Etek de bluz da cok guzel ama bence uyumlu degiller. Etek bluza gore daha yazlik ve daha efil efil duruyor. Yuksek bel siyah pantolon ustune Ya da kadife, keten tarzi kalin bir mini etegin ustune giyerdim ben olsam.
Ben giyerdim evdesin sonuçta ayrıca güzel de olmuş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence burada maksat bluz Ya da eteği sormak değil… direk teşhircilik !!! Kızlar kendinize obje gözüyle bakmayın baktırmayın Siz Daha Değerlisiniz…
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kimseye cevap vermemissin Neden? Fake misim bilmiyorum Ama acayip arzulatici gözüktün nedense Avuclamak isterdim kalcani o eteğin üstünden Fotonu indirdim
o bacağı öyle aç istersen üstüne çuval giy :D olmuş olmuş :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bluz iyi ama eteğin rengini falan beğenmezdim bana 90lık nenemin giydiği elbiseleri canlandırdı. aynı etek kapalı renkler değil de açık renklerden olsaymış daha iyi olurmuş bu sefer o bluz nasıl durur bilmem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaz mevsimindeyiz de benim haberim mi yok 😅 ne mevsime uygun ne kombin olarak uygun yani ben beğenemedim ama fiziğin baya güzel ❣️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kıyafet uyumu pek olmamıştır ama erkek arkadaşların da varsa buluşmada bakalım ilk iç çamaşırı kim görecek😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Harikasın üstünde kileri çıkarsan keşke bana Özel atsan bana çok yardımcı olursun tatlım