Danla Biliç daha tarz geliyor bana. Duygu Özaslan Danlanın yanında sıradan kalıyor bence. Ezgi fındık'ı tanımıyorum.
Zaten bu isimlerin en çok dikkat çeken yanları giyimi kuşamı, makyajları, saçları vs. Yani kendilerine bakımı ve görsellikleri ile ön plandalar her zaman. Tarz giyinmeleri de yaptıkları işin bir parçası.
Bunları tanıycak kadar boş vaktım olmamış demekkı.. kım bu arkadaşlar fenomen derken ne iş yaparlar? Yanı ozellıklerı on plana çıkarıldıkları durum nedır? Bırısı yeşillendırebılırse sevinirim
Duygu diyorum ne kadar eleştiri alsa da kıskanılırsa da sevmediğim özelliği egosu geçen aylarda loreal paris podyumda yürümüştü ilk ve tek Türk kadın çok sevindim
Danla dışındakileri tanımıyorum. Hâlâ dusunurum onu da zaten, bu danla yi neden ünlü yaptık diye. Boş işlerle para götürüyorlar bu ülkede düzgün çalışan ezilen sınıf maalesef.
Danlayı biliyorum o da kilolu ve pek güzel değil ama kendisini sevdiğini düşündüren hareketleri vardı meğerse tamamen ilgi çekmek içinmiş parayı bulunca değiştirmediği şey kalmamış 😂😂