Yani çok fazla açıksa herkes bakar evet ama göbeği açıksa veya mont giymediysr bir insan niye millet ona odaklanır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani sorunun içinde cevabı vermişsiniz aslında. O buz gibi hava da bunun alttan ısıtması var herhalde diye diye titreyip söylendiğim olmuştur. Hayır yani ben üşüyorsam üşümeyen birini yadırgarım. O yüzden tüm gözler o soğuk havada çıplak olan vatandaşa bakılması çok doğal bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Şanslısın :)
En İyi Cevaplar
Gerçeği söylemek gerekirse hadi yazın anladık Milletin kanı kaynıyo deniz kum güneş eğlence güzel açık elbiseler diye hormonlar flan diye düşünüyorlar o kadar bakmıyolar ama kışın soğuk ve kasvetli olduğu için bu kadar açık neden giyinmiş diye düşünüyorlar tabi bu dediğim 35 yaşındaki ve sonrası yaşlı amcalar flan olur
011 Yorumla- +1 yıl
Haddinden fazla sempatik ben ona vuruyim oda bana vurur ben yatiyn gelir yatar yemek yiyip on dakika önce yese bile acıkır 😂geçen kulağını ısırıyor gibi yaptım oda bana aynısını yapıyor ısıtmıyor ama ısırıyor gibi yapıyor 😂 dışarıya çıktım kapıyı tutar gitmeyim diye camasirlarimi felan saklar arada gitmesin diye 😂😂
+1 yılAlgıda Seçicilik: İnsanın algı sürecinde etkili olduğu kabul edilmiş psikolojik bir kavramdır. Çevrede bulunan uyarıcılardan, olaylardan ya da nesnelerden bir ya da birkaçına dikkati yöneltmektir.
10 Yorumla
+1 yılBakmalari için sebepleri yok onlarin. Cani istiyor bakiyor cani istiyor kesiyor tepesi atıyor dövüyor. Onlara sebep yok
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
98Cevap
Acan göstermek için giyinir millette bakar soguk havada bunu yapiyorsa bir kiz zaten bil ki o. rusbu yazin zaten ciplak geziyor bu yanlisi normalmis gibi gorup meşrulastirip milletin bakmasini ayiplamak yanlis demek olmuyor gececen o isi bir insanda ahlak ar namus edep haya olur böylesinden bir sey bekleyemezsin zaten
00 YorumlaZevk değilde çocuğu olmayacak diye bakıyorlar hani nenelerimiz der ya ahhahah
11 YorumlaAcık giymene gerek yokki güzel memleketimde kara carşafla gezsende yine ayni durumu yaşarsın maalesef cook var öyle insanlar
10 Yorumlabence bu soğukta kafayı mı yemiş manasında bakıyor olabilirler.
20 Yorumla
+1 yılÖküz gibi bakma yerine güzele bakar gibi bakmak başka bir şeydir. Ama kadınların geneli dikkat çekmek, beğenilmek ve diğer kadınlar tarafından kıskanılmak ister
01 YorumlaBugun şişman bir kız askılı elbise ile yarı çıplak markete gitti geldi
Hava eksi 2
Erkeklerden çok kadınlar bakıyordu
Deli mi diye33 Yorumla- +1 yıl
Açık giyinen kadınlar yanıyo ama söndüren yok bilerek erkek baksın diye yarı çıplak giyer pantolon ya da . Tayt içinde kilot ama varya çok ateşli oluyorlar
- +1 yıl
@geceler_sessiz0606 ben itfaiye değilim bro
- +1 yıl
İtfaiyeci değilsin biliyom
- Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılBelki deli zannettiler belkide gariban olabilir yani bu 😂😂
10 Yorumla Üşüyor mu acaba yardım edelim mont alalım diye bakıyorlardır
10 Yorumla
+1 yılNiye bakmayalim.
Açık kapalı güzel çirkin iyi kötü niye bakmayalim
Senin ki zevk meselesiyse bakaninki de zevk meselesi değil mi?
Kimseyi sozlu ve fiziki tacize maruz birakmadiktan sonra isteyen istediğini giyebilir bakabilir diyen siz değil misiniz.10 Yorumla
+1 yılYaz kış bakıyolar şalvar giymeyen herkese ondan takmıyorum
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılGörüpte o anki tek düşüncem benim mabadım montla bile donuyor iken bu neyin sıcaklığı veya cesareti nasıl bir ruh hastası diye merak ediyorum genellikle 😁
07 Yorumla- +1 yıl
Öyle hayvan gibi bakana bende uyuz oluyorum da hani gözü takılır insanin o an bi içimden geçmiyor değil acaba nerenin delisi bu nasıl bir vücut ısıso ya da soğuğa karşı direnci var diye😂
- +1 yıl
Heh bak şimdi oldu sibirya soğuğuna alışkın birine buranın soğuğu işlemez ama öküzü işler ağzının suyunu silemeyen öküz çoktur yapılacak bir şey yok insan gibi davranmayı maalesef öğrenemiyorlar
- +1 yıl
Denenebilir tabi ama ıslatıp döverek daha çabuk öğretilebilir 😁
+1 yıltoplumun giyim tarzı dışına çıkınca dikkat çeker gayet doğal.
kışın soğuk havada göbek açılınca normal mi yani.
sen buna normal diyorsan sen normal değilsin00 Yorumla
+1 yılibret almak için bakarlar iyi ki biz de böyle açık giyinip böbreklerimizi hasta etmicez diye bakarlar
03 Yorumla- +1 yıl
50 yaşından sonra çıkar zaten şimdi gençsin :D
Arz-Talep sen gostermek istedigin icin giyiyorsun onlarda hoslarina gittigi icin bakiyorlar. Kimse kimsenin özgürlüğünü kisitliyamaz
10 Yorumla
+1 yılHayatlarında görmemişler, yetiştirilme tarzları, kültürleri, düşünce yapıları farklı.
11 Yorumla
+1 yılBen donmayayım diye 10 kat giyinirken bu nasıl donmuyor diye bakıyorum başka bir şeyden değil yane
20 YorumlaBen bakmam ama gözüm çarparsa içimden acaba sıcak tutuyormu o tayt diye çok sordum Kendime
01 Yorumlabunu harbiden ben de merak ediyorum. bir de sürekli oha onunla üşümüyor musun sen diye sormaları
01 Yorumla
+1 yılBizim insanımız nerede kendine uygun görmediği şeyi başkasında gördüyse böyle ineğin bakması gibi bakar sen onlara bakma boş ver rahat ol :)
00 Yorumla
+1 yılKışın açık giyinen yarı çıplak göğüs dekoltesini belli eden tayt ya da kot giyen ama belini açan çok var kapalısı olsun çığı olsun farketmez
00 Yorumla
+1 yılMillet kendi işi dışında her şeye karışıyor artık. Kızlarınkisi kıskançlık, erkeklerinki ise kedi ciğer ilişkisi.
00 Yorumla
+1 yılYazın açık giyiniyorsa, açık giyindigi için.
Kışın açık giyiniyorsa, ulan biz donuyoruz bu nasıl üşümüyor diye düşündükleri için.00 YorumlaYanı kısaca herkes kapalı iken acık olana bakarlar mı sence hıc bısey olmasa merakından bakarlar
08 YorumlaBenim g. tüm donuyor kadın içten yanmalı heralde diye bakılabilir.
11 Yorumlaben böyle üşüyorum o öyle nasıl üşümüyor şoku bakışı o
10 YorumlaGötü nasıl donmuyor bu soğukta onu merak ettiğimizden olabilir
00 YorumlaBuz gibi havada bile açık giyiniyorsa sıkıntılı bir birey mi yani müdür🤔🤔😏😏
00 Yorumla
+1 yılÇünkü herkes kapalı giyinir, farklılıklar güzeldir.
00 Yorumla
+1 yılBakması çok normal , istersen çarşaf giy yine bakabilir insanlar
00 Yorumlakesinllikle ama malum toplum zihniyeti işte boş ver
00 YorumlaSoguga rağmen giyince teshirciligin ruh sağlığı üzerinde baya bi etkisi oldugu dusunuluyorda ondan
00 Yorumla
+1 yılhava soguk isteyen istedigini giyer de mont da giydin bi zahmet
00 YorumlaRabbim bunu kutsamış mı benim kemiklerim donarken bu ne yapıyo diye bakarım
00 Yorumla
+1 yılMillet donarken nasıl üşümuyorsun diyede bakan da var garipseniyordur
00 Yorumla
+1 yılBen garipsiyorum. Nasıl oluyor da üşümüyor merak ediyorum.
00 YorumlaMilletçe çıplaklık çekiyor bizi. kışı yazı yok bunun :)
00 Yorumla"Acaba bu kız canım mı? Kışın ortasında yarı çıplak ne yapıyor?" diye bakarlar.
00 YorumlaBen genelde '' usuyomuyor ya? '' diye hayretle bakiyorum.. 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmontu yoksa üzülürüm bakarım ne yapabilirim diye ama göbeği açıksa bu kız nasıl üşümüyor götümüz donuyo derim kendi kendime skdjfjdj
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCidden ya, saçma sapan bir millet var. Anlamıyorum ki ne giyicez biz, yazın bakarlar kışın bakarlar. Hepsi öküz gibi ya
15 Yorumla- +1 yıl
Malı kaldırıp gezsek sende bakarsın 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Yinemiattilar2 iyi de mini gitmekle onun arasında çok fark var
- +1 yıl
Olur mu bizde tek maden o sizde çok 😊 bacakta ilgi çekici sonuçta tabi güzel olanların ki 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Yinemiattilar2 saçma
- +1 yıl
Anlatamadım ki ekler misin bi lütfen
Gizli Üye(18-24)+1 yılo ne ki burada yazın 40 derecede kadın karda kıyamette kalmış gibi mont giymişti aya ayı postu kadar kalın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahu şunu anlayın artık herke herkese bakabilir bakılmak istemiyorsanız evde oturmakta bir seçenek en uyuz olduğum muhabbet ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların kişiliksiz ligi gözlerine perde çekmeyi unutuyorlar kendi kızı olsa başkası baksa ne olur
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende ben bakmıyorum o zaman ben erkek degilmiyim 🤣
Cevap sahibi+1 yılAdam aşağıda yaz kış bakıyorlar demiş ondan dedim🤣
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu soğukta gafayı mı yemiş bu bakışı atarım
Şaka şaka kim nasıl rahatsa öyle giyinsin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakmak da zevk meselesi. Kimse nereye baktığınızda karisamaz
03 Yorumla- +1 yıl
Karışamaz tabi ama kızlarda sanki bilerek böyle giyiniyorlar
Cevap sahibi+1 yılAslanların içinden geçen birini aslan yese kim suçlu?
- +1 yıl
Kimse suçlu degil
+1 yılGöz zevki ya da ayiplamak için bakıyolardır
30 Yorumlaİlgilerini çekmiştir daha az olduğu için o dönemde daha çok ilgi çeker
00 Yorumla
+1 yılNefis mücadeleye girişir, ve sonunda nefsine yenik düşen insanoğlunda karşıdakine karşı sahiplenme isteği uyanır.
00 Yorumla
+1 yılZaten normalde de bakıyorlar ki bir tane adam demişti ki gelen bakıyor geçen bakıyor arkadaş dedi ama kendisi de bakıyordu :)
00 Yorumla
+1 yılBir tarafı donmuyor mu diye düşünürler.
10 Yorumla
+1 yılAnam millet kafayı yemiş size ne ya ne giyersem giyerim hem göbeğini açıyor popon değil
11 Yorumla- +1 yıl
Harbi beynin yok 😊
Kadın olman yeterli bakılmak için 😂😂
10 Yorumla
+1 yılBu canım neden g. tünü açtı derler
10 Yorumla
+1 yıl-10 derecede şort ya da mini etekle geliyorsa -zevk olsa bile- insana ister istemez delice geliyor.
00 YorumlaTabii ki zevk meselesi de bence üşümüyorum mu diye düşündükleri için bakarlar
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen kesinlikle ondan bakıyoruzz
- +1 yıl
Ben direk bakarım
+1 yılAçık olarak giyinmek var bide is arayan gibi giyinmek var sence normal mi
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle normal değil tek kızların kendilerinin egosunu tatmin etme şekilleri
+1 yılherturlu bakılır bakarım acıkta bıse varsa gozlerımı saklayamamki
01 Yorumla
+1 yılValla bende bakıyorum ama nası üşümüyo bu benim götüm donuyo die hayretle bakıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılGenelde deli mi ya da aklı yerinde mi diye bakarlar abaza da var eyw ama genel aklı sorgular.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli üşüyen birisi olarak bende bakarım delimi şeyyapti yani tarzım için biyerlerim donck
05 Yorumla- +1 yıl
Deli mi akıl verdi dimi :)
- +1 yıl
İnsan nasıl üşümez yaa ben termal içlik falan giyiyorum yine üşüyorum:)
- +1 yıl
@Zorzamarlar 😂benim ellerim ve ayaklarım hep soğuktur kansızlık dan dolayı alıştım o yüzden usumuyorum 😂
- +1 yıl
Deli ile bir alakası yok yinede dimi:)
- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kışın açık giyinen birine niye bakarlar, zevk meselesi değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler