Yani kalçası ve göğüsleri büyük olmayan kızlar çekici gelmiyor mu her zaman büyük göğüs büyük kalçalı kızları mı beğeniyorsunuz?
Cevabın nedir?
ne alaka ya büyük göğüs kalça hele birde sıcakda terli terli kokacak ıyyyy :P büyük göğüsü omuzlar bir süre sonra taşıyamaz kamburun çıkar sarkar helke gibi olur 25 e kadar güzel sandığın göğüsler 30 unda göbek deliğine inince anlarsın neyin güzel olduğunu ! büyük popo kalın bacak=selülit çok mu güzel sanıyorsun ne giysen bir fazlalık yakışmıyor etmiyor!! şu kilo kompleksini bırakın kilo iyi bişey değil zaten ilerki zamanlarda alıyor kadınlar evlilik çoluk çocuk derken ne zaman hayat monotonlaşıyor kadın kilo alıyor direkt. Ben 20 yaşındayım 164 boyum var kilom 48,5 49 ve mutluyum fitim ölçülerim 80-60-90 kalçam dar değil omuzlarım az geniş göbek yok bacaklar düzgün ve ince çıtıpıtı ne güzel işte!! hem bir de çok yiyip de almayanlardanım o da ayrı güzel kıskananım çok yani kısacası yok senin dediğin gibi bir dünya canım benim
06 Yorumla
Soran+1 yıloleey <3
Soran+1 yılBoyum 166 kilom 41
- +1 yıl
Evet ya kilolu olmak istemeniz çok iğrenç, hatta ahlaksızlık bence. Zayıf olun. Göğüslerde tabi bir kız olarak siz daha iyi yorumlarsınız ama görünüş olarak öyle fazla büyük ya da sarkık da çok kötü. E bir zahmet olsun dümdüz de ayrı kötü de öyle inek memesi gibi. Oranlı bir şekilde olması en iyisi.
En İyi Cevaplar
+1 yılçoğu erkeği büyük göğüslü ve kalçalı kadın tahrik eder ama bir de bakmışsın oldukça minyon abartısız bir kızla birlikte. bazen kafanda kurguladığın kadın/erkekeğin yakınından geçmiyor ama seviyorsun ve nedenini açılayamıyorsun. işte aşk böyle bir şey.
40 Yorumla
+1 yılÇekicilik sadece görsellikle olmaz karşımdaki insanın görselliği olduğu kadar aklı/mantığı/konuşması da bana çekici gelmeli.. "eğer ilişki yaşayacaksam, hayatıma alacaksam" ama bir gecelik birşeyse sorgulamam eğer bakışları, kokusu, tarzı hoşuma gitmişse yeterlidir! Bu benim vermek istediğim mesajdı! Fakat senin soruna kısaca yanıt vermem gerekirse.. , Kızı görmeden birşey diyemem bazen kalçasız göğüssüz kadınlar da gerek konsept" fashion" gerek makyaj konularında uzman olduklarından kendilerini çekici kılabilirler ;) Kalça ve Göğüs seks anında pek önemi olmuyor eğer haz veriyorsa sana karşındaki et parçasının ne önemi var ki ;)
Sevgiler ESMER!12 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılokumadim :/
+1 yılBuyuk bir yalan cinsellik icin begenirler ama saydigin kisilerle cikarlar
01 Yorumla- +1 yıl
Tsklrr
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
118Cevap
Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne alaka senin güzelliğin, tavır hareketlerin de, kültüründe, gülümsemen de, samimiyetinde, sıcaklığında, temizliğinde ve bakımlılığında.. Kalçaların ve göğüslerin süper olsa da bu hasletlerin olmasa neye yarar o kalçalar göğüsler... Seni sevecek bu halin ile sevsin beğensin arzulasın.. Bırak olduğun gibi görün...
11 Yorumla
SoranTEŞEKKÜRLER DEDECİĞİM
+1 yılFotodaki sensen bunları hiç dert etme senin her türlü giderin var. öyle bir kız bana sanırım az itici gelir
24 Yorumla
Soran+1 yılYa benimde ben mesela daha cok gogussuz ve kalcasiz uzun ince kizlari begeniyorum erkeklerinde gorusunu almak istedim. Kendimle bir problemim yok :)
- +1 yıl
bazılarında güzel duruyor ama yani yolda çok görüyorum öyle kızlar bazıları baya güzel gözüküyor. ama genel olarak bana itici geliyor. kız dediğini böyle kavladımmı elin dolacak öyle bir kız sanırım benim tarzım değil
Soran+1 yılturk erkekleri boyle seviyor demek ki
- +1 yıl
yani genel olarak böyle
yooo ne alakası var, göğüssüz ve kalçasız kızda çok çekici olabilir, hatta büyük kalça sevmem açıkça söylemek gerekirse, memelerde erkekten biraz fazla olsa kafi :) yüz güzelliği daha önemli benim için.
10 Yorumla
+1 yılbence göğüssüz ve kalçasız kız beğeniyolar gördüm ve test ettim doğru olan bu kanka ben de bir deri bir kemik kalana hadar gögüs kalça sıfırlanana kadar zayıflıcam zayıflıyorum da yemek de yemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
35 kilo olcam son 15 kilom kaldı
Kişinin bakış açısına baglı eminim herkesin yorumu farklı olacagından kişiden kişiye degişir bakış acısı. Kız gogsuyle kalcasıyla degerlendirmek çok yanlış olur oldugu gibi kabulenmek en dogru karardır bence
10 YorumlaGönül meselesi önce yüze sanra kalbe bakarsın göğsüne kalçasına bakıyorsan ilk etapta zaten kalbine bir eş değik uçkuruna yoldaş arıyosundur o zaman haklısın ama onun dışında göğüsleri küçük minyon kalçaları geniş olmayan bir kız daha sevecen gelir
10 YorumlaO karşıdakini sevmişsem bir adı varsa ve karşılıklı ise bu benim için o kadar da önemli değil onun vücudunu her şekilde severim sonuçta o benim diye düşünüyorum onu seviyorum olduğu gibi sevmek gerek kusur arayacağıma :)
00 Yorumla
+1 yılhayır göğüssüz ve kalçaları olmayan bir bayanda çekici ve şık bedene sahiptir herzaman
32 Yorumla
Soran+1 yılTAMAM
- +1 yıl
rica ederim :(
Çok zayıf olmadığı sürece hiç problem yok bazı minyon kızların yüz güzelliği bir çok kusurunu kapatmaya yetiyor.
41 Yorumla
Soran+1 yılEVET
ikiside büyük olan kız azdır ama birisi büyük olsun en azından yahu çöpadam sevcek değiller
34 Yorumla
Soran+1 yılCOP ADAM NE ALAKA Kİ
Gögüsve kalça yoksa bildigin bizim bahattin abi zaten istedigi kadar guzel olsun fizik sifir ise o kiz turk erkeginin degil abazalarin ilgisini genelde cekiyor aci ama gercek
01 Yorumla
Soran+1 yılAYNEN BAHATTİN ABİ
Her zaman değil elbet ancak fiziksel olarak düşündüğünde sadece öylesi tercih olunur bununla birlikte bütün bunlar genelde lafta kalır çünkü o kadar fazla sayıda güzel kız yokki kızın huy ve düşünceleride işin dışında kalmayacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Moda & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. Hayır, aksine iri göğüsleri ve yağlı kalçaları gereksiz buluyorum..
Ama zayıflıktan da hoşlanmam.. Fitness yapanlar gibi popoda kas olmalı..20 Yorumla
+1 yılSen göbekli erkekleri sevebilir misin? Büyük olmaları daha çok tahrik edici fakat sevdiğin zaman bir önemi olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAYNI SEY Mİ :D
+1 yılHayır göğüsü ve kalçası olmayan ama yüzü güzel olan nice kızlar gördüm. Vücudu güzel olup da yüzü güzel olmayanlar da. Ama tabii bu ikisi güzelliği tamamlayıcı unsur. Kıç neyse de, meme önemli. Olmazsa olmazdır. :D
00 YorumlaYoo ben asil zayif incecik kizlara imrenirim memis yaptirilir ne var
13 Yorumla
Soran+1 yılDİ Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ HELAL BE
Soran+1 yılaynen ya
Bir kız göğüsten ve kalçadan ibaret ise evet ama bunun sesi var gülüşü var saçı var kirpiği var yani güzel kız isteyenle seksi kız isteyen farklı bakar herhalde.
10 Yorumlaöyle bir melek yüz çıkarki bazen insanın karşısına göğüs ya da kalça düşünecek kafa bırakmaz adama. Ya ada öyle bir tatlı huya sahip olur ki bu seferde yüzü düşünemezsin. O yüzden çok bunlara takıp da conta sıyırmamak lazım :)
00 Yorumlafizik benim için pek önemli değil yüzünde bir sevimlilik görmek yeter benim için.
23 Yorumla- +1 yıl
senin gibileri var mı be dostum
onlar sorun değilde duygusuz ve kalpsiz olmasından çok daha iyidir. şu fiziği ilişkilerde maleme olarak kullananları görmek çook üzücü :S
10 Yorumla
+1 yılHayır aklımın ucundan bile geçmiyor böyle birşey.
İleride göğüslerinin sarkma ihtimali yok diyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılvar
- +1 yıl
İleride dizimde sektirme gibi bir fantezim olmadığı sürece küçük göğüs tercihimdir.
+1 yılinsanların vücutları beğenide ancak yüzde 30 etkiler teninin kokusu bile daha çok etki bırakır bence büyük severlerin bir çoğu "büyük"ler ile birlikte olmayanlardır kendi ütopyalarında yaşarlar.. şahsım adına küçükler daha hoş ve çekicidir.
00 Yorumla
+1 yılne alakası var be :D hiç tarzım değil mesela ben spor salonuna gelen Fit kızları daha çok seviyorum göğüsleri büyük değil kalçalarıda.. ama gayet güzel ve sexi görünüyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılSAGOL
Resimdeki sensen eyer bunu dert etme zaten cok seksisin. angelina jolie nin kalcasi ve gogusleri cok kucuk ama dunyanin en guzellerinden yani kalca ve gogus olmadan guzel olmak mumkun
11 Yorumla
Soran+1 yılayy tesekkurler <3
''ben seni her halinle seviyorum..'' cümlesi bana hep birazcık yalan gelmiştir.. :))
10 YorumlaSirf bu yuzden dudagima ve goguslerime silikon yaptirdim. serefsiz erkekler icinallahtan kalcalarim duzgun
03 Yorumla
+1 yılBuyuk goguslu kiz ile gogussuz kiz arasinda baska kiz kalmadi mi la memlekette?
01 Yorumla
SoranORTA GOGUSLULER? :P
zevki genellemelerle ilgilenmem hic bir zaman. bana bir omur lazim olacak olan yuregi. insan nefsi doyumsuzdur doymaz hic bir zaman. sen onu yonetebil yeterki.
10 YorumlaAlakası yok.
Burdaki bir grup insanın got-gogus arayışını ( ki özellikle gece saatlerinde )
tüm erkeklere mal etmemek gerekir.12 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılSadece vucudu guzel diye birini sevemez insan. Ayrica sadece gogus ve popo guzel diye de bir kixa asik olunamaz. Her kizin kendine gore ozelligi vardir. Eksikligini baska sekilde de tamamlayabilir.
22 Yorumla
Soran+1 yılwoow
- +1 yıl
Oyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızım sen nasıl birseysin öyle profil resmine baktım da bizim dilimizde sana taş gibi diyoruz hakkaten taş gibisin ne o göğüsler o bacaklar seni alan evden çıkmaz galiba içim gitti ya akşam akşam :(
04 Yorumla
Soran+1 yılYA AYİPPPPPPPPPPPPP
Cevap sahibi+1 yılAyıp yatakta olur canım. İltifat etmemizi bekliyordun bende iltifat ettim. Biliyorum çok hoşuna gitti bunu sakın inkar etme! Sende olan herkeste yok kıymetını bil!
Soran+1 yılyooo beklemiyorum n
Cevap sahibi+1 yılBen diyeceğimi dedim taş gibisin diyorsam taş gibisin şimdi de patlıcan dudakları komuşsun yani o dudaklarla ne yapılmaz ben sana soruyorum?
Evet göğüs ve kalça büyük olursa çok iyi olur ama aşırıya kaçılmamalı en fazla 90 olcak birisi... Abartanlar oluyor bunu :D
00 Yorumlatabii onlarda etken ama güzellik onlardan ibaret değil tamamen herşey değil yani
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ibaret
ne alaka ya amma sekilcisiniz sizde arkadaş bir kadın hanımefendiyse gerisi önemsizdir
12 Yorumla
Soran+1 yılwooooooooooooooow pikacu seni secmek istiyorum
+1 yılkalça belli bir zamanda oturur ama göğüs olmuyo öyle. göğüs bir kızın aynası gibi bence. şimdi ideal göğsü anltcak halim yok sen daha iyi bilirsin bir kız olarak
00 YorumlaBence onlar gelip geçici. Gelip geçici dedim çünkü herkes dediğin gibisini ister gelir gelmez orasını bilemem. 35 yaşından sonra pek bir önemi yok ama tabi gençken uyum önemli :)
00 Yorumla
+1 yılGöğüs ve kalça vazgeçilmezdir elbette; ama olmasa da çok kusur değil. Diğer yerleri çok güzel olanlar var...
05 Yorumla
Soran+1 yılmesela
- +1 yıl
Yüzü, gülüşü, sempatikliği, cana yakınlığı. Uç gelebilir ama çilleri ne bileyim gözleri...
- +1 yıl
BU arada profil fotondaki sensen, bu soruyu bir arkadaşın için sorduğunu düşüneceğim :)))
Soran+1 yılyoo genel gorusleri merak ettim
- +1 yıl
Dediğim yerlere de bakanlar var emin olabilrsin :)
güzellik dediğinde yüze bakılır ve gayet güzelsin. ama seksilik, çekicilik dedin mi fiziğe bakılır. o da kalça göğüs yoksa çekici gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılHMMMMMM
l*n bir kızda kalça yoksa gögüs yoksa ben ona kız mı derim. onlar kızların cinsiyetini belirliyor... onlarsız kızlar kızkurusu
05 Yorumla
Soran+1 yılDEEEEEEEFOOOOOOOOOOOOOOL
Soran+1 yılŞAKA
Soran+1 yılbbbbbbbb
- Moda & Stil konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılgöğüssüz kalçasız da güzel olunabilir ama seksi olunamaz diye düşünüyorum anca bacaklar mükemmel ötesi bel inceciktir öyle.
15 Yorumla
Soran+1 yıldi mi bence uzun bacak ince bel cook daha onemli cunku sisman kizlarin hepsinde gogus ve popo var ama ince bel uzun bacak nadir bulunur
- +1 yıl
yapı meselesi orantısız kilo alımında göğüs ve kalça da olmuyor direk bel kol bacaktan alınabiliyor kilo
Soran+1 yılevet ama bazilarinin memesi de sirf yag iyyyyyyyk
+1 yılYok be güzellik yüzdedir. Kalçası ve göğsü yoksa kalçasız ve göğüssüz güzel olur.
20 Yorumlafark etmez bence onemli olan kıymetını bilmek herseyin
00 YorumlaErkekler kivrimli balik etli bayanlardan hoslaniyo, gercek bu
00 YorumlaBize de b*cerilecek hatun lazım ya hep onlara dikkat ediyoruz biz sapığız ya onlar olmayınca güzel olmuyor diye düşünüyoruz sanmayın çünkü öyle birşey yok
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
birinden biri olmalı ama oncelik gogustur aslında ıse yaradıgıda yok ama D
10 Yorumlagöğüs yok kalça yok :) yatağa sırt üstü yattığnda oğlan çocuğu gibi duruyo la :))) saçıda kısa kesse ohh mis kanka bile olurz yani skıntı yok
00 YorumlaModa & Stil konusunda 737 cevap paylaştı. Gogus ve kalca bir kizda belli degilse hic ilgimi cekmez heleki kalca kesin olcak limon gibi gogus olsada olur ama tahta gibi kalca olursa olmaz
10 YorumlaSaçmalık, bazı erkekler kalçası büyük olanlardan tiksinir mesela ben. Kızın yüzü önemli sadece
10 Yorumlahayır gözlerinin güzel olması bile bazen yeterli bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Yooo , avrupa mankenine mi denk geldim diyesim geliyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
gibi mi? o bir yaratıktır bana göre :D adı üstüne göğüssüz kalçasınz hayal edemedim valla :DDD
06 Yorumla
Soran+1 yılya o kadarda diyil kucuk goguslu kucuk kalcali pfpfpffffffffff
Soran+1 yılYOOO
Soran+1 yılGDFGOKFDOKGODFKGDF
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam aksine genelde yüzü kusursuz olan kızlar genelde göğüssüz, kalçasız veya ikisinden birden yoksun oluyorlar lanet :(
00 Yorumla
+1 yılYemegin salcalisi kadinin kalcalisi iyi olur derler ama bana pek cekici gelmiyor :-)
10 YorumlaEğer seçenek bol ise dolgun goğuslu kalçalı ams ıssız bir adada isem hiç fark etmez nefes alsın yeter
02 Yorumla
+1 yılYaşlanınca bir kıymeti yok zaten vucudun ruhun güzelliği bana yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılEVET
Cılız kalçalı tahta göğüslü kızlara meteor çarpsın :))
04 Yorumla
Soran+1 yılsana carpsin
Soran+1 yılZATEN NORMAL?
+1 yılsunu bılmelısın zvkler ve renkler tartısılmaz gormek lazım yanı o sklde :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum
- +1 yıl
bn bu knuda gormeden bsıe dıyemem bna bı kac resm goster solm :D
Ne alakasi var anlasabildigim her kizi severim ici guzel olsun yeter ki
01 Yorumla
Soran+1 yıldi miiii
Iyı de göğüs kalça ne alaka önemli olan huy davranış biçimleri
02 Yorumla
Soran+1 yıldi mi
Yok tahta gibi seviyorum ben ^^
Nasıl olduğunu bilemiyorsun gizemli oluyor01 Yorumla
Soran+1 yılahaha
- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Bir kız göğüssüz ve kalçasız ise size otomatikmen güzel değilmiş gibi mi geliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler