Moda & Stil Sizce hangisi olmalı? Ya da ilk kombinde üstüme sweat mi giysem? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hangisini seçsem bilemedim. Acaba beyaz sweati siyah jean’in üstüne mi giysem? 😇 1 mi? 2 mi? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ayakkabıya takılmayın 😂 Güncellemeler+1 yıl Hiçbirini de seçmedim arkadaşlar. Rahat olun Sizce hangisi olmalı? Ya da ilk kombinde üstüme sweat mi giysem? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
RaamiiRaamii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bir de ki pantolonu iki de ki pantolonla değiştirip kombinelersen daha iyi olur 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ikisinide beğenmedim ama 2 daha iyi bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Beğenmedim vücudunu 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sana vücudumu beğenip beğenmediğini soran olmadı 😂 Yorumla ExecutionerX +1 yıl Vücudunu gör diye atmamış. Klasik abaza Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiçbisekilde beğenmedim Yorumla ExecutionerX +1 yıl 🤣🤣🤣 yazık kafana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @executionerX burada abaza olan sensln dostum savunma haline niye geçtin bi kız görünce davranış bozukluğu olanlarda saptanır abazalık Yorumla ExecutionerX +1 yıl Sende var işte o. Evet kız gördüm sapıttım bak tam şu an (!) Şakasın ya cidden. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kardeş profiline baktım da yokluktan el arabası sürüyorsun birde gelip bana kelime salatası yapıyorsun hadi işine ayrıca soru soran kişi madem eleştiriye açık değilsin neden soru soruyorsun yahu Yorumla ExecutionerX +1 yıl El arabası sürüyorum evet (!) Cinsellik yaşamayan biri mastürbasyon yapmak zorunda değil mi? Senin gibi birinden de bu sözler beklenirdi zaten bravo. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam işte abazasın bana gelip tipik Abaza deme abisi Yorumla ExecutionerX +1 yıl O dediğin cümle abaza sözü senin zihniyetine uyuyor o yüzden boş yapma hiç. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bi git işine vermez sana boşuna savunma yapma 😂😂😂 Yorumla ExecutionerX +1 yıl Vermek falan zihniyetini biraz daha belli et aferin devam bu şekilde hatta binmek falanda de abazalığını kanıtla böyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bir de ki pantolonu iki de ki pantolonla değiştirip kombinelersen daha iyi olur
ilki ama öyle kollar özel değil de düz olsa belki daha iyi
Ikisinide beğenmedim ama 2 daha iyi bence
Neden bir demişler kesinlikle 2 aga
1. cisi daha güzel bence
İlk fotodaki kombin daha iyi bana göre😉
İkisi de hoş değil.
Bence 1 ya.
2. güzel
Ikisi de hoş bence.
2 ok
Beğenmedim vücudunu
Sana vücudumu beğenip beğenmediğini soran olmadı 😂
Vücudunu gör diye atmamış. Klasik abaza
Hiçbisekilde beğenmedim
🤣🤣🤣 yazık kafana
@executionerX burada abaza olan sensln dostum savunma haline niye geçtin bi kız görünce davranış bozukluğu olanlarda saptanır abazalık
Sende var işte o. Evet kız gördüm sapıttım bak tam şu an (!) Şakasın ya cidden.
Ya kardeş profiline baktım da yokluktan el arabası sürüyorsun birde gelip bana kelime salatası yapıyorsun hadi işine ayrıca soru soran kişi madem eleştiriye açık değilsin neden soru soruyorsun yahu
El arabası sürüyorum evet (!) Cinsellik yaşamayan biri mastürbasyon yapmak zorunda değil mi? Senin gibi birinden de bu sözler beklenirdi zaten bravo.
Tamam işte abazasın bana gelip tipik Abaza deme abisi
O dediğin cümle abaza sözü senin zihniyetine uyuyor o yüzden boş yapma hiç.
Ya bi git işine vermez sana boşuna savunma yapma 😂😂😂
Vermek falan zihniyetini biraz daha belli et aferin devam bu şekilde hatta binmek falanda de abazalığını kanıtla böyle
İkisi de kötü
1. Çok hoş
Açık ara 1
birinci olan
Birjk
1 iyi gerçekten
hiçbiri