+1 yılen guzeller onlarmıs?
neden mi bıcır bıcırlar, kıpır kıpırlar, optimistler, neseliler, şen kahkahalılar, boyle yuksek aura kimsede yok ki..
daglar kızı reyhan, her goren hayran.
kız seni alan yasadı, dertlerini de bosadı tadında kızlar ki bunlar.
cilvelilerdir sevdikleri adama cilveli olmasına, ama ege nin kadını anadır da savascı da icabında.
yani sen sanıyorsun ki kaşı gozu en guzeller İzmir den, yalan, ruhu en guzeller İzmir den.
beni de alsanıza aranıza, benim yerim yurdum yok.
gavur İzmir den gayri gidecek yerim yok! -gulucuk-
huzur islamda! -gulucuk-
huzur muhazakar solda!
bana göre süt... onlara göre çikolata.
"izmir in kızları, esaslıdır kadın/efe/ana durusları.
İzmir in kızları çırasını yakar adamın.
sevişe sevişe de ölür, dövüşe dövüşe de icabında.
baba sen anasına bakıp kızını almayacaktın.
senden gizli gizli merdiven altında kıvırdım eteklerimi,
senden gizli gizli tellendirdim sigaramı.
İzmir in kızları, hicbir topuk gıcırtısı bu kadar davetkar calamaz, bir göz vuruşuyla yerle bir eder adamı, böyle bir sey olamaz..."71 Yorumla- +1 yıl
yandık
En İyi Cevaplar
İzmir tamamiyle güzel zaten. Kızlar teferruat :) iyi ki burada doğmuşum diğer şehirler de güzel ama bir 'Ege incisi' değiller :)
2416 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle :)
- +1 yıl
Alakası yok bu arkadaşta izmirli ama güzel değil.
- +1 yıl
Katılıyorum @HatrımKalır
- +1 yıl
doğulular eksilemiş asdfgfhk
''Ege incisi'' + - +1 yıl
teşekür.
:D - +1 yıl
evet
- +1 yıl
Papatya69 cidden ama sen izmirli deilsin sanırım yani pek gen almamışın oralardan zaten nick dede bir cenabetlik var bence biraz tövbe et belki bir gün izmirli kızlar kadar güzel olursun
- +1 yıl
Hahaaa @kaptan5151 koptuuum msjına valla ayrıca nikte ki cenabeti ben de farkettim ilk gördüğümde ;))
Ege bölgesinden ;Denizli , Muğla , Balıkesir, Manisa kızları da doğal olarak güzel ama İzmir kızlarının bakımlı olması onları öne çıkarıyor. İzmir'de okuma oranı da çok yüksektir; yaşayan halk memur kesimi. Doğal olarak geçimlerinin bir standardı var. Kızların küçük yaştan tarlaya gidip sırtında yük taşımıyor iyi besleniyor , süt, peynir vs. Bilinçli sağlıklı yaşıyorlar , spor imkanları da yüksek bir şehir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.google.com.tr/search kardeşini buldum hadi yine iyisin :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
+1 yılçünkü bence izmir'in erkekleri kadına değer veriyor. brad pitt'in dediği gibi, ''Kadın, erkeğinin yansımasıdır.''
Karım hasta. Kişisel yaşamı, işi, kendi hataları ve çocukların sorunlarından dolayı sürekli gergindi. Karım 14 kilo verip, 40 kiloya kadar düştü. Çok sıskaydı ve sürekli ağlıyordu. Karım mutlu bir kadın değildi. Devamlı başı ağrıyordu, kalp ağrısı vardı ve kaburga arkasında sinirleri sıkışıyordu. Sağlıklı bir uyku düzeni yoktu, sadece sabahları ve çok yorgun olduğu zamanlarda hemen uykuya dalıyordu. Bizim ilişkimiz bitmek üzereydi, ayrılma eşiğine gelmiştik. Karım kendi güzelliğini bırakmıştı, gözlerinin altına torbalar vardı, yüzüyle alay ediyordu ve kendine bakmayı bıraktı. Kendisine gelen tüm filmleri ve rolleri reddetti. Artık ben de umudumu kaybetmiştim, yakında boşanacağımızı düşündüm...
