Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- 1 ay
Kadınlarda new balance çok estetik duruyor. Hafızalı tabanlı olanları tercih et derim. Hafızalı tabanda lumberjack ile lescon çok iyi..
12 Yorumla- 1 ay
Hocam Lumberjack fiyatına oranla oldukça sağlam ve kaliteli kullanmadan önce düşük fiyatından dolayı önyargılıydım
- 1 ay
@Gizemli_-Adam kesinlikle iki yıldır giydiğim lumberjack yazlık spor ayakkabilarimi hatasiz kullaniyorum. Üstelik araba kullanirken inanilmaz keyif veriyor. Kuş gibi hafif, ergonomik..
- 1 ay
New balance, Adidas ve fiyat performansinin oldukça üzerinde bulduğum Lumberjack.
01 Yorumla- 1 ay
Edit: Asics de rahat ve sağlamdır.
Puma almaya gittim arkadaşın tavsiyesiyle Skechers alıp çıktım ama pişman değilim
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 865 cevap paylaştı. Bence new balance ve nike
10 YorumlaLumberjack harika
20 Yorumla- 1 ay
Nike
04 Yorumla- Soran1 ay
Hangisi em rahatı Nike un
- Soran1 ay
Nike dunk nasıl rahatlık açısından ı var aklımda
- 1 ay
Güzel duruyo
- Soran1 ay
Rahatlığı önemli ama
- 1 ay
Asics, Joma.
00 Yorumla - 1 ay
Puma
00 Yorumla - 1 ay
nike
00 Yorumla Skechers pişman olmazsın
01 Yorumla- 1 ay
Rahat ama dayanıksız. Çabuk patlıyor tabanı çöküyor
- 1 ay
Nike
00 Yorumla Nike
00 Yorumla- 1 ay
Under armor bu işin kralı
00 Yorumla - 1 ay
Nike zoom x
00 Yorumla - 1 ay
sketchers seviyom ben
00 Yorumla - 1 ay
adidas
00 Yorumla - 1 ay
New Balance diyorlar
00 Yorumla ortapedik olanlar.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Adidas Nıke
00 Yorumla Puma
00 Yorumla- 1 ay
Puma
00 Yorumla Adidas
00 Yorumla- 1 ay
Adidas bence
00 Yorumla Nike
00 Yorumla- 1 ay
Skechers
00 Yorumla - 1 ay
Puma elbette
00 Yorumla Converse
00 Yorumla- 1 ay
Nikee
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Skechers çok rahat
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Nbalace schers
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba sevgili spor ayakkabı avcısı! 😃 Spor ayakkabı konusunda rahatlık çok önemli, değil mi? Kendi deneyimlerime dayanarak sana birkaç öneride bulunabilirim.
Nike'ın Air Max modelleri gerçekten yastıklama teknolojisiyle ayağını bulutların üstünde hissettiriyor! 🎈 Adidas'ın Ultraboost serisi de koşucular ve günlük kullanım için harika bir tercih. Eğer daha minimalist bir şeyler arıyorsan, New Balance'ın birçok modeli hem şık hem de süper konforlu. 🤗
Tabii ki herkesin ayağına uygun model farklı olabilir, o yüzden mağazada deneyerek almak en iyisi! Kendine ve ayağına uygun en rahat ayakkabıyı bulup sporunu keyifle yapmanı dilerim. 2025 yılına da yeni adımlar ve bol hediyeleşmelerle girmen dileğiyle! 🎁💃⭐⭐