- sevgilim işten güçten kendine bakamıyo, ben bakımlı biriyim evde bile parfümlenirim temiz kokmayı severim giyim tarzım bile şık özenli kombin yaparım, ama sevgilim öyle degil ben her buluşmada değişiik giyinmeye calisiyorum o hep ayni tarz kendisine bakamıyo parfum bile sıkmıyo o nasıl bir şekilde söylemem lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım boş ver parfüm sıkmasın daha iyi yanından geçerken başka kızlar oha parfümü çok güzel dese mesela ben hiç istemem sevdiğim adam da sağolsun hiç parfüm kullanmaz 😂 Ama önemli olan kişisel hijyenine bakımına önem vermesi. Mesela benim sevgilim parfüm kullanmaz ama mutlaka kişisel bakımını yapar terlediği zaman özellikle. Giyim konusuna gelecek olursak ciddi söylüyorum sevgilim 5 6 yıldır aynı iç giyimini giyiyor. Hep aynı tek 1 alt ve tek 1 üst. Benim için bunların önemi yok eğer gururunu düşünmesem dünyalar kadar iç ve dış giyim alırım ona bu yüzden almıyorum. Ama ben öyle istediğim için değil, onu mutlu etmek için, eğer zor durumdaysa ona yardımcı olmak için alırdım. Senin bahsettiğin olay dışarıya daha güzel görünmek. Bırak boş ver 1 tane kıyafeti olsun ama adam gibi olsun. Sevgisinden eminsen takılma bunlara bacım. Üst baş nedir ki bugün yoktur yarın alırsın olur. Önemli olan kalbinin güzelliği. Ha çok istiyorsan bi alt bir üst kıyafet al. Kendime bişeyler alırken bunlara denk geldim, sana da çok yakışacağını düşündüğüm için sana hediye almak geldi içimden diyebilirsin. Maddi durumun yoksa bunu yapmaya; ozaman aynı şeyi karşındaki için de düşünebilirsin mesela. Belki maddi durumu yoktur da o yüzden hep aynı şeyleri giyiyor diyebilirsin😊
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
maalesef bunu söylemenin bir yolu yok. Yani yolu olsa bile bu biraz karakter meselesi. Hayatında sen ol ya da olma o hep zaten öyle birisi olacaktı. Bakımı, güzel giyinmeyi, parfüm sıkmayı seven birisi olsaydı zaten akıl edip yapardı bunları diye düşünüyorum. Ama belli ki öyle şeylerde bezi yok bu adamın. Sen bambaşkasın, o bambaşka.
Ayrıca işten güçten vakit bulamama gibi bir mazereti de anlamış değilim. Bazı insanlar yaşlanınca bile kendisine bakmayı biliyorken, daha genç yaşta kendini salmak ne vakit bulamamaktır, ne de tutumlu olmaktır. Kendine bakmak için zengin olmak veya çok para harcamak gerekmez zaten. Onun karakteri yapısı bu şekilde. Onu gerçekten seviyorsan onu ya öyle kabul edeceksin, ya da farklı kafalardayız deyip ayrılacaksın. Çünkü ne desen boş olur. Ya kavga çıkarır, ya beni sevmiyorsun falan der üzülür, ya da hiç umursamaz aynı devam eder. Zaten değişemez diye düşünüyorum.10 Yorumla
direkt böyle deme canım. hatta bak bence şöyle yap. bu parfüm sana çok yakışır de. sana şu tarz kıyafeti çok yakıştırıyorum ayrı yakışıklı oluyorsun de. ya da bi kere saçını şöyle görmüştüm sana çok fena düşmüştüm falan yap. o başlar dikkat etmeye. ama asla kendine bak, bakımsız vs deme
23 Yorumla
Soran+1 yıl2 kere gorustuk aşık olamıyorum kendisine bu yuzden. Ben okadar guzel kaliyorum ki yaninda cok fazlayim. Sacini sakalini bile ben souluyorm kessin o derece boyle boyle yap diyorum. Seviyorum kendisini karakteri falan istedigm gibi saf kalpli. O bana aşık oldugu guzelligime kalbime karakterime. Dusunur insan bu kiz beni cirkin bulur bakimli olayim sakalimi duzelteyim vs illa benim demem gerekiyo
+1 yılHep aynı giyinmek ile kendine bakmak farklı kavramlar.
Duşunu alır mı, giyindikleri temiz mi, yüzüne/vücuduna bakar mı vb önemli. Kıyafetin temiz olması ile yeni olması çok farklıdır.