Ama sonra bir şeyler yapma kararı aldım, sonuçta dünyanın en güzel kadınıyla evliydim. Dünyanın erkek ve kadınların yarısından çoğunun idolüydü ve sonra onun yanında uykuya dalmaya, ona sarılmaya başladım. Çiçeklerle beraber duş almaya, onu öpmeye, övgüler söylemeye başladım. Onu her dakika memnun görüyordum ve çok şaşırdım, ona hediyeler alıyordum. Sadece onun için yaşamaya başladım. Onun hakkında basınla sadece ben konuştum. Bütün olayları onun yönetimi altına aldım, onun ve ortak arkadaşlarımızın yanında onu övdüm, inanmayacaksınız ama yüzünde çiçekler açtı, daha iyi hissetti. Kilo almaya başladı, sinirlenmiyordu ve beni hiç olmadığı kadar çok seviyordu hem de beni bu kadar sevebileceğine dair hiçbir ipucu yokken.
Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğinin yansımasıdır.
Eğer erkek kadını deliler gibi seviyorsa, kadın gelecektir.''43 Yorumla- +1 yıl
@m1m2m3 @Nurum98 teşekkür ederim ilk satır benim yorumumdu gerisi brad Pitt'in:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski İzmir'den geriye hiç bir şey kalamamıştır çok göç almıştır yarısı zaten İzmirli değildir diğer yarısı da İzmirli olan ve olmayanın evliliğinden dünyaya gelmiş melezdir hatta melezin melezidir şu tarihte yani çok güzel değildir en fazla güzel anne çirkin baba tarzı bir evlilikten doğacak kadar güzel bir kızdır yani günümüzde izmirli kız diye bir şey yoktur gerçek izmirli kız nedir bilir misin :D Eskide kalan o izmirli kızlar cidden çok güzel tarif edilir pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış izmirin kızları da haliyle her medeniyetin iyi özelliğini almıştır ve çok güzeldirler şimdiki izmirliler İstanbul Ankara vs kızlarından çirkin bu bir gerçek hem kilolu kız çok izmirde yani çok kilolu olmasa da tam olarak zayıf olmayan gerçek İzmir kızlarının en az boylarından 20 kilo eksik olduğu söylenilir tam bir manken vücutları oldukları yani hem de en güzelleri türkiyenin herhangi bir yerinden çıkacak sıradan bir güzellikten farklı değildir sen bunları beğeniyorsan ohoo :D Belki yabancı falan görüyorsundur yabancı yaşıyor baya izmirde
20 Yorumla
+1 yılfazla abartılan durum :) insanlar orda daha özgür sadece. kimse kimseye bakmaz, ne yediğine, içtiğine, giydiğine karışmaz. farklı şehirlerden gelen insanlar bunu yadırgar. kıza bak kıza ne giymiş, bacak mı la o…falan gibi durumlar söz konusu. e haliyle kendi şehrinde böyle manzaralarla karşılaşmayan abazan arkadaşımız, burdaki kızları göklere çıkarır. İzmir insanının düşünce, kafa yapısı güzeldir ve bundan gelen de bir özgüven vardır. çirkin olsa bile yeterli özgüven bulunmaktadır. ki çirkin, güzel diye kesin bir çizgi yok. bu kavram gerçekten göreceli. hepsi normal standartlardaki insanlar. bulunduğu konum itibariyle de insanlar daha kısa giyinmektedir :) gavur lafları da yalan. en türk de onlardır.
62 YorumlaBakım. Aileleri çok daha erken yaşta çok daha fazla imkan sunuyor onlara, mesela ic anadoluda ortalama % 88 kizlarin kolu killdiir ama agda yaptiranlat % 5 bile degildir. Ama İzmir sonuçta sicak memleket % 90 kolu killi kiz varsa % 88 i aldiriyor. Bide bu yönden dusunün yoksa İzmir geni diye birşey yok yanii. Bide yaz kış sicak orası o yüzden daha bir açılıp saciliyorlar erkeklerin ilgisini daha cok çekiyorlar. Hem bide nem var bla bla bla... Yoksa İzmir kizi geni diye birşey yok olsa erkekleri de ünlü olurdu degil mi? Ama değil. Neymiş o zaman? Ankaranin sogugunu yemeden konusmuycakmisssin :D :D :D
20 YorumlaModa & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. İzmir foçaya gitmiştim merkeze gitmedim hiç sabahın erken saatleri :) birşey fark ettim insanların güzel olması tamamen oranın güzelliğinden insanlara sağladığı imkanlardan kaynaklanıyor mesela kızın birisi daracık kyafetlerle koşuyor belli ki spor amaçlı ki o vakitlerde güneşin havanın tadı bir başka oluyor kızı kimse rahatsız etmiyor en önemlisi adım başı heryerde araba yok açık giyindikleri doğru ama :) kimse inkar edemez oraya gittiğim zaman bir kızın üstünde beyaz bir elbise gördm elibesinin çok benzeri bende var ama ben o elbiseyi dışarda 1 kez bile giyemedim
00 Yorumla
+1 yılİzmirin kızları güzel mi çirkin mi orası tartışılır güzellik göreceli bir kavramdır sonuçta. Ama İzmirimin insanları baştan aşağı güzel, samimi, içten. Kim nasıl çamur atmaya çalışırsa çalışsın ister gavur desin, ister oralarını buralarını açıyorlar desin diceğim o ki ne derse desinler olduğumuz gibiyiz kısacası İzmir aşktır :)
40 Yorumla
+1 yılİzmirin kızları bakımlı olur, rahat olur. Genellikle rahat yetişirler, baskı görmezler. Kafası nereye eserse öyle giderler yani genel olarak konuşuyorum, hayat çok tepmez onlara. Bundan dolayı yüzleri her daim güzel olur. Hayatın tokatlarının da izleri olmadığından daha da güzeldir. Bir de onlar da şu da vardır, orasını burasını gösterme işleri. Çok severler açık gezmeyi, diğer erkekleri kendine çekmeyi ki bunu başarıyorlar saolsunlar...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir izmirli olup hemen hemen tüm türkiyeyi gezmiş biri olarak şu sonuca vardım İzmir kızı güzel ama güzel olmasından çok aşırı bakımlı yani bize normal gibi geliyoruz ama aslında diğerlerine göre bakımlıyız istisnalar olabilir tabiiki saldırıları engelleyeyim hemen
31 Yorumla- +1 yıl
İzmirli olmayan kıskanclar hemen üşüşür smdi :D
+1 yılÇünkü İzmir çok rahat bir şehirdir. İzmirin kızları da öyle. Giyimi, bol kahkahası, bronz tenleri, herşeyi güzeldir.
51 Yorumla- +1 yıl
vallaha ben yeni geldim ins öyledir
+1 yılyemişim İzmir kızlarını ya tamam taş gibi kızlarıda var ama nerdeyse yarısından çoğunun burunları çok havada, kendileri gibi olmuyorlar bir özentilik içindeler :)) git uk. bul bir kız bizim İzmir kızlarına bin basar ve bunlar kadar havalı da değil, sadece izmirin kızları değil bursanın kızlarıda güzel orayada uğra :))
00 Yorumlaargo toplum kesimlerinde birbirine yabancılaşmanın özel bir dilidir belli bir toplum katını oluşturan kimselerin kendi çevrelerinde geçerliliği olan sınırlı bir anlaşma aracıdır argonon doşuunda eziklik aşağılık duygusu başkalarını çekemememezliz gibi bilinçialtına itilmiş etkenler vardır bu etkenlerin yapısında ve yaşamında biniçiminde kaynaklanır bunun insanlara arası ilişkilerden geçim olanaklarından ayrı düşününemeyiz
sonuçta izmirin kızları güzel gittim gördüm00 Yorumla
+1 yılİzmirli olmama rağmen bunu doğru bulmuyorum , İstanbul'da ve ankaradada çok güzel kızlar gördüm ben. Burdakilerin fizikleri ve yüzü güzel. Ama çoğunun değil
52 Yorumla- +1 yıl
Aynenn
ben ne izmrli gördüm çook çirkin peh başka şehrin kızlarına bakıyorum daha güzelleri var onlardan nerden çıkarmışlar bu saçma şeyide anlamış değilim çok şaçma :D
53 Yorumla
+1 yılDiğer illere göre daha geniş oranın insanları, başka bir numarası yok. Açıyorsan güzelsin...
