Ben biraz giyim kuşamdan anlıyorum diye arkadaşlarım bana danışır. Bugün en yakın arkadaşım bana böyle bir soru sordu. :D Ben kendimce taktikler verdim. Nasıl şapkalar kullanmalı, nasıl takmalı anlattım ama siz neler önereceksiniz merak ediyorum. Hadi şu balıkçı kızına bir el atalım. :D
Şapka takınca balıkçıya dönmemek için ne yapmalıyım?
Şefim bu karı milleti erkeklerle sidik yarıştırmaktan maymuna döndü. Erkekler savaşta rahat hareket için etek giyerdi. Krallar uzun gözükmek için topuklu giyerdi. Elçiler ve krallar yüzündeki uykusızluk ve solgunluğu saklamak için makyaj yapardı. Balıkçılar da alçak kamarada kafayı tavana, sivri yerlere vurmamak için ponponlu bere takardı.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Model değiştirebilirsin bence. Böyle dümdüz bir renk yerine, karışık renkler tercih edebilirsin ya da baskılı şapkaları tercih edebilirsin. İşe yaracak, dene bak. :)
Canım olay tamamen kombinde bitiyor, cool şeyler giymen lazım şapkanın basitliğini kapatmak için. Şapkan düzse kombinin hareketli olacak, kural bu kadar basit.
Şimdi takılan şapkanın altına naylon yağmur çizmesi giyilirse elbette biraz balıkçı giyim stili elde edilmiş olunur.. Şapkadan öte, şapkayı nasıl bir giyim tarzıyla kombinlendiği önemli.. bence