+1 yılİstediğini giysin ya neden karışıyoruz. Herkes kendine yakışanı giysin. Şu kısıtlı dünyada bari insanları istediklerinden mahrum bırakmayalım bunlar mutsuzluk getirecektir illaki bir gün. Herkes özgürdür arkadaşlar sevgilisisin diye kısıtlamaya hakkınız yoktur. Kendi istediğiniz gibi birini bulun birini kendi isteğinize göre şekillendirip kalıba sokmaya çalışmayın belli bir süre sonra o kalıbin ona dar geldiğini anlayıp kabına sigmayip ilerde daha büyük sorunlara yol açar. O zaman pişman olan siz olursunuz ben neden böyle yaptım diye.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAbartılı olmadığı sürece sorun etmem. Ama kalkıp başka erkeklerin aşırı dikkatini çekecek ve kız benle yürürken yanımızdan geçen bir erkeğin laf atmasını normal görecek derecede bir açıklığı varsa ona karışırım işte. Sevdiğimi kıskanırım
Gayet normal. Hafif açık olsa sorun olmaz ama. Kısıtlayıcı olmam çok.24 Yorumla
Soran+1 yılLaf atmanın normalleştirecek hiçbir yanı yok ama
- +1 yıl
Laf atmak kötü anlamda değil. Mesela sokakta çiçek satan bir erkek yaklaşıp. Bu güzel çekici hanıma bir çiçek alır mıydınız diyememeli. Kötü bir şey demiyor esasında ama giyimi de açık olunca benim tepem atar. Bunun yaşanmaması için sınır önemli benim için.
- +1 yıl
Çünkü o adam da kendince haklı olur. Sevgilisini, karısını bu kadar sergiliyorsa böyle sözleri de sorun etmemeli diye düşünür. Ve haklı da. Ama bir türbanlıya bunu diyemez mesela. Çünkü o daha muhafazakar bir hayatı seçmiştir.
- +1 yıl
Yani eşinin yanında diyemez.
Biz de üst gitmeyelim o zaman zariflikse madem yakışıyorsa. Karşıt cinsin dikkatini çeker o zaman. 😀 Göbek yok giyersek çeker tabi. Zarifligin kelime anlami açık giyinmek değildir. Ya siz yanlış anladınız veya size yanlış anlatıldı. Türkçe zayıf kalmış.
07 Yorumla
Soran+1 yılAçık giyinmekle alakası yok. Belin ince olması zarifliktir. Göze hoş gelir bunu da crop giyince ney belli etmiş oluyorsun
- +1 yıl
Göze hoş görünmesi mi? 😀
Neyin gözüne hoş görünüyor. Şimdi ben üst gitmesem dışarda bir karşıt cinsin gözüne hoş görünüyor diye mi olacak. Kaç kişinin gözünden çıkmayacağım acaba. 😀😀😀 Dalga geçiyorsunuz herhalde. Bir gidin işinize...
Soran+1 yılSen taktın üst giymesem üst giymesem diye eğer omuzların güzelse kas yapmışsan giy atlet çık. Ayrıca Göze hoş mu gelir derken? Ağır yaşamlara karşı mu ilgi duyuyorsun anlamadım
- +1 yıl
Atlet farklı göbek farklı kardeşim. Biz göbek diyoruz. Göbeğim zarif diye ortalıkta da kedi gibi gezemem demi.
Soran+1 yılKanka bir erkeğin göbeği zaten öyle olamaz yarabbim akıl fikir versin sana hadi iyi geceler
- +1 yıl
Niye doğum anında kesilen göbek erkeğin değil mi? Bizde ki göbek musluk mu? Yaradan'ı ağzınıza veya yazınıza alırken bir de neler dediğini düşünseniz.
Teşekkürler... geceniz güzel olsun.
Amacım kalp kırmak değil sadece neyin nasıl olması gerektiğini bilen biriyim. O bu böyle diye kendi açımdan bir şey düşünmem.
Soran+1 yılKanka sen çok farklı bir konudan bahsediyorsun o yüzden anlaşamadık. Kalp falan kırılmadı hadi sg edek öptüm bb nslsnslsnksnwksnsld
+1 yılPlajda , yazlık yerlerde sorun değil.
Çünkü herkes öyle...
Aslında, sevgilim açısından sorun olup olmadığı önemlidir.
Elbise kişisel bir şeydir.
Ancak ülkedeki insanlar yüzünden bu anlamda başa bela bir yer olabiliyor...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Turkiyedeki insanlar tekin ve medeni olsa hiç karışmam! Ama her yer tacizci tecavüzcü, sapık, eşkıya, psikopat kaynıyor! Ben dışarıda her zaman yanında olamam! O zaman ne olacak! Yargıya gram güvenmiyorum! Ölmeden ceza vermiyorlar. Yaralı kurtulsa karakolda bir çay içirip gönderiyorlar! Mesela bi akrabamız var şerefsiz kocası her gün dövermiş ve adamin sabıkası var! Ayrılma talebinde bulundu diye döve döve komalık etmiş! Kadin 21 gün yoğun bakımda yattı 5 haftada hastanede yatti! Adam 1 ayda hapishaneden cıktı kadın 2 ayda hastaneden cıktı. Öldürmeye teşebbüs eden cani dövdüğü kadından daha önce çıkıyor dışarı. Şimdi ben bu koşullarda nasıl güvenim!
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Ben erkek olsam sorun etmezdim. İnsan kendini nasıl iyi hissedecekse öyle giyinmeli. Buna hiçbir erkek veya kadın karışmamalı özel alana saygı duymalı. Ama kıskanç kişiler sorun edebilir. Başkalarının dikkatini çekmenden hoslanmayabilirler. Ama insan kendini bildikten, öz saygıya sahip olup kendi değerinin farkında olduktan sonra ına ve herkese restc
30 Yorumla
+1 yılSorundur benim için bütün ağırlığım gider o yüzden crop ya da mini etek, mini şort, mini kot, yırtık kot giyen kızlarla muhattap bile olmuyorum kanım almıyor yalana gerek yok ha memleketimden uzakta yaşarız belli bir yere kadar sınır crop giyebilir karışmayabilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin ağırlığınla bunun ne alakası var sanki bunları giyenler or**pu
Dekolte sözcüğü aslında göğüs çevresini ifade etse de kadın vücuduna uygun bir dekolte tercih ederse eğreti durmaz ve onu güzel taşır.. kendisini de iyi hisseder. Bu da erkeğe güzel bir enerji verir. Erkek ruh hallerini taşıyabileceği bir kadınla olmalı yoksa kadına işkence olur bir süre sonra.. Dişilik özel bir duygudur.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılvucudu guzel zarif ince olanda guzel hos alimli. duruyor 😉
Ama şöyle bir sakıncası var sağlık yönünden göbek vücudun en hasas noktası bebekken ana rahmine bağlı tüm besinlerin antikorların girdiği yer olduğu için tıbbi acıdanda mikropların virüslerin hastalıkların girme tehlikesi var20 Yorumla
+1 yılGiyen çok gördüm, kendilerine yakıştırıyorum da. Tercihine karışmam, güzel göründüğünü düşünüyor ki giyiyor. Başkalarında mümkün olduğunca bakmamaya çalışırım. Sevgilim giymişse doya doya bakardım hatta evde Serdar Ortaç gibi üzerinde kahvaltı fantazisi bile yaparım. Dök üstüne kremayı balı küçük benleri yıldız haritası gibi düşün kaybol içinde. Ne dert kalır ne tasa.
00 YorumlaToplumların değer yargıları var. Kimine göre olağan kimine göre olağandışı bir giyim tarzı. Eğer partnerinizle ortak bir yolda yürüyecekseniz ortak dili konuşabilmelisiniz. Ben karşı çıkardım açıkçası. Bende bir erkek olarak erkeklerin kiyasını bildiğimden dolayı benim partnerime bakıp ağızlarındam akan suyu silmelerini seyredemem
00 Yorumla
+1 yılFiziği güzel olanlara çok yakıştırıyorum ama yerine göre giyilmesi önemli. Bir de mesela ikinci fotoda büstiyere yakın bir kısalıkta o kadarı itici geliyor sadece göbeği açıkta bırakacak kadar kısa olsa yeter
24 Yorumla
Soran+1 yılBende 2. Gibi olanlarla çok rahat edemiyorum zaten tabi her yerde olmuyor. Daha yazlık yerlerde ama çok iyi efil efil sjlsnslnslsms
- +1 yıl
Dedim ya yerine göre her şey
Yazlık yerde sorun olmaz evet
Soran+1 yıl1. De sorun yok ama sjksnaksnkd
- +1 yıl
1 güzel 👍🏻
- Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar ve de selamlar: Karın kasları olunca giyebilir 😂😂 ama şimdi giymesin erkeğe yakışmaz zaten 😁 ve bende giyerim o karışmaz yazın zaten tek giydiğim yani en çok kullandığım dekolte göbek oluyor yakışıyor bana ❤️
12 Yorumla
Soran+1 yılHslsnslsnksmsls
- +1 yıl
😁😁😁😁
erkeğin sorun etmesi normaldir genelde kızlar bunu özgürlükle ilişkilendirmiş ama durum psikolojik olarakta felsefik olarakta öyle degildir. bunun altında açıkça karşı cins tarafından begenilme arzusu vardır. bu özgürlük mü şimdi :D
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bence çoğu şeyi sadece karşı cinse değil ama genel olarak herkese gzl görünmek için giyiyoruz. Siz de öyle değil misiniz ama? Cropta bence zarif gösteren bir kıyafet ben o yğzden tercih ediyorum.
Soran+1 yılYani sonuç olarak senin için sorun mudur?
Soran+1 yılNaşsnaıwnsjnsısjdkms
+1 yılEşarp taksa yine bakanlar var. Hijab fantezisi diye bir şey var. O yüzden bırakın kadınların ne giydiğini sayın erkek arkadaşlar istediğini giysin. İçten içe kıskanıyormuş gibi yapın bunlar zaten çok zeki değil inanırlar hemen.
112 Yorumla
Soran+1 yılSen ölüyon zaten fazla zekandan
- +1 yıl
Yalan mı? Çoğunuz masaj yapıcam diyenlere kaptırıyonuz bekareti. Zeki olan varlık bu tuzağa düşer mi? 😂😂😂
Soran+1 yılKank ilk defa senden duydum bu arada hangi evrendesin sen
- +1 yıl
Ben mükemmeller evrenindeyim sıradan insan.
- +1 yıl
İlk defa duymuşmuş. Araştır az bir şey örneklerini görürsün.
Soran+1 yılPeki > boş insana laf anlatmak
- +1 yıl
Boş insan > 3 dil biliyor , Netflixte tercüman. 🤔🤔
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Soruna verdiğim cevap : Sevgilim göbeği açık giymek istiyorsa giyebilir karışmam. Bakan kişi kız ne giyerse giysin bakar zaten. Ayrıca benim sevgilim dünyalar güzeli olacağından ötürü zaten bakarlar , sevgilim de benden iyisini bulamayacağı için rahatım yani.
Soran+1 yılHe sonunda soruma düzgün bir cevap vermişsin nslsnsonslsmd
- +1 yıl
Rahata erdin mi bari? 😂
Soran+1 yılHemde naısl. d
+1 yılCropta giyerim jartiyer de giyerim. Abi totosunu açana bile bu kadar tepki yok bu göbek neden bu kadar büyütülüyor? Sevgilim istemiyor olabilir o istemesin dursun bundan sonra bende onu istemem
40 Yorumla
+1 yılO ne ya teşhırcılık ten başka bir şey değil kadının kocasına göstereceği yerleri başkasına gosterecek başkası bakınca koca veya sevgili bakma diye kavga edecek ciplak gezenler taşa tutar beni şimdi 😏😏
00 Yorumla
+1 yılrahatsiz oluyorlarsa kapali bi kizla sevgili olsunlar hicbir problem kalmaz
50 Yorumla
+1 yılyani bunu giymekten hoşnutsa bende bunun farkında olarak hayatıma aldıysam onu rahatsız olmam neden rahatsız olayım ki
rahatsız olduğum bir şeyi yapan bir hanımda hayatımda olamaz zaten en baştan00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle akışıp yakışmaması, sonra giyeceği ortam veya çevrenin buna uygun olup olmaması, sonra da mevsimin buna uygun olup olmaması konuları önemlidir. Bunlara yönelik bir sorun yoksa giyebilir.
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılİstediğini giyebilir ben genelde bu konuda karışmam. Kendisine neyi yakıştırıyorsa veya nasıl şık hissediyorsa giysin. Ben giyebiliyorsam oda giyebilmeli.
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 536 cevap paylaştı. Sevgilim böyle giyiniyorsa artık sevgilim değildir :)
21 Yorumla
Soran+1 yılBak bu bence hiç mantıklı değil. Bu şekilde karşı taraf mutsuz olucaktır ve sağlıklı bir ilişki olucağını düşünmüyorum. Ayrılık yakındır yani sklsnsosnks
+1 yılGöbeğimi millet görse ne olur görmese ne olur? Ben istersem giyerdim. Kimsenin de buna müdahale etme hakkı olduğunu sanmıyorum.
20 Yorumla
+1 yılCanım sevgilim crop giyebilir. Çok yakışır eminim. 😅
30 YorumlaErkek olmadım asla izin vermezdim.
Ben kendim nefret ederim croptan21 Yorumla
+1 yılYakışanı yerine ve zamanına göre giymesinde sakınca görmem. Kaldı ki sevgilim olması onun kararlarına müdahale etme hakkını bana vermez.
