- +1 yıl
Habahaah bu yorumuna sadece gülerim. ben :D
Ailem öyle bir güzel öğretti ki emin ol bunda şüphen olmasın :)
Ya 3 gün evde bir sutyen takar misin allah askina şu an bos bos konuyorsun o zaman anlayacksin ne demek istedigimi lütfen bir tak tamam mı insanları yanlış yonlendiryomusum gibi algı yaratma bana burada - +1 yıl
Sıkıntı yok diyer okuduklarima bak
- +1 yıl
Geç gelip gidiyor mesajlar yeni gördüm:))
Aynen saygısızlık olmuyor yani bunu anlatmak istedim :) - +1 yıl
Olsun önemli deyil 🙂
- +1 yıl
Özgürce gezdir onları 😂😂
- +1 yıl
Hahahaah tamam orası bizim bileceğim is🤣
- +1 yıl
Peki hayirli geceler 🙂👍
- +1 yıl
Sizede 🙂
- +1 yıl
🙂👍❣
Duruma göre değişebilecek bir durum bu. Eğer ki üzerinde kazak ve tişört var diyorsanız ve ablanız bariz anladı ise herkes anlar. Ama rahat etmek amaçlı çok saçma görünmediğinde takılmaması bir sorun teşkil etmeyecektir.
00 Yorumla
+1 yılsanki görmediği şey ăq xd rahatsızsa bakmasın çıktığı yeri unutmasın
52 Yorumla- +1 yıl
Vay arkadaş adamlar suçlu olduya 😂
- +1 yıl
Tabi suçlu onlar evinde herkes istediği gibi yaşar. 😂😂😂
Yani o kdr belli olmuyorsa ayıp bir yani yok. Ben de öyle askılı, tişört ve kazak giyiyorum üstüne. Zaten her gün giymek zorundayız, en azından evde normal nefes alabiliyoruz. Saçmalamış.
10 Yorumla
+1 yılEvdesin sonuçta ben dışarı çıkarken bile giymiyorum bazen yazları
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmuyor ben de evde sütyensiz geziyorum ne var ki bunda?
20 Yorumla Ne alaka evde de istediğini giyemeyecekmisin öyle saçma şey olmaz istediğini giyersin
20 Yorumla
+1 yılEvde canım isterse öyle giyinirim ya da giyinmem bu beni ahlaksız yapmaz.
20 Yorumla
+1 yılEvde abingil varken nolacak taksan ya da takmasan kii baban abin sonuçta ahlaksız olunuyomuş
11 Yorumla- +1 yıl
Senin abin baban sonuçta içini görecekler değil ya hanfendi
ablanda da ne göz varmıış maşallah bakınca akciğer filmi çekiyo
10 Yorumla
+1 yılEvde rahat olmayacaksan ne zaman rahat olacaksın çok saçma
10 YorumlaModa & Stil konusunda 511 cevap paylaştı. Sadece t shirt var iae sıkıntı da kazakla sorun yok 😉
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılGorunmuyorsa cok dikat cekici deyilse neden ayip olsunki
00 Yorumla Ayıp falan değil bu ne yobaz kafadır ya nasıl rahatsan öyle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir memelere sahipsin ki hem tşört hem kazaktan belli oluyo asıl soru bu olmalı ya ayrıca ahlaksızlık çok ağır kelime öyle değil ama toplum kuralı gibi düşün azıcık ayıp işte
00 Yorumla
+1 yılNeden ayıp olsun evinde de rahat olman en doğal hakkın.
00 Yorumla
+1 yılYok canım önemli olan o kazagida çıkarman caizdir. d
00 Yorumla
+1 yılablan doğru demiş artık çocuk olmadığını hatırlatıyor
00 YorumlaModa & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. O zaman 100-200 yıl önce bütün kadınlar ahlaksız mıymış sor bi ablana 🤣
00 YorumlaKendi evin açıkta değilse normal ablan canım yapmış
00 Yorumla
+1 yılmeme uçların belli olmuyorsa boş ver.. ama ablan diri memelerini kıskanmış olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılManitamız evde sütyensiz gezsin diye kombiyi fullemek için işimizin başındayız. 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUçları belli olmıyorsa bir şey olmaz
Olsa sa bir şey olmaz ailen sonuçta onlar senin evde rahatlık olacak olabilmeli10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoş görüntü olmuyor erkekler varsa evde dikkat etmek lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok aşırı derecede belli oluyorsa ve dikkat çekiyorsa sakıncalı bence, her ne kadar baba, abi, kardeş olsa da kendinizi sakınmak gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani yabancı değiller sonuçta o kadar büyütülecek bir şey değil ama takmak iyi gibi görünüyor yorumlara bakarsak..
00 Yorumlafull sütyensizim evde kimse karışamaz
81 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruyu soran da canım mı diye düşünüyor insan. Evinde istediğin gibi gez kime ne.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde baban abin varsa ayıp evet fark ediliyorsa tabi
11 Yorumla
+1 yılBrnim 4 abim vardi ben gezebiliyordum gayette ama arada bir kirmizi seksi sutyenlerimi giyme hevesimden dolayi sutyenle gezdifimde oluyor zevk meselesi canim
12 Yorumla- +1 yıl
Evt ferah ferah oluyl
+1 yılgöğüs ucun belli olmuyorsa sorun olmaz bende takmıyorum ne evde ne de dışarda
40 YorumlaUçları belli olmuyorsa sorun olmaz ama büyükse sıkıntı dikkat etmek istiyor ister istemez eğilip kalkarken
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende sıkıntı olmasın diye baban abin olmadığı zamanlar takma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKazak olduğu halde nasıl anlamış sütyen takmadığını
00 Yorumla
+1 yılBizimkiler evde şortla geziyorlar ben sütyensiz gezince mi ayıp olur hiçte nasıl rahat edersem
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece sudyensiz gezmek olmaz ama tayti da kilotsuz giymelisin
00 Yorumla
+1 yılHayır yaa ne alakası var rahat olmak da mı suç oldu bu ülkede artık :(
00 YorumlaYa gözükmüyosa belli etmiyorsa bunda ne gibi sıkıntı olabilir millet evde babasının yanında mini etekli oturuyo
00 YorumlaKişinin (karşı taraf için) zihniyet kültürüne ve sublimine edilmiş duygu durumuna göre değişir diye düşünüyorum.
00 Yorumlaçok abartıyolar cidden ya
42 Yorumla- +1 yıl
Sen takar misin evde
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye ayıp olsun sütyenle evde hayatta oturamam
72 YorumlaDeğil. Ablam hiç giymez. Ev sonuçta. Bazen sadece sütyenle oturur
00 Yorumla
+1 yılkahrolsun sütyenler memelere özgürlük. ben sütyene heryerde karşıyım
00 YorumlaBulunduğum bölgeye ve kişilere göre bu görüş değişir
00 Yorumla
+1 yılyoo ne alaka ? bende genelde evde pek takmam
30 YorumlaInek memesi gibi degilse sorun olmaz bence djdjdjd
31 Yorumla- +1 yıl
Sesli guldum :))
+1 yılEvde nasıl gezdiğim kimseyi ilgilendirmez.
20 YorumlaEşimle giymem abim gelirse giyerim
20 YorumlaUçları görünmese hep öyle gezilir de
20 Yorumla
+1 yılBabanın ve abinin karşısında çok ayıp.
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem