Selamlar,
Tayt fiziği ön plana çıkaran bir kıyafet olduğu için malum bölgelere insanlar yiyecek gibi bakıyorlar. Bu durumdan rahatsız olmamanız adına siyah sweat tayt ile kombinlenebilir. Taytı da siyah seçersen takım şeklinde gayet şık olabilir. Sweatin içine uzun tişört gibi bir şey giyersen daha rahat hissedebilirsiniz. Ayakkabı beyaz veya siyah olursa da iyi olur. Beyaz açar siyah takım havası yaratır. Aşağıya örnek bir görsel ekliyorum. İyi geceler diliyorum.😊
Taytın üstüne uzun bir tunik giyebilirsin... o zaman hem ön tarafın hem de arka tarafın kapanmış olur kaldı ki bence tayt üstüne uzun gömlek ya da tunikler çok yakışıyor. Bakışlardan rahatsız olmamak için ve başlıkta ki gibi tayt giydiğimde önüm çok belli oluyor diyorsan ve tayt giymekten vazgeçmek istemiyor isen böyle bir çözüm bulabilirsin kendince... Dediğim gibi zaten belli bir tarzı ve modasıda var yani kötü duran bir durum da değil...
Muhteşemsinnnn , hem tatlı ve etkileyici minyon güzelliğin , hemde dolgun etli dışa doğru belirgin tazecik tatlı güzelliğinle insanı kendinden geçirensin. Bunu tayt giydiğinde kapatmak , oldukca zor, sebebi ise , sadece mutluluk üçgenin şekli ve çizgisi değil belli olan. Seninki genel olarak dışa dogru çıkık bir dolgunluga sahip. Ped koysan ne olur? Kabarıklığı birkaç mm daha yükseltmiş olursun.
Cevap
26Cevap
Taytı giyince ne olmasını bekliyosun. Ön arka komple belli olacak. Herkeste bakacak. Sen önden bakanları görmüşsün, birde arkandan bakanlaarı bilsen ohhooo :) Gülü seven dikenine katlanır.
çok tahrik edici. bazıların taytın o kadar belli ediyorki orasının arasıdaki çizgisi ve oranın dudakları belirgin görünüyor. resmen gülümsüyor alt dudaklar :)
Bu iç çamaşırından kaynaklı olabilir pamuklu ve sıkı bir iç çamaşırı tercihi yapmalısın. Bikini bölgendeki detayları düzleştirecek bir çamaşır
Her kızın organ şekli farklı demek ki senin gizleme imkanın pek yok
Peki kötü bi görüntü mü sizce ben normalde takmıyordum fazla bir kac kisinin baktigini farkedince takmaya basladim
Ya onunu kapatacak kisa gömlek giyersen cok daha rahat hareket edersin kasilmazsin.
Yani ben dikkat çekmesin diye çoğunlukla uzun giyiyorum.
yok edemesin maalesef öyle oluyor bazılarında aşırı dikkat çekiyor birde ince iç çamaşırı flan giyiyorlar arası belli açıklık olan yer
Peki kötü bi görüntü mü sizce ben normalde takmıyordum fazla bir kac kisinin baktigini farkedince takmaya basladim
Kötü derken dikkat çekici ve düşündürücü
Tayt ve çamaşırın arasına günlük ped koy eşim öyle yapıyor
demek ki baya okkalı ımın var. O zaman çare giymemek ya da kalçayı da önünü kapatacak şekilde üst kombin yapmak
niye kötü olsun demek ki vajina dudakların sarkık ve dolgun. Bence bu kadın için avantaj özellikle de cinsel hayatta. Görüntü olarak ben çekici bulurum.
Ovvv hem de minyonsun
Avuclayiveresim geldi heee
İplik tanga da giyiyon mu icine
günlük ped kullanabilirsin arasına mı kaçıyor yoksa kabarık mı duruyor?
Kabarik duruyor
yani kabarık duruyorsa sıkı külot giyeceksin veya uzun kıyafet giymelisin ama eminim çok güzeldir
Her kızda belli olmuyor fakat bazı kızlarda çook belli oluyor dikkat cekecek kdr..
Benim hoşuma gidiyor
Her yerde giyemiyoruz o yüzden :)
@Ferahxy Artık evde en güzeli eşimize karşı giyinmek. Kıkır kıkır :) :) :)
@Ferahxy Çoğu kadın bu konudan müzdarip bizim gibi ve bunu gizlemek için ister istemez kambur yürümeye başlıyorlar farkında olmadan. Sanki kapatıyormuş hissi veriyor bu psikolojik olarak. Bu bizim için büyük bir sorun esasında.
@Ferahxy Dışarda sorun oluyor işte. Kalçayı geri atıyoruz , üstümüzü öne eğip biraz kamburlaşıyoruz istemsizce. Dışarda giyemem büyük cesaret. Dekolte farklı , tayt durumu farklı benim için.
@Ferahxy Sonuç olarak nasıl o görüntünün yok edileceğini ben de bilmiyorum. Çözüm bulursan bana da haber et :)
@Ferahxy Buraya yazarsın :) Sapık çok o yüzden mesaj kutum kapalı.
Üzerine uzun bir şey giy sorun biter bence
kimse icin bisey yapma öyle kalsın
Yazar mısın bi önerim var
Belli olması normal dar sonuçta. Vajinan etli mi?
Birsz evet
Belli olması doğal zaten. Uzun giymeyi sever misin üstüne?
Hayir sevmem
Sorun yapma bence o zaman. Bikiniden de belli olur.
varsa sorun sorabilirsin
Üzerine uzun giyiniceksin biraz
Üzerine uzun giymen şart.
Üstüne uzun şeyler giyebilirsn
Görene bir kez yalatman lazım göz hakkı var
Tayt evde giy
Olsun
Tayt giyme
Daha giyme
Evde tekken giy
Ped kullan
Kabarma mi oluyor?