Güncellemeler
+1 yıl
şu an flörtüz ve olursa ilk erkek arkadaşım olacak ama bunaldım bu hafta
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize teşekkür ederim. Hayat uzun illaki kafa dengim birini bulurum. Tek istediğim huzur. Şöyle gezmeyi seven biri. Hepinize gönlünüz gibi güzel insanlarla karşılaşmanızı diliyorum 🌸
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ona senin sahibi olduğu hissini vermişsin de ondan.
Hiç vermedim
Flörtüz sevgili değiliz henüz
O zaman çok daha büyük bir sıkıntı bekliyor sizi. Düşün daha şimdiden böyleyse ileride ne olur? Hiç kimseyi değiştiremezsiniz o yüzden yol yakınken kendinizi düşünün derim. Sonra burada sızlananlardan olursunuz benden söylemesi.
Haklısınız bir de pek cesaret eden biri değilim bu çocukla eğer anlasabilseydim bu konuda ilk sevgilim olacakti ama olmuyor
Valla kadın arkadaşlarıma söylerim hep hatta burada karşılaştığım kadınlara da söylüyorum. Siz de bir anne-babanın evladısınız. Başkasına kendinizi ezdirmeyin kul köle olmayın. Sonra pişman oluyorlar üzülüyorum şahsen ben böyle kadınlara.
Haklısınız en iyisi hiç sevgili yapmamaya devam etmek
:D İlla ki insan kişiliğine saygı duyan birileriyle karşılaşırsınız tamamen kapalı olmasın ama her önünüze geleni de almayın (alıyorsunuz demiyorum)
Zar zor birini alacaktım o da boyle çıktı
Hayat bu deneme yanılma yani. Her zaman bu veya şu şekilde olacak diye bir şey yok.
Öyle ama benim için zor bir şeydi 2 haftalık flört seyinde bile baya bunaldım artık 22 de 24 de yaparım sevgili
Öyle ha deyince olan bir şey değil ya bu :) Esra Erol mantığı güdüyorsanız o başka.
Ahahah hayır ya okulum bitince yaparim anlamında ama gerçekten erkkek arkadaş bulmak çok kolay ben sadece birine şans vermek istedim florttim ancak bu bile beni boğdu ve sıktı istemiyorum
Şimdi biraz daha iyi anladım ama mesele bulmak değil ki mesele hissedebileceğin birini bulmak. Yoksa istediğiniz an bulabilirsiniz.
Ne diyeyim nasip
ona sevgili olmadığınızı hatırlat bence duracağı yeri bilmiyo. ayrıca sevgili bile olsanız karışamaz. aşağıda okudum pantolon giyiyomuşsun ne var bunda
Evet gerçekten hiç açık giyinen biri değilim. Yani bence gayet yerine göre giyinen biriyim sevgilim de değil flörtüz gibi bir şey olsaydı ilk sevgilim olacakti ama gerçekten 1 haftada yoruldum. Her gün kombini at hee bunu mu giydin sanki şöyle demesi yoruyor. En iyisi hiç sevgili yapmamam
doğru kişiyi bulana kadar kimseyle sevgili olma çok yorulursun
Gerçekten haklısın 20 yaşındayım ve hiç yapmadım buna şans vermek istedim ama hayır istemiyorum
Mağarasında mutluluklar dile ona
Bir de gerçekten açık giyinmiyorum etek giymiyorum elbise de sadece pantolon
Düşün yani nasıl bir kafası olduğunu
Bu arada flörtüz sevgili bile değiliz şimdiden böyle yapıyor
Uğraşma boş ver bırak annesi sevsin onu
Haklısın eğer olsaydı ilk sevgilim olacakti ama şimdiden soğudum sevgulilikten
Kdjdhshs Allah koruyor işte kaç kaç
Tamam kaçacağım teşekkür ederim
Rica ederimm
Çok mu açık giyiniyon
Hayır giyinmiyorum
Vücut hatların belli olur düşüncesi vardır belki
İyi de heves kalmıyor bende de etek elbise zaten giymiyorum pantolon giyiyorum ona da dar diyor
Vücut hatları belli oluyorya sevgilinde sevmiyor demek ki
Sevgilim değil henüz flörtüz ama ona rağmen bunaldım
Flörtse pek yüz verme o konularda
Ama sevgili olursam daha da kısıtlar
Şimdiyken başla yüz vermemeye bu konuda
Kendin olmayı dene ben böyleyim giyimime kimse karışamaz falan filan
Ama az çok anladım bu konuda net gibi mesela fotoğraf istiyor atıyorum bunları mi giydin diyor ve eğer ben bunla ilerlersem ilk sevgilim olacak ama sevgulilikten soğudum
Konuşmayı dene onunla uzun uzun anlat konuyu kapatmaya çalışsa bile
Açıkçası istemiyorum en iyisi sevgili yapmamak
Senin kararın sonuçta çünkü aşk yok aşk heves olmuş lafta kalan insanın kendi kendini psikolojik sorun yaratma çabasından öteye gitmiyor maalesef
Haklısın önceliğim yine okul olacak iyi en azindan ilkim olmadı
Ve hayatını dilediğin gibi yaşarsın
Evet var ol teşekkür ederim görüşün için
Ricaederim
Güvenmiyor çünkü kısıtlamaya çalışıyor
Bana mı güvenmiyor
Evet
Neden
Diğer erkeklerin ne yaptığını biliyor çünkü aynısını kendi de yaptı ya da çevresi yapıyor bunu bildiğinden o erkeklerin bakıp ne düşündüğünü kestiriyor ama bunun yanında senin de bu bakan erkekler birine kuyruk sallama ihtimalini düşünüyor ve seni kısıtlıyor
Normalde sen sevgiline bağlı bir kadınsındır ama o ya benden daha iyi erkek bulur giderse diye çekiniyor korkuyor
Ben öyle biri değilim ya da öyleyim demiycem çünkü asla kendimi anlatma gibi huyum yok.
Ancak baya bunaldım zaten 20 yaşındayım hiç sevgili yapmamışim herkesi hep reddetim bunla da sevgili değilim flört gibi bir şeydik ancak sevgili bile değilken böyle kısıtlaması beni boğdu. Olsaydı ilk sevgilim olacaktı ama olmayacak istemiyorum. Hayattan soğuttu
Bunu çoğu erkek yapıyor görüyorum bana da saçma geliyor açıkçası aldatırsa kendini aldatır sonuçta ki üstelik istediğini giyer kadın yani annesi karışmamış kıza sana ne yani babası değilsin kocası değilsin üstelik köle de degil bu kadın yani aldatmaya niyeti olan kadın er ya da geç zaten aldatacak sen güven ver yeter mantıklı olan bu ama maalesef yapan erkek çok az
Ve ben cidden açık giyinen bir kız değilim ama önemli değil Allah'tan sevgili olmadim
Direkt flört olmak yerine o kişiyle konuşmak onu tanımak kafa yapisin uyuyor mu bakmak gerek yani ağırdan almak önemli benim de bir tane oldu sevgili flört karışimi bir şeydi
Çok haklısın ilk kez flört olayım oldu son olsun vallahi sessiz huzurlu hayatım bir haftada mahvoldu
Huzur candır
seni kıskanıyordur
Ama yine de doğru mu
evet ne giyiyorsun da adam giyme diyor
Ne etek ne elbise pantolon
o zaman o adamın kafasında var evlenirsen seni evden çıkarmaz
Bilmiyorum sanırım öyle aşırı kısıtlıyor sevgilim dahi değil sadece flörtüz
salla o zman o herifi
Özgüvensiz çünkü
Nasıl biraz açar mısınız
Senin dikkat çekmen diğer erkeklerin bakacak olması onu korkutuyo. Birileri sana bakar konuşur srn de karşılık verirsin diye. Çünkü kendine güvenmiyo bu lkız her türlü benim diyemiyo korkuyor.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim yavrum
Ayrıl.
Abi sevgili değiliz zaten
kıskançtır
Evet