AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
İzmirde balkan göçmeni çoktur bunlar kendilerini izmirin yerli kızları olarak tanıtırlar. İzmir insanıyla tümüyle güzeldir.
Haklsn izmirin herseyi güzel :D
Böyle diyorsunuz sonra önüne gelen "izmirliyim" diye dolaşıp egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Hepsi bakımlı olduğu için, istediği gibi giyinebildiği için en güzel kız damgasını yapıştırdınız hemen. :)
Yok gardas angaranin kizlari daha guzel sonra İstanbul sona İzmir yanlis biliyon sen :)
kesinlikle katiliyorum :)
la abrtmayın izmirden geln tanıdıklarım var o kadar da güzel değiller Ankara kızları daha güzel:D
AŞIRI DERECE MAKYAJ YAPTIKALRINDANDIR. Yüzüne parmağını değdirsen yarısı içeri girer.
erkeğini yaşatmasını biliyorlar o kızlar candır be hele verenler canımı alsın veririm canım offf be yok mu bir tanesi verse.
İzmir kızlarının yüz güzelliğinden daha çok seksi oldukları için böyle düşünüyorsun sen ben ve biz :D yani kızları çok güzel olmasada çok seksi ve özgürler isteyen istediği ile yatıyor kalkıyor sana güzel gelende bu kızların yüzü o kadar güzel değil bence vucutları güzel ve erkeklerede lazım olan yüzden çok vucut bence seksi oldukları için
kendine bakan her kız güzeldir izmirin adı varda hiçmi çirkin yok:D
bir sürü güzel kız var harbiden doğru ama çirkin kızda cok :D
kesinlikle katılıyorum :D
SEZEN AKSU - İZMİR'İN KIZLARI
İzmir'in kızları çırasını yakar adamın
bende izmirliyim ama egeyi değil karadenizi kızlarını seviyorum
sol - sağ?
Şehrin güzelliği insanlarına yansımış diyelim. Ama bence boyoz kızlardan da güzel :)
Sehir kendi bir güzel zaten :) havasından bu guzelligimiz :))
çünkü izmirin işgalinde yunanlıların tecavüzüne ugramış kadınlar izmirliler ondan güzel
bir türk olarak türk kadınlarını bu şekilde aşşalıyabilmekte farklı bir gevşeklik tabi
ben aşalamıyorum
bu bir gerçek
Kanıtlarmısın bu gerçeği?
peki senin beynine kim tecavüz etti :D
ugur07 peki senin kızkardeşine anana kim tecavüz etti onlara bir sor
bir bir gerçek
ugur07 tecavüz çocugu emin ol anan babanı ve kızkardeşini yunanlılar tecavüz etmiş tecavüz etmiş tecavüz çocugusun emin ol piç
ugur07 tecavüz çocugu piçsin net söylüyorum ne kadar engellesende piçsin babandan önce ananı beceren biri olmuş sennden bu piç çocugusun
benimde anamında namusu temizdir emin ol erkek bizde birdir son olur inşaalah
anana söyle o dedigin köpeklere kendi folloş * siktirsin anan biliyor o işi iyi siker köpekde
İlk defa Rus kızları ön plana çıkmadı sevindim valla
Onlar izmirden sonra gelir :D
Doğru valla Türk kızlarının Rus kızlarından neyi eksik ki
Fazlası varda görene işte :D
Bazılarına denk gelmeyince Türk kızlarını yerden yere vuruyorlar sanki Rus kızları denk gelicekte
sanoyaikaciklaysana soyle aciklayabilirimailirim. iİzmir`de çok balkan göçmeni var. bende dogma buyume izmirliyim ama asil kokenim yugoslav, erkekleride cok yakisiklidir
Aile ortami, kendine guvenmek. insani guzel kiliyor olabilir. yine de genellememeli. Genellemek gerekirse izmirin diger sehirlerden cokca guzel olmasini genelleyebilirim :-)
İzmir' de kız çok arkadaşlar. O kadar kızın içinde elbette çok güzelleri çıkıyor. Bu yüzden kızları güzel geliyor... Yoksa güzel kadar çırkınde kız çok İzmir'de...
öyle oldugunu düsündügü icin sosyal ortamlarda bütün kezbanlar izmirli zaten. mk kırmanciler bile izmirli nasıl oluyor anlamıyorum. izmirde bir numara yok.
Aşkı Ankara kızında tattıysan izmire ancak tatile gidersin demişler herkes işine baksın :)))
Güzelse banamı güzel tripler mimikler hepsinde fatih terim:/
Aralarında güzel olanlar var elbette ama bu genelleme yapılması niteliği taşımamalı.
İzmir güzel olduğundan havası bizide guzellestiriyo:)
Evet öleyiz ama bunun açık giyinmekle alakası yok genelde biz göçmenler çok varız burada :)
Kızlarına lafım yokta İzmir o kadarda güzel değil bakıyorum öve öve bitiremediler hiç gelmsem inancktm az kldı
izmirliler dökülmüş :) bende şunu söyleyim erkek olarakta iyiyizdir :D
Aynen kanka :D
İzmir kızları fenadır ya önünde bir güzel geçer arkana bakmadan yenisi gelir :))
Ahaha :D Asfsdhgdfhdh doğru d.. d
izmire özgü bir şey değil aynı oranda aslında :) İstanbul da da güzel çok yani bakarsan
taksim nişantaşı beşiktaş etiler ortaköy kadıköy
buralara takıl bak bakalım İzmir den farkı var mı :)
aa aşık oldum bunada aha bunada aa bunada be diyerek yürüdüğüm şehir :D. vallaha Türk kızları nasıl acaba diye dışardan bir yorumcu getirekcen izmire götüreceksin :)
onu burada kilere sorma git kendin söyle tam cevabını alırsın.
Izmirde olan her kiz izmirli olmadigindan her kiz da guzel degildir
ızmırın herseyı güzel ızmır bı ask ıcındekı hersey ask kızlarıda aşkk o yüzden ıyıkı ızmırlıyım
İzmirin kızları güzel evet ancak erkekleride yakışıklı yaa :) İzmir bambaşka bir şehir herşeyiyle yaşanmalı ve özenilesi bir yer..
bak orda yanlışsın işte.
doğma büyüme izmirliyim niye yakısıklı erkek göremedim :d
o zaman hepsı her seferınde bana denk gelıyorrr :D
Bende izmirli bir erkeğim demekki beni gormedin shdbsbsbbsbdbahhda
Biz tipsizmiyiz şimdi -.-
izmirin kızları kokoştur.. hadi taşlayın beni..
not : bende izmirliym
hiç İzmir kızlarını tanımıyorum ben sadece bakımlı olduklarını duydum güzel değil ama bilmiyorum görmedim
bütün izmirli kızlar yazmış :D te allam yazanların tiplere dee
bir kaç kişiyi bozacaktım şahsen fakat incitmek istemedim kimseyi :))
elleme kardişşşş
Valla bilader izmirin kızları güzel bizde yakışıklıyız :D dışardan alım olmasın izmire :D
Aynen dışardan gelenler bozuyor zaten orantıyı :D :D
yes diyom sana bro :D
Peki ya İzmir erkekleri neden çok yakışıklı anlatsana brz. s
Blmem :)
İzmirin kızı deniz denizi kız kokar boşuna dememiş şair.
evet gerçektende İzmir'de doğmasamda izmirde yaşamaktan gurur duyuyorum:)
Evet hepsi guzel oluyo:) cok aham saham olmayanlarda var ama geneli iyi :))
İstisnalar olur o kadar :D :D
Teşekkür ederiz ya şımartıyorsunuz hatta abartıyorsunuz :D
Gerçekler :) sende canlı örneksn bak. d. d
Herkes izmire odaklandigi icin cirkin olsa bile guzel geliyo :D
Yokk ya :D
Göçmenler çok daha guzel :D
Göçmen derken
@Shudder98 Mesela makedonya gocmeni kizlar. Beyaz tenli açık renk saclar yesil gözler boylarda uzun
Bizde gocmen sayilirizda :D
Havasına suyuna karısına güvenmicen diyolar İzmir için neeeblym, ama bence çok samimiler
E biz izmirli olmayanlar olarak ölek mi o zaman napak kanka Allah vergisi.
hahaha
Eh ona bişey denmez tabii
İzmir kizlari diye duyuldugu için psikolojik bisi bence 😀 izmirin kendisi guzel
Bence hiç biride güzel değil... çirkin bile denilmez, korkunç yaratıklar bence uzak durulmalı...
İzmir diyince aklıma kızlar değilde kemalizm safsatası geliyor :)
bence İzmir kızları güzel değil izmire okumak için gelen kızlar güzel ?
memleketim insanlarının hepsi güzel herkes yüzü kadar degil kalbi kadar güzel olsun
Dünyada hiçbir yerinde böyle güzel kızlara rastlanılmaz :) esmeri ayrı kumralı ayrı maşallah :)
Bir tek güzel olan şey kızları değil aslında, heryeri ayrı ayrı güzel..
Ankara kızları daha da güzel izmirlinin adı ankaralının tadı :D:D:DD:
Harbiden Ankara kızları da müthiş ya:-D
Kendini iyi pazarlamak gibi bir şey desek daha doğru olur.
izmirinde diğer şehirlerinde en güzel kadınları İstanbul'da :D
kanka samsunun kizlari bin basar iki sehrede gittim samsunun kizlari diye bosuna sarki yapmiyolar :D
15 ay kaldım kutsal topraklarda.
gerçekten bir başkalar.
Tabii Yaa
https://i.hizliresim.com/02y32L.gif
Oha be
Afiyetle eksiledim. Böyle şeyleri nasıl paylaşamıyorsunuz anlamıyorum bir de üzerine cumhurbaşkanı var pes yani.
Buldum Paylaştım
Ne Var Bunda
Sanamı Sorucam
Büyüklerimi saymak diye yemin edip sonra devlet büyüğüyle dalga geçip küfredip and kaldırıldığında andımız kaldırılmasın diye ağlayan kız onlaynmı?
birde terbiyesiz olanı çok
Ankara Kızı Candır Kız dediğin biraz AYAZ yiyecek
Havası, suyu, denizi insanı güzelleştirir ve genç tutar. :)
berkaay boşunamı dmeiş bir oyana bir buyana sallanıyo kesin izmirli :D
tip konusunda iyi olabilirler ama genel olarak konuşmuyorum tanıdığım izmirlilerin hiçbiri adam gibi çıkmadı kimisi kaşar kimisi gevşek garip..