Selamlar. Çekici, alımlı ve seksi giyim tarzını düşündüğümüzde ilk akla gelen şey elbette deri parçalar! Deri taytlar, deri pantolonlar ayrıca vamp giyim tarzının da vazgeçilmezidir. Karşı cinste oldukça şık ve çekici duruyor. Üzerinde taş desenli deri pantolonlarda tercih edilebilir. Pantolonun renginde kemerle de uyumlu şekilde göz kamaştırıcı hale gelebilir. Ayrıca koyun ve siyah renkte olduğu için bence tam kışlık bir kombin. Her şeyden önemlisi kişi kendine yakıştığını düşünüyorsa ve rahat hissediyorsa çevresindeki olumsuz görüşlere aldırış etmemeli. Bu tarz giyim tarzını ben çok beğeniyorum. Aşağıya beğendiğim örnek bir kombin görseli bırakıyorum. Mutlu günler dilerim.🌺
Ya bu sene moda derinin her parçası hele gömlek ve pantolonları, fakat herkeste güzel durmaz deri pantolon, bir defa kesinlikle fit olmak gerekli. Yoksa insanı daha kilolu gosteren bir yapısı var deri pantolonun, ayrıca deri pantolon zaten vamp bir parca ki (bazı erkekler kadını basit gosterdiğini dusunuyor) üstüne dekoltesiz sade bluz veya gomlek giyilmeli, eger üstüne crop top veya gogus dekolteli bluz giyilirse kadını bayağı gosterebilir. Deri pantolon, leopar desen, dekolte kadını güzel gosterir vamp detaylardır, kararında olmayanı bayağı tutar
Merhaba. Butik rocistanbul İnstagram sayfasında satılan bir ürün olup, bu senenin revaçta olan deri pantolon ve türevleri olan deri etek, deri ceket ve deri detaylar oldukça moda olup fiziği elverişli olan kişilere yakışarak muazzam bir imaj çiziyor.
Fiziği ve kombinleri iyi olan insanlarda hoş duruyor kesinlikle.. Taşıyabilen insanların deri pantolon tercih etmesinden yanayım, herkeste güzel durmuyor.. Keyifli akşamlar..
eline vazalini süreeceksin o deri pantolonu giyen kızın poposuna bir vuracaksın :D 5 parmağımın izini çıkartmazsam namerdim :D ama kızın poposu ne olur bilemem :D heç içimden geçen bu deri tayt ve deri pantolon giyen kızlar için :D
Sıfır basenli küçücük fındık kalçali incecik bacaklı olacak deri pantolon giyen kadın. Görseldeki gibi değirmen taşı kıvamında goca götlüuu olanlar giymesin
Herkesin giydiği moda olmuyor, ayrıca trend olmasına rağmen her şey herkeste aynı durmuyor. Bir ara tayt giyen hatun görmekten bıkmıştık değişen tek şey biçimsiz hatunların tayt yerine bunu giymesi oldu. Güzele zaten hepsi yakışıyor 🙂
Paylaşmış olduğun fotoğraflardaki pantolonların paça kısımları bol olduğu için benim hoşuma gitmiyor. Fakat, @_Centaur_ adlı üyenin paylaştığı örnek fotoğraftaki kombin çok daha güzel.
tamam deri giyim güzelde bir şu göbeği açmasanız daha da iyi olacak kuzum hatta erkekler de giyecek olsa bende giyerim lakin giyilse bile emniyette çalıştığımdan giyemem giysem hemen soruşturma açarlar