Bu ekonomik krizde oğlan parasını koruyup birikim yapıp gelecek inşa etmeye mi odaklansın yoksa yeni kıyafet almaya mı?
İllâ çok kafaya takıyorsan bu durumu önce bir düşün biz uyumlu muyuz diye, cevap evet ise çok takma, hatta canını fazla sıkarsa bu durum "ona belli etmeden" hediye alabilirsin.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
58Cevap
Ya gerçekten su sıtedekı ınsanların gerçek hallerını dışarıda görmek ısterdım.. hanı söyle guzelım böyle yakışıklıyım yazanların hallerını.. modellık yaptığım dönemde dahı kendıme bu kadar güvenmedim.. bır yorumda yazmışsın çocuk yanıma yakışmıyor fılan dıye :))) ya gıdın kumda oynayın ne olur
30 Yorumla
+1 yılAynı giyinmenin bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben sevdiğim ve rahat ettiğim kiyafeti yıkar yıkar giyerim bu kendime bakmadığım anlamına gelmez yani, kişisel bakımına dikkat ediyorsa ve kişi temizse giydikleri sorun değil hediye alırsın ara ara o da onları senin için giyer bence🤷
30 YorumlaŞöyle durum parfüm sıkmak zorunda değil parfüm sağlık acisindan zaten zararli ama temizligine dikkat ediyorsa zaten parfüm sıkmadanda güzel kokabiliyor insan kendi kokusuyla.
Onun dışında kimisi kendini nasıl rahat hissederse oyle giyiniyor kimisi kendini rahat degil güzel gormek istiyor degisken bir durum temizligine dikkat ettigi surece sorun yok bence20 YorumlaHep aynı şeyi giyinsin sanane canı öyle istiyordur bakım yapmayı sevmiyordur sevdiysen öyle sevmişsin şimdi sen bakımlısın diye onunda öyle olmasını isteyemezsin hem belki parası yok çocuğun bir salın şu işleri haa diyorsanki ben bu sorunu çözücem sende hergün aynı giyin o sana bişey söylerse sende ona söylersin çözersiniz yani ayrılırsınız 👍🏻(Seviyorsan sevdiğin halinle sevmeye devam et boş ver bakımsız olsun hiç bişey deme hediye filan alma bozulur ve sana olan ilgisi bitebilir benim biterdi bir erkek olarak tavsiyem bu)
10 YorumlaKırmadan söylemenin imkanı yok. Böyle yapıyorsa da kırılmayı da istiyor demektir. Seni önemsemiyor. Önemsese böyle yapmazdı...
Çok ağır çalışsa sana da vakit bulamazdı sevgili yapmaya vakti varsa buluşmaya vakti varsa kendine bakmaya da vakti olmalı.10 Yorumla
+1 yıltemizse umursama şayet seviyorsan da temiz olduğu olduğu müddetçe onu olduğu gibi kabul etmen lazım.
22 Yorumla
Soran+1 yılTemiz kendisi hep duş alır
- +1 yıl
Tamam öyleyse gerisini takma
- Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin ne iş yaptığını, ne kadar vakit ayırabildiğini bilmiyorum ama onunla düzgün bir şekilde iletişim kur. Hatta ona parfüm al mesela veya şu ürünü kullansan iyi olur filan gibi öneride bulun. Bence anlayacaktır seni ancak bu diksiyon ve güzel dil önemli şakayla karışık beraber alışverişe çık sen al hediye biseyler ona
00 Yorumla
+1 yılErkeklere bi tişört bile yakışıyor adam olduktan sonra. Çok fazla bakımlı olsa peşinden kızlar ayrılmaz. Bi çok kız dibinde biter bu çok iyi bir şey mi.
İnsanları giyim kuşamla yargılanmaktan vazgeçin.
En sevdiğim insan o kadarda bakımlı değildi
Bakım ve süs daha çok kızlara yakışıyor. Fazla bakımlı erkekler itici geliyor hatta01 Yorumla- +1 yıl
Cevap yazmayacak mısın bana?
Kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinsin. Erkeklerin zaten giyebileceği çok çeşit yok ki. Onlara 3 kazak, 3 gömlek, 3 tişört yeter bence 😂😂
Parfüm sıksa tabi ki iyi olabilir, belki rahatsizligi vardır o yüzden kullanmıyordur.
İşleri yoğun olduğu için çok yorgun oluyorsa alışverişe de zaman ayiramiyor olabilir onun açısından da bakmak lazım şimdi.00 Yorumla
+1 yılGiyimle bakımın ne alakası var. Acun siyah tshirt kot dışında bir şey giymiyor ama saçı başı dağınık mı? Ben de çok çeşitli giyinmem ama sabah-aksam cilt bakımı falan yaparim duzenli duş alırım. Yapıyla ilgili yani işine gelmiyorsa gidebilirsin
60 Yorumla
+1 yılEğer duş alıyorsa ve sağlığına dikkat ediyorsa kendine bakıyordur. Eğer yakışıklı olmanın entelektüel ve delice bir yolunu bulmuşsa ve sen bunu görüyorsan karışma değerini bil.
50 Yorumla
+1 yılAranızda uçurum var. Adam para kazanmanın derdinden kendine bakamaz hale geldiyse, senin de evde bile parfüm sıkıp dışarıda bir giydiğini bir daha giymeme derdin çok abes.
50 Yorumla
+1 yılŞekerim bunları pek takma kafana. Kötü kokmuyosa temizliğe dikkat ediyosa yeterli
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence erkekleri yanlış yorumluyorsun ya da amacın evlenmek değil gönül eylendirmek. Erkeğin genel sorumluluğu bir işi olmasıdır. Bunun dışında gevşekte değilse gerisi seni bağlamaz. İsteğini giysin herkesin hedefi var. 10 yıl içinde kıyafete vs. vericeği parayı belki bir yatırım için saklıyordur ve bu süre sonunda çalışmasına gerek kalmadan bile gelir elde edicektir. Yani böyle bir durum için homless gibi bile gezilir bence.
10 Yorumla
+1 yılSevgilinin ne iş yaptığını, ne kadar vakit ayırabildiğini bilmiyorum ama onunla düzgün bir şekilde iletişim kur. Hatta ona parfüm al mesela veya şu ürünü kullansan iyi olur filan gibi öneride bulun. Bence anlayacaktır seni
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer buluşunca aynı kazayla gelirse tabi sıkıcı farklı giyim insanı değişik sık gösteriyor
Bazıları öyle madi durumu olsa bile tek bir elbiseyi bütün yaz giyor sanırım gece yıkıyorlar sabahaça kuruyor
Benimde kocam öyleydi kirlinin tekiydi yüzunü bile yıkamaz aynı elbiseyle yatar kalkar işe giderdi kalpte gitti belki pisliğinde durdu o kalp00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunu anlamıyorum gerçekten giyim başkalarının gözüne güzel görünmek beğenilmek için mi giyiniyoruz. Ben şahsen klasik giyinmeyi seviyorum nasıl rahat ediyorsam mesela bi tişörtü giyip aynaya bakıp bu bana yakışıyor mu diye bakmam bedenime uyuyorsa kendi zevkime uyuyorsa giyiyorum. Ve aynı renkten 2 3 tane alıyorum farklı günlerde giyiyorum bazı arkadaşlarım sürekli aynı tişörtü giyiyorsun diyor. Ya kim neyi giyiyorsa giysin kimene şu yargılama huyunuzdan vazgeçin artık. Bazılarının marka takıntısı var ben triko da çalıştım ve çalışanda vardır bu platformda az çok bilirler hepsinin ipleri aynı dikim maliyeti 10 tl etiket takılıp mağazaya gelince 100 tl ben pazardan alışveriş yapıyorum hem çok çeşit var hem çok uygun fiyata zaten herkes bilir ki defolu ürünler olsun diğer fazla ürünler olsun pazar tezgahına verilir
00 YorumlaÖnemli olan dış görünüş mü? Sevginin gücü nerde? Hiç bir şey değer yargısının önüne geçemez saygı ve sevgi besliyorsa sevgiliniz neme lazım giyim kuşam , seviliyor ve sayılıyorsanız hiç mühim değil böyle mutluysanız hiç takılmayın çok bakımlı olup ilgisiz ve saygısız sevgisiz olsa birde böyle düşünün bakım felan teferruat önemli olan duygulardır
23 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel ifade ettiniz 🙏🙏🤗🤗
- +1 yıl
Rica ederim toprağım
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Giyim kuşam bakım değildir
Çocuk temiz ve bakımlıysa kaç tane kıyafetinin olduğunu hesaplamak senin görgüsüzlüğün. Alışveriş delisi sürekli kıyafet alan sürekli farklı şeyler giyen erkek iticidir asıl. İnsanların özel alanına saygınız olsun. Ne istiyorsun sen gibi “aaaaa şu tshirte aşık oldum ay bunu da alayım şunu almak için üç hafta aç kalıcam” bilmem ne tarzı ergen ergen fikirleri mi olsun51 Yorumla- +1 yıl
Muhteşemsin 🙏🙏
Bence açık açık kırıcı kelimeler sarf etmeden söylemelisin ama değişeceğini sanmam. Türk erkeklerinin çoğu bu şekilde. İlerisini düşünüyorsan evlenince pasaklı biri çıkmasını da göze alarak evlen.
10 Yorumla
+1 yılOyle hiç çekici olmaz yaaa o ne öyle parfüm bari sıkar insan
10 Yorumla
+1 yılKlasmanlarınız çok farklı, kişisel bakım gibi bir alışkanlığı yoksa istesen de kolay kolay değişmez.
42 Yorumla- +1 yıl
İlişkinin bencesi sencesi olmaz dostum, kararı soruyu soran arkadaşımız belirleyecek. Tek bildiğim gerçek gülü seven dikenine katlanır.
+1 yılSanane istediğini giyer isterse ömür boyu aynı şeyleri giyer sen bunun için mi onunla sevgilisin abi yıllar ilerledikçe insanlar bozuluyor iyice sebebe bak ya
00 Yorumla
+1 yılAsla değişmez benşm öyle iki exim vardı asla açık açık söyleyip çocuk gibi uyarıp laf sokmama ve tehdit etmeme rağmen değişendedirler çünkü mayalarında yok. 30 yaşına gelmiş bakımsız pis özensiz giyinmeyen adamı sen eğitemezn. Köpek değil bunlar. Bırak iyisini bul.
00 Yorumlazaten kendin de yazmışsın. 'bakamiyo' diye. Ona bir parfüm hediye edebilirsin. kendime almıştım sen de aklıma geldin dersin. ama kıyafet konusunda çok da takılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum benim eşimin de 3 parça kıyafeti var hep aynılarını giyer.
00 Yorumla
+1 yıleğer maddi durumunda sıkıntı yoksa beraber alışverişe çıkalım de kendine bir şeyler bak o sıra onada bir şeyler bak aa bak çok yakışır diye onun tarzınada uygun parfümde seçersiniz seni seviyosa illaki bir şekilde rutine getirir arada yoklarsın bittimi parfüm kıyafetlerini beğendilermi diyede hatırlatabilirsin bence
00 Yorumla
+1 yılkıyafet alabilirsin parfüm alabilirsin bunları. sanki sana daha çok yakışır bebeğim diyebilirsin.. direk söylemek yerine bu şekilde söylemek. daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılDürüstçe söyle, canım kendine yeni bir şeyler mi alsan beraber alışverişe çıkalım de. Parfüm falan bakın beraber. Gerekirse sen hediye al ona bak bunu aldım sana çok yakışır giysene falan de.
00 Yorumla
+1 yılHayatım kelebek önce tırtıl sonra koza sonra kelebek oluyor biliyormuydun? Ne alaka diyecek üstünü değiştir mal der devam edersin xmxm
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılAdam çok doğal :) onu böyle sev seveceksen, olduğu gibi göreceksen, girme ömrüne, girme gönlüne ne dertliymiş bu diyeceksen:)
10 Yorumla Giyim kuşam parfüm biraz maddiyatla da ilgili şeyler belki durumu o kadarına yetiyordur.
20 YorumlaYanı o adamı duzeltmek zor cunku bu yasına kadar kendını boyle yetıştırmıs
20 Yorumla
+1 yılYani bunun bir önemi yok. Sen onaylanma ihtiyacı duyduğun için öylesin.
20 Yorumla
+1 yılilk cümlede anlatıyorsun aslında adamın mazeretini.
20 Yorumla
+1 yılParfüm bir bakım değildir zaten düzenli duş alıyorsa kötü kokmaz kiyafet konusunda da umursamıyor olabilir giyinmeyi bazı erkekler böyle
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin tarzdaki kişilerin resimlerini göster telefondan. Hem biraz kıskançlık olacaktır ve ona sana tam yakışacak kombineler dersin. Gaza gelebilir
00 Yorumla
+1 yılBunu dile getirmek yerine kusurlarini kapat mesela eksik yönlerini sen tamamla. Kimisi zorunda değilim falan diye düşünür ama sevgilin sonuçta
00 Yorumla
+1 yıliş yüzünden bir süre böyleyse olabilir insanlık hali anlayışlı olmaya çalış ama hep böyleyse çaktırmadan söyle alışverişe çıkın birlikte vs
00 Yorumla
+1 yılBoşuna sevgilim deme bence çünkü sen dış görünüşe mı yoksa kalbe mı aşık oluyon
12 Yorumla- +1 yıl
Ağzını şimdi bişi dicem az kaldı lan mal benim düşüncem bu milletin ne istediğinden banane madem gittsin bakımlı birisini bulsun
+1 yılSevgilin sana göre değil zorlamasan daha iyi olacak gibi
10 YorumlaBence beğendiğin tarzda kombineler almalısın hediye olarak
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılKıyafet al, parfüm al, getir maske falan sür rica et
10 Yorumla
+1 yılSevgilinden ayrıl benimle takıl boş ver o bakımsızı
00 Yorumlaona bir kombin hediye et sonra farklı kombinlerin yakışacağını söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğum günü falan yaklamşmıyor mu mesela bir gömlek alabilirsin belki anlar haklısın bu konuda bazıları bu yüzden mi seviyosun fon yazmış ama kendine bakmalı her buluşmada da aynı şekilde gelmemeli haklısın ama dediğim gibi bir hediye alabilirsin anlar belki
00 Yorumla
+1 yılYa ne bileyim çok kötüsünüz... Sevgilim benim hakkımda bunları düşünseydi çok üzülürdüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHedıye parfüm alabilirsin. Ve açık açık benim için özen diyebilirsin bunlar hep aynı zaten. Bak ayrılırsanız izle onu 1 sene sonra nasıl kombınler nasıl kendine bakmalar sankı bilerek yapıyolar
00 Yorumla
+1 yılBence adamı sıkboğaz etme
Zaten vakti yokmuş çocuk daha napsın
Pis kokmuyosa çok üstüne gitme00 Yorumla
+1 yılİyi yapıyor. Aynısını o düşünse demediğini bırakmazdın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır pis mi kokuyo bakımsız diyosun. aynı kıyafeti giyebilir o gereksiz harcama yapmıyodur
20 Yorumla
+1 yılKendi begendigin elbiseyi hediye edebilirsin sen onunla ilgilenebilirsin seviyorsa senin için değişir mesela benim arkadaşım hani bazı gereksinim şeylerimi o yapardı ama bianda yüzüne karşı soliyemezsin tabi
00 Yorumla
+1 yılBak benim arkadaşımın sevgiliside aynıydı ben şakayla karışık söylemiştim bu ne böyle az güzel kombin yap falan demiştim şakayla karışık belki arkadaşlarına şakalı bir ortamda söyletebilirisin ya da birlikte alışverişe çıkın birlikte seçin
00 YorumlaBence ona bu şekil açık konuşursan onu kırmış olursun madem bu kadar şikayetcisin ona hediye al parfüm al yeni şeyler al içimden geldi falan De ama şuna diyim insan sevdiğinden utanmaz bana biraz sen ilişkine değil onun görünüme önem veriyorsun gibi
00 YorumlaGeleceği parlak birine benziyo, 20-30 yıl sabredebilirsen zengin olabilirsin 😆 5-10 tane siyah tişört hediye edebilirsin..
30 YorumlaDürüstçe söyle başka yolu yok kelimelerinin ve ifade ediş biçiminin çok sert olmamasına dikkat et ama dürüstçe söyle
30 Yorumla
+1 yılSevgilim diyorsunuz (sevdiğiniz kişi yani) peki siz onu olduğu gibi sevmiyorsaniz neyini seviyorsunuz?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParfüm sıkmak bakımlı olmak değildir şunu kafanıza sokun artık
10 Yorumla
+1 yılOna bir oyun oynamayı teklif et ve bilerek kaybet, Kaybettikten sonra ona kot 👖 ve gömlek al.
20 YorumlaAlışveriş yapalimmi aynı şeyleri giymek bana kendimi kötü hissettiriyor der kendime de onada yeni şeyler alırım
20 YorumlaBelki alıcak durumu yoktur onu dusunmen lazım ama eger alacak dırumu varsa bugun aynı renkte kıyafetler gıyınelım felan diyebilirsin veyada ona hediye alabilirsin Parfum felan
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Sevgilim hep aynı giyiniyor, kendine hiç bakmıyor. Kırmadan nasıl söylenir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler