Onu kırmadan bunu söylemek istiyorum. Kendimi en doğru nasıl ifade edebilirim? Ciddi derecede kıskanıyorum ve hoşlanmıyorum. İnsanların kötü bakışlarına alet olmasını istemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTanışmadan önce biliyor olman lazımdı. Sen onu o haliyle kabullendiysen değiştirmeye çalışmaya hakkın yok. Sana göre değilse en baştan ilişki başlatmaman gerekirdi. Göbeği açık giyinen biriyse sevgilisi varkende giyinebilir. Sevgilin bir köle değil kendisi özgür bir insan istediğini giyebilir. Ailesi bile ona bir şey demiyorken sevgilisinin laf söylemesi komik ve absürt bir durum olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılgöbeği için seni terk ederse hiç sasirma bazı insanlara laf anlayamazsın ben özgürüm der sen canını bile versen o açık kıyafeti seçer onun için değerli olan giydiği bez parçasıdır sen değilsin bu yüzden ilk başta secmeyeceksin böyle istemiyosan , ya da saygı duyacak karışmaya aksın
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl yapacağım hakkında en küçük bir fikrim yok, burdan konunun muhattaplarina bir kaç sorum olacak, göbek açık vs yani dekolte ne için kullanılır, amaç nedir, neden vücudunun bir kısmını teşhir etmek ister kızlar?
01 Yorumla- +1 yıl
Oyle seviyor ve istiyordur. Erkekler neden vucut hatlarini belli eden giysiler giyer?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
25Cevap
- Moda & Stil konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim yanlış anlama ama kız sana şunu diyecektir. Benim böyle giyindiğimi biliyordun sevgili olmadan önce. Bunu bile bile kabul ettin beni. Şimdi sen hayırdır bana karışıyorsun. Sevgili olmasaydın en baştan dese vereceğin cevap sayısı çok az. O yüzden senin yerinde olsam ben, önceden sevgilim olmadığın için içimde sana karşı Sadece hoşlantı vardı o yüzden giyimini pek önemsemiyordum ama seni tanıdıkça sevmeye ve kıskanmaya başladım. Sana olan bakışlar artık beni rahatsız ediyor. O yüzden biraz daha usturuplu giyinmeni istiyorum artık de. Eğer bunu dediğin halde kabul etmezse kardeşim. O kızdan sana hayır gelmez benden demesi.
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman yolun başında iken bağlanmadan söyle ki ilerde duygularına hâkim olamaz da bağlanır bir de evlenirsen senin istemediğin şeyleri yaptığı halde ileride evliliğin de kötü geçebilir. Hayatına alacağın insan çok önemli o yüzden
sen ilişkiye başlarken de bu kız böyle giyinmiyor muydu o zaman karışmaya tek kelime etmeye hakkın yok başta olduğu gibi kabul et sonra değiştirmeye çalış oldu. ama senden sonra böyle huyları çıkmışsa ancak o zaman laf edebilirsin o da göbeği açık giyiyor diye değiş değiştiği için
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu giyinşinden hoşlanmadığını açık açık söyle o davranışını değiştirir ya da değiştirmez, kendisine bağlı. Davranışını değiştirmezse ve bu senin için büyük bir sorunsa ayrıl.
Göbeği için senin düşünceni önemsemeyen biri ile birlikte olma.419 Yorumla- +1 yıl
Göbeği için mi? Kapalı kıza açıl demeleri gibi bir şey. Birisi Allah İçin birisi de kendisi için. 3. kişi de kendisinden ya da Allah’tan önemli olamayacağı İçin sorun yok
Cevap sahibi+1 yıl@SudeDwmir22 biri din ve edebiyen yanacağını düşünüyor biri tarz. Aynı mı?
Cevap sahibi+1 yılİlişkide kendisi diye bir şey olmaz 1 kişi olursunuz.
- +1 yıl
Allah insanları kıyafetlerinden dolayı ebediyen mi yakıyor? Kafan mı güzel?
Cevap sahibi+1 yıl@SudeDwmir22 müslümanların bakış açısını dedim. Müslüman değilim.
- +1 yıl
Sen bir kişi olabilirsin.
- +1 yıl
@SudeDwmir22 Allah bunu yasak etmiş. Kesin hükümle. Ve cezası var. O da yanmak. Kitapta yazıyor.
- +1 yıl
Allah’ın affetmeyeceğini nereden biliyorsun? Zinaya yaklaşmayınız diyor? Sevgililik de yasak. Senin Müslümanlığın sevgililiğe okey. Kıyafete hayır galiba. İşte işinize geldiği kadar
Cevap sahibi+1 yıl@SudeDwmir22 Müslüman bir kadın zaten gayri müslümle evlenemez. Gerçekten müslümansa başını açmasını isteyen bir adamla birlikteliği olamaz. Açıkla kapalıyı karşılaştırmak başta yanlış.
- +1 yıl
Sorun insanların yaşam tarzı kimse kimseden önemli değil. Sorun burada açık kapalı değil. Olduğı gibi kabul edemiyor ise başkasıyla olacak memlekette göbeği kapalı kız mı yok
- +1 yıl
@SudeDwmir22 yok
Cevap sahibi+1 yıl@SudeDwmir22 bir ilişki bir şeylerden feragah etmeden olmaz. Önemli olan ne kadar feragah ettiğim. Bir taraf kendini parçalayıp değişmeye çalışır diğer kişi yapmazsa orada sorun olur. İki tarafta verebilceklerini verip bir bütün olmalı. Bu verdikleri kendi benliğini değiştirmicek kadar olmalı kendi benliğini değiştiriyorsa orada durmalı.
Sen kadından isteğini buyur etcen, rahatsız eden ne varsa söylicen. Karşı taraf isteğini tartıcak ve yapmazsa senin içinde önemli bir istese yollarınızı ayırcaksınız. Demek ki kadın için göbeği benliğini parçasımış, onu tanımlayan bir parçaymış ve bu ilişki için ondan vaz geçememiş. Olabilir. Kadını yargılanmıyorum ki.
Cevap sahibi+1 yılBaşka biri ile olacaksan uyum sağlamak zorundasın. Erkek kardeşinle yaşarken bile en basitinden en sevdiğin yemekten feragat edebiliyorsun, o da aynı şekilde. Kedi sahiplenirken bile bir çok şeyden feragat ediyorsun. Kediyi beslemek için bile 12 saat en fazla dışarda kalmıyorsun bir nevi zaman özgürlüğünün bir kısmını veriyorsun, kiyafetlerin kumaşını tüy tutmucak olanlarsan alıyorsun, evinin pencerelerine sineklik takıp manzaranın kısıtlıyorsun, 1 haftadan fazla tatile bile çıkamıyorsun... bir kedi ile yaşamak için onlarca şeyden vaz geçiyorsun.
Eğer ki sen sosyal biri isen dışarda 12 saatten fazla duruyorsan belli bir saate kısıtlamak seni zorluyor benliğine, sana ters ise kedi besleyemezsin. Bunun gibi. Tek fark kediden bir şey vaz geçmesini bekleyemezsin. Sevgilin 12 saaten fazla evden çıkmanı istemezse, sen 16 saat dışarda kalıyorsa oturup kouşcaksınız. Biri dicek "tamam birazcık geç kalabilirsin" diğerinde "tamam eskisi kadar dışarda durmam" 14 saate anlaşıp mutlu mesut kalıcaklar ya da 12 saatten fazla durması çok önemlidir ve asla daha fazlasını kabul etmez diğeride öyle kabul etmez ayrılırlar. Böyle uyum sağlayamıyorsanız ayrılcaksınız.- +1 yıl
Sorun göbek değil aslında gizli üye. Böyle kişisel tercihlere karışılmamalı. Herkesin bir özel alanı var. Tamam hayatımdaki insan iyi hoş da, belli bi sınırı geçmemeli bu insan. Giyim çok kişisel bi konu ve beden kadının kendi bedeni. Bir başkasını ilgilendiren bi durum yok
Cevap sahibi+1 yıl@iyiyimböyle bende buna benzer şeyler demeye çalışıyorum. Bu tarz bir gibiyim onun benliği ise, onu tanımlayan bir parça ise ondan vaz geçmesin karşısında ki kişi içinde böyle giyinmesi çok büyük bir sorunsa ayrılsınlar.
Bir şeylerden feragat etmeden ilişki olmaz kimle olursanız olun bir kediyle yaşıcak olasınız bile bir şeylerden feragat etmeniz lazım ve orta yol bulunmalı. Ama sizin feragat etmeniz gereken şey sizi tanımlayan, benliğinizi oluşturan bir parça ise yapmayın ayrılın. Giyim çok kişisel bi konu olarak görüyorsa değiştirmesin kendi ayrılsınlar. İnsalar ilişkilerinde istedikleri ve istemedikleri şeyleri dile geritebilmeli. İlişki için yapar ya da yapmaz onun kararı.
Benim için ilişkide kendi diye bir şey yok; kendi bedeni, kendi parası... yok. 1 kişi olabilmek, biz olabilmek bir ilişki olur.- +1 yıl
Haklısın biraz ilişkiyi nasıl gördüğüne ve sprwsifik olarak bu konuyu nasıl gördüğüne göre değişebilen bir şey.
+1 yılKanka sen böyle uygun dille desen de onun feminist damarları kabaracak sen benim kıyafetime karışamazsın falan veya şimdi kabul etse en ufak kavgada sen benim kiyafetime bile karistin der hiç bulaşma
13 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅😅 çok güzel özetlemişsin
- +1 yıl
@benimkadrajim davranislariniz hep aynı artık şaşırmıyorum
- +1 yıl
Kardeşim biraz daha yaşadıktan sonra anlayacağın şeyi söylemek istiyorum karışırsan niye karıştın diyorlar karışmadığın zamanda hiç karışmıyorsun diyorlar ne yaparsan yap sonucu aynı yere bağlıyorlar
Bir kadının giyimine karışılması kısıtlanması psikolojik şiddettir haddini bil.
50 YorumlaSevgilin olmadan önce göbeği açık giyinmiyor muydu? Göbeğini kapatsada bakan bakıyor valla
40 Yorumla
+1 yılBuraya yazdığın gibi onada bu şekilde belirt zaten kış geldi soguk havalarda ne göbeği açık kıyafeti seviyorsa anlayışla karşılar tabi kiyafetine karışılmasindan hoşnut olmayadabilir
00 Yorumla
+1 yılOnu değiştiremezsin eğer kafa yapına uymuyorsa ayrıl. Böyle saçma şeyler için kıskanma özgüvenli ol. Kız arkadaşın ne yapacağını bilir
06 Yorumla- +1 yıl
Özgüvensizliktir. Kendine güvenin yok senin.
- +1 yıl
Yaş 42 kafa halan saman gibi
+1 yılBunu bana sevgilim dese varya kıyameti koparırırım.
30 Yorumla
+1 yıl
Böyle giyinse hoşuna gitmez mi😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Dm yazacagim bakarmisin
detayda ifade ettigin gibi "Ciddi derecede kıskanıyorum ve hoşlanmıyorum. İnsanların kötü bakışlarına alet olmanı istemiyorum" demelisin açıkca
10 Yorumla
+1 yılGeçende de birisi böyle giyiniyorum diye sevgilim benden ayrılmak istiyorum diye başlık açmıştı yoksa siz o sevgilisisiniz
13 Yorumla- +1 yıl
Ne olabilir :))
+1 yılO zaman sende karnı açık giymeyen birinle sevgili ol
20 Yorumla
+1 yılBir insanı değiştiremezsin. Sana uygun biri değilse ayrılırsın.
20 Yorumla
+1 yılkimse sevgilinin göbeğine meraklı değil bu kadar kasma
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna daha kapalı şeyler göster ve bak de böyle giyim sana daha çok yakışıyor gibi böyle şeyler çalıştırabilirsin
00 Yorumla Bence kendini burdada çok iyi ifade etmişsin direk söyleyebilirsin sana katılmasada demek istediğini niyetini anlar
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir dille rahatsız olduğunu dile getireceksin ama sen istedin diye de kendini kısıtlamak nasıl istiyorsa öyle giyinir doğru ya da yanlış olsun
00 Yorumla
+1 yıldaha baştan giyimine bakman gerekirdi insanlar değişmez nasıl sevdiysen öyle kalır
02 Yorumla- +1 yıl
e o zaman sıkıntı yok
Bunu direk ona söyle başkasının sana kötü gözle bakmasından rahatsız oluyoru diye
03 Yorumla
+1 yılkanks kırmadan üşümüyormusun böyle de bakalaım nediycek?
02 Yorumla- +1 yıl
o zaman direk söyle. senin göbeğine bakışları kıskanmıyorum de.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de göbeği sürekli açık giyinen bir kızım. Sevgilim böyle derse derim ben böyleyim işine geliyor ise
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Linadenk aynen çok haklısın
+1 yılRahatsız oluyorsan, rahatsız olmadığın biriyle sevgili ol.
10 Yorumla
+1 yılSenden önce de öyleydi bunu bilerek kabul ettin, şimdi değiştirme çaban onu o yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyle o zaman bunda kırılacak bişi yok sende erkeksin erkekleri bütün kızlarda iyi tanırsın o göbek açık olması demek ne demek o anlamaz ama sen anlarsın Abaza çook bu zamanda
00 YorumlaÖnce onu ov mesala göbeğini çok beğendiğini soyle hissini vs ve sonra buyuzden kıskandığı o diğer erkeklerin görmesinden rahatsız olacağını yani kiskanacagini şöyle anlmaz yok karışmasın vıdı vidi derse bitir gitsin
11 YorumlaSende gömlek giy düğmelereri ilikleme vücudun görünsün kıskandır
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer karışmak olmaz ama kıskanıyosan bu şekilde kibarca dile getir. Tabi kıskanılmak hoşuna gidiyosa giymeye devam eder.. Ya da senin görüşünü umursamıyosa da giymeye devam eder.. Ara yol bulun bla bla bla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO senin değil sevgilinin göbeği neden saygı duymuyorsun nasıl isterse öyle giyinir
13 Yorumla- +1 yıl
Tavsiyedemi veremez ha sevdiği diyilmi ne karisiyorsun erkek bundan rahatsız ola bilir ve biribirini seven insanlar birbirinden rahatsız olduğu konularda konuşmasında kiminle konuşsun hem şimdi konuşmassa evlilikte sorun olur. Hem burada abimiz kibarca sormak istiyor yani zorla onu giyersen senden ayrılırım demiyor bence birbirlerini seven insanlar her konuda birbirilerine karisa bilirler saygı çerçevesinde
Cevap sahibi+1 yıl@venom4499 da rahatsız olması için ona rahatsızlık vermesi gerekir mesela bulaşık yıkaması kirli kalırsa rahatsız olur ama onun giydiğinden karşı taraf Niye rahatsız oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye kötü baktiklarini dusunuyorsun ki güzel olduğu için bakıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin ne düşündüğünü bilseler böyle giymezler de belki anlar
10 YorumlaNe alaka ya? Ne hakla karısabilirsin ki kiz da izin vermez zaten aklı basındaysa hayatınıza aldı diye sizi onu kısıtlayabilceginiz anlamına gelmiyor
14 Yorumla- +1 yıl
Göbeği açık giyinmek artık aşırı normal seviyordur fiziği güzeldir bunu zorla gitmezse içinde kalır bazen karışılır ama yerine göre şahsen bana sevgilim dese giymeye devam ederim ama demez nasıl giyinmesi gerektiğini kendi bilir zaten ilk bas konuşmayı öğren ayrıca iliski kısıtlamak demek değildir iliski birbirini seven insanların beraber olması demektir
- +1 yıl
Bencede kimse kimseye karışmamalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurada anlattığınız gibi kibarca söylerseniz eğer aklı varsa zaten anlayacaktırr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kız değişmez ayrıl kendi dengin istediğin birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada ne kadar * varmış be çocuk kıskanıyorum diyor verdikleri cevaplara bak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilin çok şanslı benimkide beni böyle kıskansa keşke
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbirini değiştirmek yerine baştan sevgili olmasaydın kapalı giyinen biriyle sevgili ol ozaman
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaçıkcası ben benimle sevgili olucak kişinin beni oldugum gibi kabul etmesini isterdim giyimime tarzıma karışamaz yani, öneri falan filan onlar ayrı şey tabi ki öneride bulunabilir ama beni değiştiremez kimse, kimse kimse için değişmemeli zaten
- +1 yıl
başkasının senin için değişeceğine inanmıyor musun gerçekten djdjdk onun yerine değişiğini bulur
- +1 yıl
insan sevdiğini olduğu gibi kabul eder
- +1 yıl
illaki bulur koskoca dünya sen nesin ki toz tanesi
+1 yılşahsen ben dinlemezdim rahatsız olduğun bir şeyse neden göbeği açık birisi ile sevgili oldun
21 Yorumla- +1 yıl
Pp deki sensen zaten, ben kapatırım göbeğimi senin yerine 😂😭
İnsanların kötü bakışlarına alet olmaktan kendisi rahatsızlık duymuyorsa sen pek etkili olamazsın maalesef...
09 Yorumla- +1 yıl
O insanların kötülüğü
- +1 yıl
Eskiden göbeği açık şeyler vs yokken de bakıp laf atma olayı vardı
- +1 yıl
cok dogru yorum ciplaklik normallesti iyice
- +1 yıl
anlatmakla anlamiyorlar erkeklerin isine geliyor zaten fizigi duzgun biriyim hani kiskanma olayimda yok dikkat cekmek istesem cekerim ama insanin degeri olmali hayvan degiliz ciplak gezelim
- +1 yıl
@pepeyidovennene değerin bununla belli olmıyor ki benc zihniyet meselesi
- +1 yıl
zihniyet meselesi dedigin gibi bu zamanda zaten asil disiligini konusturanlar degerli. yadirgamiyorum kimseyi sitemim dogmus oldugum zaman dilimine
+1 yılKarşına alıp güzel bir dille konuş havalar soğuk artık usuyup hasta olmanı istemiyorum de
10 YorumlaHoşlanmiyorsun yani hoslanmiyorsan kızı kullanma o zmn!!!
00 Yorumla
+1 yılTanışmadan önce giymiyor muydu?
14 Yorumla- +1 yıl
Açıkken beğendin şimdi kapatmaya çalışıyorsun, o zaman crop giymeyen biriyle birlikte ol?
- +1 yıl
Tabii canım bu beğenmemiş halin zaten. Senin gibilerini çok gördüm bu sitede, palavra anlatma bana.
Onu degistirmezsin sana uymuyorsa ayrilabilirsin
20 Yorumla
+1 yılseni ilgilendirmez ne giyecegi
20 Yorumla
+1 yılNe gereksiz ve boş konuşanlar olmuş be...
10 YorumlaGiyme dee bitsin bu kadar ince düşünme
10 Yorumla
+1 yılBize anlattığın gibi anlat anlar bence
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılDegismez git baska birini bul
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılBunu açıkça ona söylemelisin ama üslup çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin direk kıskanıyorum giyme diye
00 Yorumla
+1 yılSevgili olduktan sonra mı böyle giyinmeye başladı
00 YorumlaSaçma eşin mi o senin
00 Yorumla
+1 yılKeşke benim sevgilim olacak kızda açık giyinse
00 Yorumla
+1 yılErkek adam ol sevgiline sahip çık ahlak ver
01 Yorumla- +1 yıl
bunlar yönetilmeyi seven tipler
+1 yılAçıkçası giyimine karışman hoş değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇek söyle ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılAçıkca uygun bir dille söyle ona.
00 YorumlaO canım yorum yapanlar kuşkusuz cuckhold
00 YorumlaSenin rahatsız olman senin sorunun...
30 Yorumla
+1 yılSeni ilgilendirmez.
20 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Sevgilimin göbeği açık giyinmesinden rahatsız oluyorum. Onu kırmadan kendimi nasıl ifade edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler