Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba, 🌸
Yarışmaya gelen yüksek katılım için teşekkür ederiz. Moda & Stil konu etiketinde Haftalık Görüş Sayısı Fırsat yarışması kazananı @benkendall oldu! Sevgili üyemiz 100 TL değerinde Amazon hediye çeki kazandı! 🥳
Tebrikler! 🎉
Hediyen için bizimle iletişime geçebilirsin. 😎
Yarışmaya gelen yüksek katılım için teşekkür ederiz. Moda & Stil konu etiketinde Haftalık Görüş Sayısı Fırsat yarışması kazananı @benkendall oldu! Sevgili üyemiz 100 TL değerinde Amazon hediye çeki kazandı! 🥳
Tebrikler! 🎉
Hediyen için bizimle iletişime geçebilirsin. 😎
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yorumlar yapılsın
Kazanan alkışlansın
5 gün bize az gelir
Yaşasın 23 Nisan
Evvet işte buu! Moda adeta benim kanıma işleyen bir şey hatta stilist olmayı düşünüyorumm. Moda insanın ruhuna işler ve herkesin aklının alacağı bir platform degildir. Yaratıcı olmak gerek. O renkler kıyafetler ayakkabılar birbiriyle uyuma makyajın her tonu saçın şekli bu harika. özellikle giyim kuşam, ayak giyimi, aksesuar, makyaj, pirsing ya da mobilyada popüler stil ya da uygulama için kullanılan genel bir terimdir. Moda, toplumun belirli bir dönem içerisinde nesnelerin nasıl kullanıldığının yanı sıra, bu nesnelerin tüketim trendlerini de belirler. Moda genellikle sürekli değişen bir algıdır ve her dönemin farklı bir modası vardır. Örneğin, 2000'li yıllarda yaşayan birinin 1980'lerdeki kıyafetlere baktığında onları beğenmemesi ve onların gözüne eski gelmesi gibi. Bu modası geçmiş tabiri ile örneklendirilebilir. Moda bununla beraber, İtalyancada değişiklik gereksinimi veya süslenme özentisiyle toplum yaşamına giren geçici yenilik olarak geçmektedir. Modanın bir diğer anlamı da, belirli bir süre etkin olan toplumsal beğeni, bir şeye karşı gösterilen aşırı düşkünlüktür. Stil yahut tarz, sanat tarihi ve görsel sanatlarda devamlılık gösteren bir değişim sürecinin kaydı olarak ele alınır.
Moda belirli bir dönem içerisinde nesnelerin nasıl kullanıldığını, nasıl tüketildiğini belirler. Zamana dayalı olan belirli şartları takip eden moda, kendisini düşünce ve davranışta göstermekten ziyade, nesnelerin düzenlenmesi ve kullanımında gösterir. Buna bağlı kalarak belirli bir döneme bağlı olan zevkler, bilinçaltına değin yerleşen tutumlardır. Tasarım süreci, genellikle içinde bulunan dönemin zevkine yanıt verme kaygısıyla geliştiğinden moda ile birebir etkileşim içindedir. Zaman ve tasarımcı arasındaki bu etkileşim sonucu tarz yahut stil adı verilen bir mefhum meydana gelir. Sanat tarihi ve arkeolojideki stil araştırmaları, değişen ve gelişen zamana bağlı zevkler olan modanın, nesneler üzerindeki etkisini araştırır. Stiller zamana göre belirlenebilir oldukları gibi, bölge ve atölyelere göre de belirlenebilirler
beybi buraya değil moda stil etiketindeki sorulara görüş ve yorum atmalısın :D
@KürkMantoluHayri :D
Merhaba 💕 Bu etiket benim en çok ilgi alanlarımdan biri ve en çok fenomenlik istediğim bir etiket gerçekten. Aylar önce çok fazla paylaşım yapar ve görüş yazardım bu kategoride. Fakat olmadı. Hayatımda modaya her zaman yer veririm ve zaten hep görsel işlerle uğraşmayı seviyorum. Etrafımdaki insanlar markete giderken dahi uyumlu giyindiğimi fark ederler ve nereye gidiyorsun sanki tarzında konuşurlar. Ama ben seviyorum, moda benim hayatımda bir renk. Beni ben yapan şeylerden biri.
Tabi moda deyince herkesin aklına güncel olan, herkesin giydiği, yaptığı vs gelir ama bana göre moda bir duruştur. Ben kendi modamı kendim yaratırım. Moda, özen göstermektir, uyumdur, yaratıcılıktır. Bir çok kişi modayı yanlış anlar. Biz modaya uymak zorunda değiliz, modayı kendimize uydurmak mesele bence.
Bu fırsat sorusu yarışmasında da kazanmayı isterim ama daha çok, beni ben yapan Moda&Stil etiketinde fenomenliği kazanmayı daha çok isterim. Şimdiden herkese başarılar diliyorum. Sevgiler 🥰
En büyük rakibin ben olsamda sana nedense kendimden daha çok güveniyorum 😀
😂 Teşekkür ederim 💙
Rica ederim :)
Benim anlayamadığım ne paylaşımı yapmamız lazım? Yani görseldeki bayan ee biz bayız bizimde moda ve stil hakkımız yokmu yani? Maksat muhabbet olsun ben katılan herkesin benden az puan almasını istiyorum 😆😆😆😆 şaka şaka katılan arkadaşlara başarılar diliyorum, şimdi görseli nasıl atacağım bunu bilemiyorum ama deneyeceğim olmazsa ikinci üçüncü görüşe yapabilirim, ama umarım yapabilirim. https://tr.pinterest.com/pin/500814421061110825/?amp_client_id=CLIENT_ID(_)&mweb_unauth_id=e5b212bd3b294ab7b259dc0ffe13b5d4&_url=https%3A%2F%2Ftr.pinterest.com%2Famp%2FYellowowww%2Fkad%25C4%25B1n-modas%25C4%25B1%2F
Tüh beceremedim galiba 🤣🤣🤣🤣
Akılıma gelmişken söylemeden edemeyeceğim, giyinmek bir sanattır yani giyinmeyi bilen biri en ucuz ve en uyduruk parçalardan güzel kombiler yapabiliyor ama giyinmeyi bilmeyen en pahalısı en etiketlisini alsada kendine yakıştıramaz sanki böyle üzerinde ayratı gibi emanet gibi başkasının kıyafetini giymiş gibi duruyor ama giyinmeyi bilen zaten herşeyi yakıştırıyor haksızmıyım.
Fenomenliğini istediğim bir konu etiketi açıkçası hem etkinlik hem de fenomenlik için şans ayağımıza geldi mi diyelim bilemedim :) @nildatt rehberime kendimi kanıtlamak için harika bir fırsat bence :)
Gerçekten haarika bir fırsat, çabucak sorularaaa 😍😎
yehuuu o zaman bas gaza atom <3
Hayri rehberimin de desteğini aldım ki artık kim tutabilir beni :)
Aynı şeyi düşünüyoruz. Ben de aylardır moda Stil etiketinde fenomenlik istedim fakat olmadı, o kadar da paylaşım yapardım falan ama nafile...
Umarım:) hedefimize ulaşırız
Bence sende bu fırsat yarışmasını değerlendirmeye alarak hem keyifli bir aktiviteye katılmış olursun hemde amacına bir adım daha yaklaşmış olursun :)
@Edameda06 pes etmek yok :)
İnşallah 🤗 katıldım
@Edameda06 doğru karar :)
Aradığın fırsat ayağına geldi. Ben de alışveriş fenomenliğimi fırsat sayesinde hızlandırmıştım❤️
Evet... en büyük ödül fenomenlikte ilerlemek olacak
Hadi bakalım
Hayırlısı olsun bakalım
Yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim. 🙂
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim, moda sorularıma bekliyorum herkesi. 🙂
Merhaba sevgili KS 👋 ❤️🌹
Harika bir yarışma olmuş. Konu etiketi çok güzel. Bakalım iki seferdir ikinciyim. 1. liği zorlayalım bakalım😂❤️
Herkese başarılar diliyorum. Pek şansınız yok ama🤪🤪 nezaketen yani🤪🤪
@benkendall tebrik ederim 🌺♥️ 🌹❤️🔥🌹❤️🔥🌹❤️🔥
<3 tesekkür ederimmm
Haydi bakalım beyler bayanlar Pamuk elller klavyroller yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum Önemli olan kazanmak değil yarışmak tır klasik bir laf yalan
seni de görelim ya :D
Şimdi Nasıl oluyor moda stil konusuna girip yorum yapacağız başka bir şey yapmaya gerek var mı girip yorumu yapacağız
evet gidip yorum yapacaksın, görüşler paylaşacaksın bir de :D
Tamam bugün sadece moda stil yorumları yatacağım
Tabiki. Ama cok sansın yok ben varım çünkü. katılma sen boşver😂😂
Ya ben geçiyordum uğradım Yani Mühim olan yarışmak dedeni yarışmacıları görüp gitmek🤣🤣🤣
Hsjsjsk bi göz atıp cık o zaman
Katılma zkkxxk rakip azalsın😂
Yok zaten Ben seyrediyorum sadece Uzaktan Uzağa gidiyorum arada bir yorum yapıştırıyorum
Ya şu fenomenlik etiketini bir alayım da bir an önce daha sonra geleceğim ilgimi çeken konulara 😄
her ikisini de bir arada yapabilirsin kız :D
Uzun görüş mü gerek bunda da?
2sinde mi fenomen olsam diye düşündüm bir an 😄
yok aşkım. doyurucu görüş istemiyoruz. gönlünden koptuğu gibi görüş + yorum yazabilirsin
Kişilik&karakter
Astroloji&burçlar
Gündem etiketlerinde falan olsaydı keşke 😄
onlara da gelir sıra <3
Pek inandırıcı gelmedi yine fenomenler falan kazanır 🤣
hayır fırsat yarışmalarında fenomen veya normal üye ayırt etmiyoruz. en çok paylaşımı kim yaptıysa ona veriyoruz. eski fırsat yarışmalarına bakarsan görebilirsin bunu <3
Fırsat yarışmaları herkese açık
Valla ben kazanacak olanı az çok tahmin ediyorum ikinci kim olacak onu merak ediyorum 😄
kazanan kim thy mi :D
thy kim tsk mi 😄
Aha işte bak adam görüşü atmış bile altta kazanan 😄
dur bakalım belli olmaz kazanan. çok güçlü üyeler var :D
İddiaya girerim seninle Atom kazanacak eğer kaybedersem 1 haftalığına kapak fotoğrafıma istediğin bir şeyi koyucam 😄
yuooğğ baane :D girmem iddialara fırsat konusunda :D hem sen nedne katılmıyorsun
Ben katılırsam birinci olurum ama sondan birinci 😄
Ben varken şansı yok şelslxcllx
Gerçi ben tüm fırsatlarda ikincilik koltuğunu bırakmıyorum yapıştım zkxkxkx
İnşallah bunda birincilik nasip olsun
Valla başarılar dilerimm
Yine Üyelerini fazlasıyla düşünen bir ks🤍 çok şanslıyızz çok🌺
Katılalım bakalım buna da.😇
yarışmacı arkadaşlara başarılar😄
yanii sana da başarılar diyelim mi :D
yok ben almiyim
Başarılar size de 💙
Hadi bakalım xhdjdjfnf
seni de görelim mi beyb <3
Görelim askiiim da tek yorum di mii baska şart yok
görüş ve yorum bebeğim. başka şart yok :D
Kızlar yaşadınız... bizlik bişey yok beyler dağılın
En sağdaki beyaz kazaklı fotoğraf çok güzel Harika kazak sevgilime alabilirim varsa
Modadan anlıyorum varsa iddaa koyon buyursun gelsin
Diziler ve Filmler gelsin bunlar bana ters sjsj
evrene güzel mesajlar göndermeye devam edersen gelebilir :D
Off evet. Daha 2-3 gün önce istedim. Allahım gelsin😍😍
Daha ne kadar güzel mesajlar göndereceğiz?
😄 sjs
O etiket pek benlik değil😐
Senin yerine de yarışıcam aşko🤪❤️
Herkese başarılar, benim ihtiyacım yok
Teşekkür ederim 🤩
@BiBusesin 🤗
Yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim
Hayırlısı bakalım
Evet
Yarışmacı arkadaşlara kolay gelsin 😅
Bakalım katılalım neler olacak :)
Dehşet katılım olcak
İçime öyle doğuyor 😄
@BiBusesin bana da öyle geldi :)
@BiBusesin Pek iddialı değilim :)
Hayırlısı bakalım 😅
portakalım gene aktifleşmişsin, mutluş bi topum valla <3 buna da katılımını bekliyorum
@KürkMantoluHayri elimden geldiğince 😘
Çook iyi yazı olmuuş :) :)
İyi iyi güzel
seni de sahalarda görür müyüz beybi <3
Ne dediğini anlamadım ama heralde görürsün beybi dndndn❤️
Kuyucakli şakir dndndn
yani yarışmaya katılacak mısın anlamında jkgk
Üşenmesem katılırım herhalde dndndn
Kazanacağımı pek zannetmiyorum😃😃
neden öyle düşünüyorsun :(
Ne zaman katılsam başkası kazanıyor ümidim yok. Ve dislike atmanızda aynı bi ironi 😂
kazanamayacağını düşünmene katılmıyorum dedim :( sonuçta bu bir yarışma beybi, en iyi olan kazanacak <3
İyi olan kazansın o zaman 🙏🏻🌺😀
kemal can parlak çok daha iyi giyiniyor nett #RÖH
yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim
valla bizim icin cok iyi oldu yaşasin amozon
Geç kaldık yaa
Nerde beleş oraya yerleş🤣
İyiymiş
Bende katılıyorum hadi bakalımm:)
Nolur bana verin açım nolur
Başarılar arkadaşlar.
Güzel bir etkinlik olmuş 😊
Bence de