100 YorumlaÇünkü İzmirliler genelde göçmendir. Özellikle Bulgaristan, Makedonya göçmeni falan çok var oralarda. O yüzden beyaz tenli, renkli gözlü, sarışınlar falan çoktur o memlkette. Tabi yaşam tarzları, giyim kuşamları falan da etkili :)
52 Yorumla3 nedeni var hem cogu melez yani yunanlarla baya karismislar hem cogu avrupaya özeniyor diye dis görünüse fazla önem veriyorlar estetik olsun makyaj acik giyinmek olsun bunlar bir kizi daha cekici yapabiliyor hemde onlarin adi cikmis genellemeye karsiyim ve eminim baska illerimizde vardir okadar cok güzel kizi olan ama dedigim gibi izmirin kizlari daha modern olduklari icin cogu ünlü ordan geliyor böylece İzmir kizlari meshur oldu baska bir sebebi aklima gelmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
İzmir kızları bakımlıdır erkekleri daha yeni yeni bakımlı olmaya başladık vücut geliştirme kıyafetler filan jeton anca düştü kafaya @Lal__
Akdeniz ve egede yaşıyan kızlar iç anadoludakilere göre daha güzel. Çünkü geldiği yere bağlı. Asıl türk denilen kısım iç anadoluda yaşayanlar asyadan gelenler. Ege akdenizdekiler beyaz ve uzun oluyo. Renkli göz oluyo. Ama iç anadoludakiler kısa ve esmer.
00 YorumlaBulgaristan, bosna hersek, arnavutluk, makedonya, yunanistan ve kafkasyadan gelenlerin türkiyenin diğer şehirlerinden gelenlerle kaynaşmasından olabilir, biraz fazla bakımlılar, buca'da yaşayan bir kız ile bozyaka'da yaşayan kız farklılık gösterir hatay'daki veya bornova'daki daha farklıdır (buca kızları daha güzel) diğer şehirlerde yaşayan hemcinslerine göre daha serbestler ve giyinmesinide biliyorlar ama bana göre en güzel kızlar manisanın salihli ilçesinde =)
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir ekspertiz mi yapılmış? Her il de yeterince güzel ve çirkin kız var, İzmir'li kızların bir yönü iyi bir yönü kötü, iyiler hoşlar tamam ama bu muhabbet her açıldıgında kendilerini diğer illerin kızlarından güzel zannediyorlar yapmayın böyle :D
10 Yorumla
+1 yıldurumu şöyle anlatayım :) https://i.hizliresim.com/pYEQBm.jpg
30 Yorumla
+1 yılyav he he... İzmire ılk gittiğimde dikkatle inceliyordum güzel kız görmek için hiç söylendiği gibi değil hepsi boya küpü ve açık giyiniyorlar. Her yerde ne kadar güzel kız varsa ordada o kadar vardır. Bakım yapmak ayrı şey doğal güzel olmak ayrı şey.
10 Yorumla
+1 yılİzmirlilerin bazı kültürleri yemekleri vs bize benziyor ben onu farkettim zaten İzmir halkının eskileri hep yabancı göçmen vs
Bize benziyor derken memleketim :( Biraz saçma olmuş cümle ama...11 Yorumla- +1 yıl
Anladm ben bosver :D
+1 yılİzmirli olan güzel diye bir kaide yok bence, tüm şehirlerin güzel kızları vardır.
İzmire gittim ben bir süre kaldım, kızlarının bakımsız hallerini görün genellemiyorum tabi ben gördüklerimden bahsediyorum.
Bakımla herkes güzeldir.00 Yorumlaizmir'de okuyorum şu gözleme vardım. bir çok bakımlılar ve özgüvenliler. iki yunan ya da balkan köken genetik olarak ekstra güzelleştiriyor insanı.
30 Yorumla
+1 yıloraya göç edipte
izmirliyim diyen kızlar güzel değil!40 Yorumla
+1 yılYa kic bas acmakla guzel olunsaydi ohoo ne demis allah basortusu farzdir gerisi..
Saka l*n saka guzel hatunlar :)21 Yorumla- +1 yıl
:D :D
+1 yılŞimdi başka ileerin kızları sövmeye başlıcak yok makyaj yok kıçını başını açıyolar dicekler. İstedikleri kadar kıskansınlar anamız hamurumuzu güzel yoğurmuş :D
13 Yorumla- +1 yıl
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler
Demekki öylesiniz - +1 yıl
@ivaankaa bak cnaım biri daha :D
+1 yılİzmirin nesi güzel anlamadım. Sahil kordon iyi. onun dışında çirkin bir şehir. İzmirlilerin tuhaf memleket sevgileri :\ Yani neredeyse Ankara bile daha güzel izmirden. Melih olmasa tabi...
10 Yorumla
+1 yılKaç. kez İzmir'e gittim güzeller var ama ya çoğu çok açık ya da çok makyajlı. Böyle Adriana Lima, Megan Fox tarzında bir güzelliğe de rastlamadım daha ama genel olarak giderleri var diğer şehirlere oranla. İzmiri seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılTürk olan her kız/erkek güzel/yakışıklı diye düşünüyorum.. İzmir ayrı bir güzel diyorsanızda sınırda kalan çoğu yer coğrafi nedenlerden dolayı tipleri yabancılara benziyor. Trakya kızlarıda böyle.
00 Yorumla
+1 yılBen doğma büyüme istanbulluyum halende İstanbul'da yaşıyorum ama ankarada akrabalarım var ankaraya gittim kuzenlerle takılıyorum ankarada AŞK var onu anladım İstanbul gibi yapmacık değil ankaranın kızlarını daha çok seviyorum :))
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartılıyo bence bu durum kızlar sadece çok kokoş ve bakımlı açık giyinip makyaj da yapınca bütün erkekler onlara bakıyo sonra bir b. k olduklarını zannedyolar
51 YorumlaTürkiyede Avrupa kökenli insanların anavatanı İzmir o yüzden genetik olarak güzeller/yakışıklılar
30 Yorumla
+1 yılyerlileri beğenmiyorsunuz göçmenler çok. yani avrupanın marifeti siz de avrupa özentisisiniz. ha bir de makyaj bakım çok. bu yönlerini takdir ediyorum
00 YorumlaYillar once Izmirde sadece guzeller ve yakisiklilar evlilik yapmis. Cocuklarida hep guzel olmus. Baska bisey aklima gelmiyor benim.
10 Yorumlaizmirin kızlarında bir sorun felan yok anası babası fabrika hatası yapıyo İstanbul kızları en iyisi
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır izmirin kızları en iyisi :)
Daha avrupai bir şehir olduğu için olsa gerek bütün güzellikleri meydana seriyorlar ve tabii sonra en güzel kızlar orada diyorsunuz.
Güzellik bir şehre özgü olabilir mi? Ne saçma şeyler bunlar...20 Yorumlaizmirli olmayıpta izmirin kızlarına ne taş çıkartıcak kızlar var genelleme yapmıyalım artık şu izmirin kızlarına
40 Yorumlagenelleme yapmanın yanlış olduğunu savunaraktan örnek olarak kendimi sunmak istiyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Ohalde bir foto isteriz.:))) @steletto
Benzer şeyler söylenmiş ama olay gen zenginliğidir. Osmanlının en kozmopolit şehirlerinden biri imiş vakt-i zamanında.
10 Yorumla
+1 yılya mesela güzel olmayanı bile bu algı yüzünden doğuştan özgüvene sahip.
20 Yorumlayoo. oranı buranı açmak bakım yapmak güzellikse bende açayım bakım yapayım güzel olayım.
25 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok kıskanma :D
- +1 yıl
la kızım zamanında gittim bonus halimle becermedikleri kaldı
:(
evet yüzde 80 ni açıyor oralarını :/
ama kıvırcık yoktu ortalıkta yoksa affetmem fghjk:D
Belediye otobüsüyle o sokak aralarından geçmeseydik "avrupai şehir" diyenlere inanabilirdik belki. Ulan ya gözünüz mü kör çingeneler sizi 😂😂😂😂
00 Yorumlaşu boş laflar yüzünden izmirli kızın çirkini de güzel sanıyo kendini. sonra gerçeği öğrenince hayal kırıklığı oluyo canları yanıyo. onlar da insan. lütfen.
00 YorumlaArastirmalara gore İzmir kizlari genellikle tv de olan kesimmiş sanrm bunla alakali yoksa izmirin disinda da guzel kizlar var sadece bu
00 Yorumla
+1 yılValla Ankaradan gel izmirde hamile kal o çocuk bir başka güzel doğar garanti havası huzur havası var mı İzmirden güzel yere :)
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ZPul6fRKaRc
aklıma bu şarkı geldi :))10 Yorumlaİzmir erkekleri iccin de ben ayni seyi düsünüyorum
sorunun cevabi bakiyorlar kendine o yüzde güzel ve yakiskli onlar01 Yorumla
+1 yılHep güzel değil. Bazıları güzel ama bazılarına bakmazsın. Güzellikten daha önemli olan zeki ve iç güzellik.
00 Yorumlaİzmir kızları doğal güzeldir makyaj falan denmişte yok öyle bişey ayrıca İzmir kızları kadar erkekleride az değil
00 Yorumla
+1 yılizmirin denizi kadın, kadını deniz kokar. İzmir kızlarının güzelliği tartışmaya kapalıdır
40 Yorumla
+1 yılHer İzmir'li kızın kendini güzel zannnetmesine neden olan cümledir. Genele yaydığımızda gerçeklik payı yoktur. Sadece buradaki kızların kendini avutmasını sağlamaktadır. İzmir' de yerli İzmir'li bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer.
00 Yorumlagüzellik göreceli ise bu izmirli kızlar güzeldir lafı yanlış oluyor izmirli olupta güzel olmayan kızda gördüm
biri demiş herkeste bu düşünceyle gidiyor ve güzel diyor önyargılar öyle bir şeydir ki insanın gözünü kapatır00 YorumlaGüzel analar güzel kızlar doğuruyo yerleşmişker oraya anadan kıza nesil bunlar hep güzeller ve bakımlılar da
00 Yorumla
+1 yılİzmir'imizin herşeyi güzel ama burada biraz daha özgür ruhlu yaşıyorsun giyimin aynı şeklide haliyle bakımsız da yok ondandır :)
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Özgür ve mutlu insanlar her zaman güzel görünürler.
10 Yorumlaben izmirde dogrum ama 3 yaşında ankaraya gelmişiz bende sayılıyomuyum :D
02 YorumlaSeni saymıyorum kanka :D asgsgdhsgs ankaranin soğuk insanlarına katılmış olabilrsn smdi :D
İzmir güzeldir, kızları güzeldir, diğer şeyleri de güzeldir... Allah vergisi :)
10 YorumlaGenelde göçmenler o yüzden. Benim babam tarafından var İzmirlilik onlar da göçmen.
03 Yorumla- +1 yıl
Belli bak sende canlı örneksn :D
- +1 yıl
Saten ilk görüşte bu kız izmirlidir diye aklımdan geçmedi değil
+1 yılOvunmek gibi olmasin İzmir oyledir boyozundan mi alsancağından mı bilemem ama güzeller be abi hiç izmirden ayrılasım yok
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen güzel değil diyenler nerelerde geziyorlar anlamıyorum :D
- +1 yıl
Kadifekale de midyecilerin arasinda dolaniolar sonra nerde bu güzel kizlar diyolar :D
- Devamını Gör (203)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat