Ben de istiyorum fakat bir sene de geçiyormuş ve yara iltihap olması yüksek elbiseleri de ona göre bir sene boyunca giymek gerekiyormuş eğer yara iltihap vs olursa ameliyat kadar gidiyormuş yemedi gtüm yaptırmaktan vazgeçtim
itici , bi erkek olarak ben beğenmiyorum , ve sağlık konusunda zarlarını bilmen gerekiyor ilerde bebek emzirirken felan , eğer fikrimi önemsersen yaptırma
Göbeğimde var o da iltihab yapmıştı çok acı çektim bir dahada yaptırmam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır çok gereksiz para israfı. Hem en çok acıtan yerlerden biriymiş hatta bir tanıdığım iki memesine de istemiş ama çok acıyınca sedece bir taneyle bırakmıştı😅
@mervems91 demek istediğim şu: senin göğüslerin büyük olduğu için Kendall'ın göğüslerini yetersiz buluyosun. Bence yeterli büyüklükte yani bu gözler sadece meme ucu olan memeler de gördü :D:D hatta çok tatsız bir anım bile var. Oyunculuğumun ilk yıllarında bir çekim sırasında bi kıza "göğüs ameliyatı mı oldun" demiştim ve baş düşmanı ilan etmişti beni :D
Yani aksiyon esnasında türk erkeği onu çekerse sıkıntı yaşarsın ^^'
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben yaptırdım. Çok sevdim. asimetriden nefret eden biri olarak tek taraflı yaptırdım ama bence daha hoş durdu. Sadece meme uçları arasında farklılık oluyo çıkarınca. Biri daha çıkık duruyo