Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Ayakkabının rahatlığı markadan çok ayak yapısına uygunluğu ile alakalıdır. Birisinin çok rahat dediği ayakkabıya diğerinin rahat değil demesi ayak yapısının farklılığındandır. Parmak uzunluğu, taraklı olup olmaması, ayağın kemik ve taban yapısına göre ayakkabı tercih edilmelidir 👍
Merhaba, bence gayet kaliteli ve şık modelleri olan bir marka. Seçimin de harika beyaz ayakkabıya göre kıyafet kombinlersen harika olur. Farklı renk ve modellere de bakabilirsin siyahı varsa falan da şık durabilir. Ayak bileğine halhal da takarsan müthiş durabilir. Kış mevsimine göre alıyorsan beyaz kızlarda daha hoş duruyor. Bence bu görseldeki gibi almalısın. Ayakkabıya göre de beyaz veya siyah-beyaz kıyafet seçersen tarzına tarz katabilir. Alırsan güle güle kullanırsın umarım.
Aşağıya örnek bir görsel bırakıyorum. O görseldeki gibi ayakkabını kombinlersen harika olur. Keyifli günler dilerim. 🌺😇
Bence rahat değiller. En basit bir marka bile rahat olabilir bu markaya nazaran. Elle ve hotiç te ayarsız numaralar. Ayak numaranı alıyosun ya büyük ya küçük geliyor. Sana şunu söyleyebilirim ki stradivarius markasının ayakkabılarını tek geçerim
Cevap
13Cevap
Vallah soruya çağırdın sağol eksik olmada ben pazardan giyiniyorum, çakma yani. Anlamam ki marka işlerinden.😅🙄
Ni demek.😍🤭
Denemek lazım herkese her şey yaramıyor. Bir sürü kaliteli marka kullandım bir tek Adidas ile rahat ediyorum.
İnanır mısın hiç rahat değil. Aşırı kalıpları sert ve kalitesiz o paraya değmiyor.
Bir defa kullandım 3 ay bile götürmedi hemen yırtıldı
Tshirtlerini giyerim ama ayakkabısından hiç almadım
Allah onun belasını vermesin , 2 günde patladı … gördüğüm en berbat marka
Bazı Nike'lar bile rahat değil. Ayağına giyip denemen lazım. İnternetten aldığım Nike beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Modele göre değişiyor yani.
berbat bot aldım su içinde yüzüyo ayaklarım birdaha almam
Görsel olarak güzel fakat rahat olmadığını söyliyebilirim ya da ben fazla rahat edemedim diyim
Ben rahat bir şekilde kullanıyorum
Ben bi beyaz ayakkabı aldım baya rahat
Benim bir tane var rahat ama terletiyor maalesef
Ben kullaniyorum tavsiye ederim
Ben memnunum biraz. 🙂
İyidir ne olacak idare eder
Hangi modeli bu çok sevdim bu modeli
😊Rahatlar🌝
Güzel ayakkabı
Hayır rahat değil.
Kötü.
Paran varsa al