10 Yorumla
+1 yılNe giymek istiyorsa giysin demeyi isterdim ama ben karadenizliyim. İster hanzo diyin ister mağara adamı. Çok açık giyemez 😅
00 Yorumla
+1 yılErkeğin göbeği açkk giymesi hoş değil ama yine de kendi tercihi saygı duyarım 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yakıştıramıyorum açıkcası zarif durmuyor sonuçta nslsnslsn atlet falan olabilir böyle geniş geniş giyiyorlar ya ama bu olmaz abi bee jslsnslnsls ama hevesi kursağında kalmasın istiyorsa giysin
- +1 yıl
Yani benim yanımda giyebilir ama ben yokken giymesin hani yani öaşxöaşlzaç
Soran+1 yılHaklısın tabiki otursun dizimin dibinde öyle kıvırmakla olmuyor yaniiğğ
İstediği gibi giysin.
2 gün sonra beli, boynu her yeri tutar. Hasta olur.01 Yorumla
Soran+1 yılTutmuyor merak etme kslsakqnlemf
+1 yılKendine neyi yakıştırıyorsa giyebilir bence sorun değil, zaten aşırı dekolteyi kendisi giymez dışarıda. Malum Türkiye de durumu biliyorsunuz.
00 YorumlaYani tamam güzel oluyorsunuz. O konuda söz etmiyorum. Ama ben sevdiğim kişiyi milletin hayaline meze etmem.
00 Yorumla
+1 yılSevgilimle problem yok.
Kadınlar harika ama..
: D Yeni nesil off..
Bizim nesil , ölü resmen!00 Yorumla
+1 yılValla ben aşırı açık giyinen bi kizim hatta uzun kroplar bile beni boğuyor bazen. bustiyerden azicik uzun olanlar bana göre hakiki crop. Her neyse ben buyum kabul edeni kabul ederim gerisi sadece vizilti👍
18 Yorumla
Soran+1 yılAsla yorumları okuma o zaman çünkü ben sinir krizi geçirecem saçma insanlarla uğraşmakla
- +1 yıl
Biliyomusun ben artik takmiyorum. Hatta begenmeyip diklenenler benim hosuma gidiyo ayni kafa yapisina sahip olmadigim icin bi kez daha gurur duyuyorum kendimle sen de öyle yap s. et bu andavallari canini sıktığına degmez
Soran+1 yılNslsnslsnlsns andaval iyiymiş kullanılan sağolasın sjlsnslsmksns
Soran+1 yılKullanıcam*
- +1 yıl
Ne demek konya şekerim her zaman ahahahayyytttttt😂😂
- +1 yıl
Ohaa günceldeki kiza düştüm galiba lezim😂
Soran+1 yılBazen bende lez olduğumu düşünüyorum yalnız değilsin bu erkekler haklı mı acaba 😳
- +1 yıl
Kizlar güzel varliklar kanka lez olmasak bile bisekslik var kanimizda azicik kabul
G. ot göbek millete vücudunu sergiliyen kızla işim olmaz
10 YorumlaAşırı güzel kıyafet, giyiyorum sevgilim giymeme karışırsa ayrılırım.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılben sorun ederım benım ıcın cok cekıcı gelıyor tabı kı bunun ıcın kavga da cıkarmam
10 Yorumla Bana anlamasız geliyor genelde kadınların bünyesi daha hassas oluyor hasta olmak için böyle saçmalıklar yapmaya gerek yok bence
03 Yorumla
Soran+1 yılYazın yanıyoruz bırakında bari biraz rahat olalım
Soran+1 yıltamam
Bir erkek göbeği açık giyinmez heralde 😄
46 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ama yakında oda moda olur
- +1 yıl
valla erkeklere yakısmaz kadınlardada tanımadıklarım giyerse sorun yok ama sevgilim giymesin :))
Soran+1 yıl@mehmetsercan allah senden uzak tutsun o zaman kadınları
- +1 yıl
ne alakası var kıskanırım ben sevgilimi yok ama maalesef :))
Giyimine karışmam kendisi nerede, ne giymesi gerektiğini biliyor olur.
00 YorumlaBenim için sorun yanım da dilediği gibi giyine bilir
00 YorumlaModa & Stil konusunda 417 cevap paylaştı. Onu her haliyle sevmek zorundayım gerçekten aşıksam
00 YorumlaAbi şu kısa krop mu ne bazi kızlara aşırı yakışıyor ya
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim olmaz hanımım olur o da tepeden tırnağa örtülü olmak zorundadır
02 Yorumla- +1 yıl
tepeden tırnağa mı
- +1 yıl
@MinyonCimcime Yüz ve eller müstesna evet... Yani böyle birisiyle evlenirim, kabul ederse etmezse yolu açık olsun
+1 yılGöbeği açınca aklı göğe ermiyorsa açmanın mantığı yok
00 Yorumla
+1 yılKıyafet onun tercihi benim tercihim elbisesi değil kendisi
00 Yorumla
+1 yıldegildir istesigini giyebilir gözü dışarda olmadiktan sonra
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılKalbinde ben olduğum sürece nasıl mutlu hissediyorsa öyle giyinebilir.
00 Yorumla birinci fotoda göbekten ziyade nipples dikkat çekiyor ama :D:D
00 Yorumlayerine gore cagdas bi uerde istedigi gibi bagnaz yerde asla
00 Yorumlakendini öyle mutlu hissediyorsa
Kimseyi hür iradesi dışında zorlamayı sevmem00 Yorumla
+1 yılöncesinde böyleyse sevgili oldu isen onu o şekilde beğenmişsin demektir
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılaklı başında ise sorunsuz ama fazlası illaki kıskandırır
00 Yorumla Giysin canım nolacak. Bunları dert etmeyin ya
14 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorlar işte takıldığımız konulara bakar mısın
Soran+1 yılKonuşşş beeee kslsjslsnksms
Değildir değildir de ne gerek varki? Göbekten rüzgar almaktaki mantığı hiçbir zaman çözemedim ben 😃
00 Yorumla
+1 yılSorun mudur ne ya sjdjs ben bir bireyim istediğimi de giyerim kimseyi alaka etmez kimse kimsenin malı değil
13 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın
Soran+1 yıl@AdeM07 iyi b*k edersin kanka giy banane
Sevgiliniz bunları gitmenizi sorun mu ediyor yani 🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılBazıları ediyor evet
Soran+1 yılTabiki oldu
- Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBel açık kıyafet dikkat çeker erkekler etkileniyor kadınlar nedense bu tür giysilerde ısrar ediyor partnerler rahatsız olur
00 Yorumla
+1 yılHoşuma gitmiyor pek doğrusu yani sadece göbek açıklığına bakmıyorum ben şık olmak daha önemli en önemlisi zarif olmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiymesini istemem ilesrisini düşünüyorsak o da giymemeli bence. Evlenirsek evde istediği kadar giyebilir isterse hiç giymesin 😂
00 YorumlaEskiden kıskanırdım ama şimdi yanımda giyebilir sorun yok 😃
04 Yorumla
Soran+1 yılYanımda derken evde mi sadece
Soran+1 yılTamam bak buna daha okey diyebiliyorum. En azından orta yol bulunuyor ve karşı tarafı tamamen yok saymamış oluyorsun
- Moda & Stil konusunda 994 cevap paylaştı.
+1 yılbenı rahatsız hele boyle duruyosa evde boyle gezsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarışmam eşimde isteği gibi giyer dekolte falan bişey demem
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazdım ya kuzum
Soran+1 yılSana demiyorum aşkım nsmsnsmksnns
Cevap sahibi+1 yılAşkın kurban sana bebeğim 😘
Soran+1 yılKsşsnslsnksnsks 🥰
Cevap sahibi+1 yılNasılsın datlum 😘
Soran+1 yılİyiyim canım sen nasılsın
Cevap sahibi+1 yılİyidir özledin mi beni 🤭
Soran+1 yılÖzlemez miyim nslsnslsnslsnks
Cevap sahibi+1 yılYhaa sapsikk bende 🤭
Soran+1 yılLannn noluyorrr naısl geldik biz buralaraaaa ağağğağağağa
Cevap sahibi+1 yılboş ver devam et aşkım 😘
Soran+1 yılPeki sen öyle diyorsan beyim öyle olsun
Cevap sahibi+1 yılAy beyim dedi avrat 🌹❤️
Soran+1 yılNslsnslsnslms gizliden yazmasana be özele geçelim çok kafasın
Cevap sahibi+1 yılHım oymazz annem kızar 😘
Soran+1 yılAfeyin annenin sözünden çıkma yavrum
Cevap sahibi+1 yılTamam aplaa ıstırım 😘
Cevap sahibi+1 yılÖzledim
Cevap sahibi+1 yılBak bi
Memeleri ve sütgenleri görünmediği takdirde izin veririm.
00 Yorumla
+1 yılHayır ya, ince bel filan kırmızı çizgimiz kıskanırım ben.
00 Yorumla- Devamını Gör (132)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat