Erkeklere:kız ardaşınıza (normal arkadaş), sevgilinize ya da eşinizin giyimine karışır mınız, neden? Bence karışma işi çok saçma bir durum

Beni doğrudan ilgilendirmeyen insanlara karışmam. Ancak sevgilim veya eşimse karışırım. Sonuçta giyeceğiniz kıyafette amacınız güzel görünmek (yoksa yakışıp yakışmadığını sormazsınız). Sevgilim veya eşim benden başkasına güzel görünmeyi beğenilmeyi istiyorsa neden ben varım hayatında? Madem başkaları beğensin istiyor beni çıkartır hayatından başkalarına nasıl istiyorsa öyle görünür. Seksapeli ön plana çıkartan bir kıyafet beğenilmenin ölçülerini de zorlar. Asıl mantıksızlık bu duruma bir erkeğin tepkisiz kalmasını beklemektir. Aynı şekilde başka kadınlar beğensin diye çabalayan bir erkek te birlikte olduğu kadının rahatsız olmasına sebep olmaz mı?
Kadınlar hep güzel görünmek ister kişiye özel değil o güzellik
Kadınlarda hep ilgi ister güzel görünmek ister
Çünkü kadınlar hep güzel gözükmek ister ilgi çekmek ister her zaman boşuna bir ton kadın bakım ürünü makyaj malzemesi ve kıyafetler satılmıyor 😬 tek bir kişi için o kadar şeyi niye alalım kendimiz için güzel görünmeyi severiz 😂😂
Klişe yalan bu, hiç bir kadın kendisi için güzel görünmekle ilgilenmez, güzellikleri hep başkaları tarafından beğenilmek içindir. Tek sorun şu bunu itiraf edecek cesaretleri yoktur. O cesarete sahip olanlar evlilerse aldatmak adını verdiğiniz fiili yaparlar. Diğerleri bu aldatmayı gözle sınırlı tutarlar ve bu o cesareti edinene kadar sürer. Erkekler de bunu bilir ve bildiklerini itiraf edemedikleri için başlarına gelene kadar sessiz kalırlar. Erkeğin en büyük aldatma sebebi aslında nasıl olsa aldatmaya hazırlıklı yaşayan sevgili vey eştir. Zaten aldatıldıklarını içsel olarak bildiklerinden onlar da aynını yaparlar. Uzun lafın kısası aldatmak çiftler arasında dile getirilme cesareti olmayan bir anlaşmadır. Aldatanın eşi zaten bunu en başından bilir ve ister ki kendisi de aynısını yaptığında suçluluk duymasın. İnsan bilinç altı çok hilekar ve uslanmaz bir yapıda ve her zaman bir kılıf hazır...
Yooo tamamen kendimiz için süsümüz kendinizi iyi hissetmek için 😁
İkisi bir birini çekiyor 😁
Bu konuda biz kadınları anlamadınız hiç bir zaman ☹️
kadınlarda güzel ve zarif duran bir kıyafet, bence yılın her döneminde rahatlıkla giyilebilir. karışmaya tabi ki hakkım yok sevgilisi ya da eşi olsam bile bana böyle bir hak vermez elbise insanın tarzı ve beğenisidir kendine yakışanı da kendi seçmeli bir elbisenin içinde kendini mutlu hissediyorsa buna neden karşı olayım.. ben bu tarz karşı ve kısıtlamalardan yana değilim bir kadını nasıl tanıdiysam öyle severim onu değişmeye bir kalıba sokmaya asla çalışmam ilerdeki bir ilişkim olursa da bu düşüncem her daim böyle olacak..
Bencede öyle :))
😊🌸
Cevap
90Cevap
hayatındaki insanın kız erkek farketmeksizin tarzına ve giyinişine karışma özgüven eksikliği ve kendini dışarıdaki diğer hemcinslerine karşı güçsüz hissetme durumudur. kesinlikle mini etek hatta eteğin her türlüsü kadına pantolondan daha fazla yakışmakta çünkü kadın bedeni bunun için oldukça estetik
Bencede öyle
Seviyorum ama aşırı kısa etekte rahat edemiyorum. Dizden en fazla 10 cm yukarı olabilir. Ve mevsimi yok bana gore 😁 Kışın soğuğunda donsam da vazgecememem😃
Sana baya yakışıyor ama bu kombinde bir şey var gomlek olmamış sanki. O hariç eteğin duruşu falan guzel 💅🖤
Bencede mevsimi yok ve evet sabah yarı uyur seçmiştim gömleği ama olmamış bencede 😄😂
Katılıyorum sana 🥰🥰 ve teşekkür ederim 🙏❤️
Karışmam.
Hatta negatif ve yapıcı olmayan söylemleri kırıcı da bulurum. Tarz meselesi ve oldukça kişisel bir konu.
Yakışan kadın var, yakışmayan kadın var. Yinede yakıştıramadığım kadına kırıcı söylemlerden kaçınıyorum. Kısaca saygı meselesi...
Kesinle öyle
🙋👏
✌🏼🥳🥳
7 yıllık evliyim asla karışmam bunun ileride çok kötü dönüşleri olur çünkü bir kadını ya da erkeği ne kadar baskılarsan o kadar içine atar o içine attıklarıda bir gün kontrolsüz bir şekilde gün yüzüne çıkar. ayrıca karşındaki kişi çocuk değil ki nerde ne giymesi gerektiğini bilir. hee sen diyorsan ki ben böyle giyinmesini istemiyorum o zaman neden o insanla birliktesin? sen tanıştığında tesettürlüydü de senle tanıştıktan sonra mı mini giymeye başladı sanki?
🥳🥳🥳🥳işte bu adam gibi adam ve dediklerinde çok haklısınız sonra yapacağını gizlice yapar daha kötü olur her şey
aynen öyle çocuklara sigara içme içme diye baskı yapıp çocuğun aklında yoksa bile sigaraya başlaması gibi bir durum bu. ne kadar sıkarsan o kadar tahrik etmiş oluyorsun aslında. ve farkında olmadan onun gururunu kırıyorsun aşağılıyorsun bilinçaltında şu mesajı veriyorsun ona sen ne giyceğini bilmezsin ben bilirim sen kendi kararlarını veremezsin ben veririm ben senden üstünüm benim dediğim olur senin görüşlerinin fikirlerinin önemi yok. sen sevdiğinden yapıyorsun iyi niyetle yapıyorsun bunu belki ama bilinçaltında olanlar bunlar. o yüzden çok dikkat etmek gerek burada benim niyetim böyle bişey değil diyerek kurtulamazsın kötü sonuçlarla karşılaştığında.
Kesinlikle öyle bizimkiler beni serbest bıraktı istediğimi demedim yaptım sonuç sigara içmiyorum arada arkadaşlarla buluşunca alkol o kadar 😁
işte özgür bıraktığında insanın kendine özgüvenide geliyor. ama özgür bırakırkende aslında bi gözün üzerinde olucak çünkü herkes hata yapabilir. bir gözün üzerinde olduğunda karşındaki kişi sahiplenildiğinide ister. bu durumuda şöyle izah edebilirim. yeni yürümeye başlayan bi çocuğun elini tuttuğunda elini iter kendi yürümek ister ama o yürürken saklan ve arkasını döndüğünde seni göremesin oturup ağlar. çünkü elini tutmanı istemez ama ona göz kulak olmanı ister. bu durumu en iyi şekilde böyle açıklayabilirim sanırım :)
🥰🥰🥰evet öyle cidden güzel bir açıklama oldu 🥰🥰🥰
Teşekkür ederim esen kalın 😁
Ben mini eteği çok severim. Herkesin kendine göre sınırı vardır fakat benim sınırım adım attığımda iç çamaşırımın görünecek noktada olmasıdır. Eğer ben yürüdüğümde çamaşırım görünmüyorsa kimse kusura bakmasın ama onu mini etekten saymam. Mini etek dediğin giydiğin zaman yürüdüğünde donun gözükecek.
Evet seviyorum ve giydiğim oluyor. Genel olarak bir sınırım yok çok uzun olmasını sevmiyorum birde otururken altıma çok katlanmasını sevmiyorum.
Dar etek sevmem etek giriyorsam rahat olmalı.
Bencede katılıyorum
Seviyorum açıkçası kış hariç her zaman sıkşıkla giyerim kışın da nadiren giyiyorum. Sınırım da kalça kıvrımımın başladığı yerin 1-2 cm altında bitmesi o aralıkta giyiyorum
Yani değişir haldjaks
Yazın uzunu ol bol Efil efik bir etek olabilir 🥰
bu kombin seninse çok kötü acil değiştir çok rüküş vallahi ama fizik güzel başka bir kombinle on numara olur etek tercih etmiyorum rahatsız ediyor şort giyerim
Özenmiyorum bu aralar al giy çık
@Dilek4134 şort eteğe göre daha kapalı rahat hareket imkanı veriyor bence ondan etekte bacak arası açık diye rahatsız olabiliyordur
Tahmin ettim etek sever olarak 😁
Çok sevdiğim doğrudur, genellikle süper mini giyerim. Mevsimi olmaz eteğin 😇
Üşümedikçe giymek serbest 😂
Üşüsekte giyiyoruruz eteksiz yapamıyoruz 😍😂
Hasta olmaya gerek yok ya 😂
İdrar yolları fena oluyor sonra😂😂
O yüzden üşümeye gerek yok sağlık önemli
Haklısın canımm
Sağlık önemli
😁
Sevgilime ve eşime bu eteği giydirmezdim heralde :). Bir cevapda inadına gider saha açığını bulurum demişsin ama bundan daha kısa şey etek olamaz heralde 😄
Etek yok ama şortlar var 😁
Evet ama var ve inat edersem alırım 😂
Yoo sadece sınırlarıma dokunmasın yeter 😁😂
Biri bende 3 yıldır çıkıyoruz ❤️
Ben giymeyi düşünüyorum ciddi ciddi bak. Beni pantolon acaip rahatsız ediyor. Çok sıkışıyor takımlarım. Geniş olunca da şalvar gibi oluyor. Çok şanslısınız valla
Dar giyme sende 😄
Şalvar giyem o zaman bide kefeye takam. Zaten kürdüm tam Proto kürtlerden olam öyle mi? Artık kısa etek giyecem
Bol pantolonda var ama kot olarak
Bir hayal ettim mini etek giymişim her şey dışarda oturmak sıkıntı olurdu 😃
🤮🤮
Allah Allah sizinki görününce iyi bizimki mi mide bulandırıcı. Siz kızlar niye böylesiniz yae
Kadınlar çok daha estetik ve güzel yaratılmış 😁
Ne alakası var orası da mı estetik yani. Affedersin işeyip zıçtığın yer Allah Allah şu ayrımcılıktan vazgeçin
@İzmirliPrenses00 fotoğraftaki sen misin
Eveet
Sen spor yapıyor musun
Evet düzenli yapıyordum karantina bıraktım evde kendim ve dışarda koşu yürüyüş olarak devam
Aman dikkat et. Spor önemli ben hergün yürüyüş yaparım ve bo sopası antrenmanı
Bilgisayar mühendisliği okuyordun değil mi
Hayır sevdiceğim PC mühendisliğinde ben elektrik elektronik
Hee bende tütün mühendisiyim
Ziraat mi
Yoo tütün teknolojisi mühendisiyim
Kız ya da erkek birinin giyimine karışmak çok aptalca beğenmiyorsan onunla beraber olma bu daha kolay
Bence de öyle
Ayni fikirde oldugumuza sevindim
😁
beğenirim. karışmam, sadece çok gözüme batarsa kıskanacağım için güzellikle uyarma yapabilirim karar yine onun
En doğrusu
istediğini giyinsin canım sevgilim. Zaten nerede ne giyeceğini bilen kişiler olur hayatımda
Yani sonuçta aklı başında insanlar 🥰🥰
Yani sonuçta senin gibi güzel kadınlar 🥰💐
Bide yakışıyorsa o güzele giymesi şart 😁
Kendini rahat hissetsin de, önemli olan bu sanırım bir yerde de 😏
Tabiki rahatlık önemli kesinlikle
Teşekkürler
Rica ederim bende teşekkür ederim
Ben de rica ederim
çok severek kullanıyorum mini etek ve şortlarımı 😍😍
Hepsi ayrı ayrı bebeklerim 😂
Kesinlikle ❤️
Nevet, hatta bu ay iki tane dolaba atmayı düşünüyorum 🤔
Hiç bir zaman yetmez giyim her zaman giyecek bir şeyimiz yoktur 😁
Yine etek sevmiyorum ama fiziği güzel kadınlara yakışıyor
Etek kadının en güzel süsü ✌️
Her kadının değil kendine bakan kadının
Giymem mi güzel bacaklarımı göstermeyi çok seviyorum erkekler taş görsün
Kardeş bura Türkiye bu ülkede damacana s*kiyorlar damacana ;)
Cansız manken , kedi , köpek , eşek bide
Yapan çarşafıyla bile yapar ama ona kalırsa
İyi iyi yakışmış sana ama bacağa da azmazlar herhalde ben izin verirdim giymesine
Boydan atmadım o yüzden 😂
İyi sevgilin var mı sana izin veriyo mu peki
Var ve evet karışmaz bana
Ahh çok cesurca ve çok da güzel durmuş. Ve teninin rengine bayıldım. Ama iki sene uzun bir süre. Umarımmhafif balıketli olmulsundur 😊 manzara daha güzel olur diye düşünüyorum.
Etek giymeyi seviyorum ve her zaman yıllardır yaz - kış her şekilde kombinini yapmışımdır. Fakat çok kısa etekler kullanmam daha çok diz mesafesinde etekler daha hoş duruyor bende...
Ben mini etek giydirmem diyenlerden değilim çünkü biri mini etek giyiyorsa ya da giymek istiyorsa onun bu düşüncesine karışamam, en fazla yapabileceğim şey mini etek giymeyen birini bulabilmek olur.
Her kıza mini etek çok yakışıyor dilediğiniz gibi giyinin bakan bakar yapacak bişi yok güzele kim bakmaz ki yakışıyor sonucu ama incecik bacaklılara hiç yakışmıyor bacak dediğin biraz kalın olur
hayır hiç karışmam, kendisine neyi yakıştırıyorsa giyebilir. Sadece kız arkadaşım değil ailemdekilere veya etrafımdakilere de karışmam. Ayrıca sana da çok yakışmış
En doğrusu
karışmam..
çünkü daha öncesinde konuşmuş olurum bu konuyu..
Giyebilir mi yani
hayır :)
Olmadı bu ya
Seviyorumda çatlaklar olmasaydı daha çok sevicektim
Ben daha çok mini elbise seviyorum profil resmimde görebilirsin ama senin gibi fiziği güzel olan kızlara da çok yakışıyor
Elbisenin yeri arı 🥰
Evet evden çıkarken sabah çok özenmeden seçtim ama güzel olmuş bencede :)) ve teşekkür ederim
Hayır karışmam yakışanı giyer ki nerede nasıl giyilecegini bilir baskı ile şunu giy veya giyme demek aksine inadına giyer huzursuzluk yaratır. Saygı duymak her zaman iyidir
Ben tersini yaparım net 😂 gider daha açık bir şey bulurum 😁
Aynen o yüzden ne gerek var ona güven o zaten yakışanı ve yerine göre giyinecrktir
Aynen öyle kocaman insanlarız
Kesinlikle
Sevgilim yok ama ablama karışıyorum çok gazla tercih ediyor mini etek
Bırak giysin kız ya istediğini
Öyle yaptım zaten giysin
Kafasına göre
🥳🥳🥳🥳🥳 işte böyle
Aynen :))
Severim sevmesine ama ülkemizde ne yazık ki giymek pek mantıklı değil
Sahil yerlerinde rahat oluyor genede
O kötü olmuş ya
Her kadına yakışmıyor lütfen yakışanlar giysin... itici hatta mide bulandırıyor bazen...
Etek severim yazında kışında giyilebilir şartlar ve ortam müsait oldukça:)
Severim. Eşimin sevgilimin giymesini isterim karışmam da.
mini etek hoş ve çekiçi duruyor açıkçası , asla karışmam , kesinlikle her şey onun tercihidir
Etek boyunda sınırı kadınlar kendileri belirlemeli.
Ben karışmam, karışanı da sevmem.
Çok seviyorum yakışıyor bence herkese
Bencede öyle
Sevgilim yok olsa şeyini çıkarmadığı sürece sıkıntı yok
Evet fazlasıyla severim. Keşke sevgilim vs olsa da yanımda giyse bol bol
Severim ama mini olması şart değil. Keşke daha çok kişi giyebilse.
karışmam. çok dolgun bacaklı değilse severim.
sen giyer misin?
Evet genelde giyerim
Evet
Ayakları sıcak tutmakta önemli 😁
Beyaz spor ayakkabı 😁
Yaşam yeri İzmir eğitim yeri mersin 😁 şu an Mersin’deyim bence İzmir’in kankisi bu şehir 😂 ve teşekkür ederim 😁😁
Boy kilo deyim 178 boy 59 kg 😂
Çok foto var burada
Maalesef yazmıyorum
Çok mu saçma durum hahah. Ciddi düşünmüyosam umrumda olmaz zaten isterse hiçbişey giymesin direk eve çağırırım zaten :D ama ciddi düşünüyosam giyemez öyle mini etek eskortlardan farkınız olsun biraz :D :D :D
Karışmam. Kendini nasıl iyi hiissediyorsa öyle giyinsin.
O kadar çok mini eteğim var ki shshshshd kendime çok yakıştırıyorum kalın bacaklı ama ince belliyim özellikle siyah renk tercih ediyorum
Rengi değilde boyu.. kesimi onemmli galiba.. ne tarz o önemli... sanırım... çünkü giyerken bir de özgüven gsotergesi mini etek
@İzmirgeceleri35 boyunun kısa olmasıni tercih ederimm bacakları iyice belli etmeli bence
Kısa etek kısa böyle kadınları da çok şu gosteriyor bu arada.. kisalar kesinlikle tercihe etmeli.. sizin boyunuzkac.. mesela dar yapışan mi yoksa ucucs ucus mu
@İzmirgeceleri35 boyum kısa 1.57 o yüzden Dar mini etek daha çok yakıştırıyorum kendime
Yok yaa bence bol da olur size... görmek lazım 😛
Her hatun giymemeli bence çorapla daha güzel kombin oluyor ve ben karışmam istediğini giyebilir
yakisanin giymesi gerektigi bir sey :)
Bencede 😁
Hesabı niye kapadın ki
Tamamdır :)
Severim ama bana yakışmaz
Neden yakışmasın ki
Benim uyluğum yapı olarak kalın olduğu için pek hoş durmaz.
Severim diz kapağından 2 cm yukarıda olmalı
İdeal etek boyu
Evet en kısa eteğim bu aldığım yeni aldım sezon kaplı diye indirimde denk geldim mağazada 😬
Çıktım derse gittim
bizim burada giydirtmezler ;) en son giyeni makina yaptıklar
Evet severim güzel bir kombinle şahane olur
1 aylık soruyu nerden buldun ya😂
Bilmem gezerken çıktı tarihine bakmadım inan🤗
Şans 😬😬 görüş gelince şaşırdım 😂
Hatırlattığıma sevindim 😋
Öyle oldu cidden teşekkür ederim 😋😋
Rica edrim😊
Bu mini harika buarada çok yakışmış sana
Teşekkür ederim eski bir foto bu koronadan öncesi
Korona yüzünden bidaha göremiycez kahrol korona cjdnbe
Bu kadar kısa giymem evet
Olsun ne seviyosan onu giy diycem de çuval da yakışıyo aslında
Yakışır 😁 bir gün denerim onuda 😂😂😂
Bende sana elbise bakıcam tam sana yakışacak ama jfndn bakalım beğenicen mi
Görmek lazım elbiseyi
Ben bakıyorum şu an merak etme cjdbe
Elbiseleri buldum ama atamıyom sana mesaj
Mesajlar kapalı buraya gönder gelsin 😁
Sen twkip etmiyon mu beni
Dur attım
Evet modeli falan güzelmiş beğendim
2. Deki dar siyah hariç diğerleri tarzıma uygun 😁
O dar varya sana harika olur yine de djjd tabi hepsi yakışır
Rahat yürüyemiyorsun o kadar dar modelde ya
Onunla yavaş yürürsün arabayla yolculuk edersin bide biraz daha genişine bakarsın xjsn olmaz mı
Oturup kapmasıda zor olur o kadar dara gerek yok 😁
😁 eveeet ben en çok o etekli siyah olanı beğendim hani rahat olan jdndne
Sonuncu attığın modeli güzel tarzı ben
https://tr.pinterest.com/pin/727542514810596305/
Evet cok yakışırdı sana 😋
Sırt dekoltelisi severim
Bende şu an giydiklerimi severim
Güxell
İzmirli olarak evet tabiki 😀
Geleneksel kıyafet 😁
🥳🥳🥳
Severim çok yakışmış İzmirli
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🙏
Hos ve tatlı görünüyorsun
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim çok bakıyorum onlara 🥰
Lazere daha gitmedim ama aklımda 😂
Cildime iyi bakarak takibi 🥰🥰 doğal yağlar kremler
Evet çok hemde
Bide sırt dekoltesi severim
Yakışıyor burada var foto sorularda
Teşekkür ederim 🥳🥳🥳 yakışıyorsa giymek lazım 😁
sevmem cunku toplum ortasinda ayip
Neden ayıp olsun
cunku engellisi var yaslisi var kucuk cocuklar var yani
Çıplak gezmiyor sonuçta ama
olsun ama kapali giyinmesi daha makbul
İlk defa bu kadar haklı bi yorumunu gördüm😂
benim icin mi
Evet
tesekkurler
Ben nedense bunu teşhircilik olarak görüyorum
Değil yakışıyorsa giymeli
Pekii sen bunu kızlara hava atmak ya da erkekler için mı giyiyorsun
Yoksa sadece bacakların güzel gozuktugunde mi
Bacaklarım güzel diye ve sevdiğim için
Bu birazda kültür meselesi
Misal anadolu da bir insanın kültüründe bu yoktur
Ordan birisi yapsa bence teşhircilik olur
Ama rahat yerde yetişen bir insan yaparsa
Kendini öyle güzel ya da rahat hissettiğinden yapmıştır derim
Peki Sana ahlaki bir soru sorayim mi bir insan kendini çıplak rahat hissediyorsa
Ve öyle dolansa sen o erkekden ya da kadın dan rahatsız olur musun
Onun giyinik adamdan farkı nedir?
Çıplaklık başka şey sonuçta mini etek çıplaklık değil
Severim. Giyebilir, sorun yok.
En doğrusu 🥳🥳
@İzmirliPrenses00 tabi ki. Benim de gözüm gönlüm açılır onu öyle görünce. Hem sevişirken daha fazla temas edebilirim. :D
Harika olmuşsun ama bu yazlık.
Evet hava çok serin değil 19 derece ve zaten kapalı alanda durdum hep
Gerçekten de çok güzel olmuşsun, başka bir şey diyen kıskançlıktan der ancak👍
🤩🤩teşekkür ederim 😁
Mininin mevsimi olmaz
Üşümesin sonra
@hacerdeveci92 onu göze alıyor genelde giyen 😁
Yani üşümek için
@mikerys nerde
Fotodakinden bi tık uzun olsa daha iyi. Eğilin popişin görünmicek kadar uzun olsa yeter
Bu kombine bayıldım resmen. Victoria secrets melekleri gibi olmuşsun. İnce bel çıkık popo. Narin omuzlar. Sütun bacaklar. Tam bir sanat eseri
Kusursuz gerçekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?