Şahsen ben giyerdim ya.
Giysin karışmam
Giymesini istemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Açık gelinlik diyince ilk aklıma gelen Burcu Kıratlı’nın giydiği gelinlik oluyor genelde. Sorudaki gelinlik daha bile kapalı yani.
Ben kısa gelinlik tercih etmezdim. Gelinliğin bir masumiyeti bir ağırlığı var. Göğüs dekoltesi ya da sırt dekoltesi çok hoş duruyor ama etek boyundan kısa durması gelinliği çok baside indirgiyor. Gelinlik değil de özel günde giyilen bir kostümmüş gibi duruyor.
Hem Türkiye’de gelenek ve göreneklerine bağlı çoğu ailenin kabul edeceğini düşünmüyorum gelinlerinin böylesi bir gelinliği giymesini.

Burcu’nunki kostüm gibi...

Fahriye’ninki çok hoş ♥️
gelinliği hiç beğenmedim ayrıca dekolte bi gelinlik de değil bence. yorumlara biraz baktım da bence erkeklerin nikahtan önce gelini gelinlikle görmemesi mantıklıymış. o gün bir kere oluyor ve bence kimsenin içinde ukte kalmamalı istediği gibi giyinmeli. evlenmek demek birini boyunduruğun altına sokmak değil eşinin görüşlerine isteklerine kulak vermek lazım. malzeme vermem diyenler için de şöyle düşünüyorum; davetlileri eşlerinden daha çok düşünecekler hakikaten yazık.
Ne biçim gelinlik la o öyle yarısını timsah yemiş gibi. (Düğün yapmayacağız biz. Düğün gibi saçma adetlere verceğimiz paranın yarısıyla güzel bir tatil yapıp diğer yarısıyla da yetim, fakir fukara doyuracağız inşallah)
Tarz ve bakış açısı olarak buna sıcak bakmadığımı bilir. Sevgilimin bile, zor kullanmadan mini giymesine mani olmuştum. Herhalde karım olacak kişi bunu çoktan anlamıştır..
Cevap
77Cevap
efendim ben NUDİST im hatta çıplak gelse benim için daha iyi olur böylelikte eşimde benim dünya görüşümü daha kafadan millete vermiş olur onun için bayılırım bakalım biraz daha bekliyelim şu dünyanın son kalan bir çivisi kaldı o da çıktı çıkıcak hele onuda bir çıkartalım da O DA Çıkınca inanıyorum ki tanga tarzı gelinliklerde çıkar o zaman biz NUDİST ler için güneş doğmuş olacak kanatindeyim bekleyelim görelim efendim okuduğunuz için teşekkür ederim saygı ve muhabbetimle
Ben gelinliğimin ihtişamlı ve asil ve duru bir güzellikte olmasından yanayım. Klasik modeller ve bolca kumaş ilgimi çekiyor. Fazla açık olması da, ful kapalı olması da tarzım değil. Dengeli ve zarif bir açıklık tercihim...🦄🍀❤️
düğün değilde pasta yarışması olsa iyi olurdu💫 konu burada açık giyinmekse ben onu kısıtlamak istemem amaaa😬 erkek davetli olmazdı.🤣 erkekleri kısıtlamak en doğal hakkım diye düşünüyorum🍀
yani o an gelince doğru cevabı verebilirim ama giymesini istemesemde karışamam , sırf gelinlik ya da kiyafet için kavga edip mutsuz bi düğün ve balayı geçermek istemem
Böyle gelinlik giyen kızın yanına böyle giyinmiş damat yakışır:
Sanirim hiç yakışıklı manitam olmayacaktır ve evleneceğim gibime geliyor hep
Bunu giyebilecek kadar güzelse, isterse bikiniyle de gelebilir düğüne. Ben de boxer ile katılırım. Vallahi sesimi çıkarmam :D
Asla izin istemem. O özel bir gün, bir kez yaşanacak ve bir kez giyilecek o gelinlik. Ben de istediğim bir tarz giyip o günün tadını çıkarabilirim. Kimsenin yapacağı dedikodu gram umrumda değil; eşimin de olmamalı.
Ben de senin gibi düşünüyorum bebeğim
Karışmaya hakkım yok, istediği gibi giyinebilir. Vücut onun. Kaldı ki ben zaten açık giyinenlerden hoşlanıyorum.
Böyle şeyi kabullenmek olmaz, yani her yerini göstermek içinmi giyinecek gereyi hic yok, akli basinda bunu giymez
Açık giyinmeye karşı değilim isteyen istediğini giyer tabi ki ama gelinliğe çok fazla açıklık yakıştırmıyorum.
Erkeklerin kıskançlık yapmasına hiç gerek yok. Gelinlik kadın için özel ve hayatında bir kere giyecek (nşa).
Kısa değilki düğün zaten onun günü oradada kısıtlayacaksam yazık kıza karışmam ben kıyafete falan
Ben erkek olsam istemezdim. Muhafazakar değilim ama açık gelinliği beğenmiyorum.
Eğer evlenirsem benim gelinlik bundan çok daha açık olur kesinlikle
Hanımefendiler beni sevmez, beğenmezler. Değil gelinlik görüşümü almak, verdiğim selamı bile istemezler. Hepsin sevdikleriyle mutlu evlilikler gönüllerine uygun güzel gelinlikler dilerim.
Neslihan atagul un gelinlig olsa hc fena olmaz valla. Çok asil bnc
Elbette dekolte kullanabilir abartılı olmamak kaydıyla
hayır kabul etmem. Üstüruplü giyinmesini bilmeyen bir kız en fazla sevgilim olarak kalırr :D :D
Bunlara daha gelinliğe sıra gelmeden konuşulur gelinlik alınırken çok geçtir artık
Benimle evlenmiyor mu, giysin kardeşim niye karışayım :d
Aşırı değilse karışmam, gorseldeki aşırı değil mesela gayet şık ve hoş.
Giyebilir sorun etmem. Çok da abartı olmaması şartıyla.
Ben normal hayatımda çok açık giyinen biriyim ama bu açıklık gelinlikte tercihim olmaz
Neden ki @dr_basak
Hımm sende haklısın tabi daha masumane hoş görünmeli @dr_basak ama burada ki yorumlara baktığımızda herkes bı dekolte tercih etmiş
Böyle özel ve değerli bir gün-de sevgilim istediği gelinliği giyebilir
İstediği gibi giyebilir bsürt bir açıklık olmadığı takdirde...
gerek yok , gelenelerın cogu dedıkoduya gelmıs olacaklar agzılara laf vermenın anlamı yok.
Ben de seksi ve kaslı vucudumun gorunebilecegi bir damatlik giyerim madem.
Kissasa kissas.
@Karaiel iyi seksi vucudumu nete de atarim dekolte de giyerim mini etek filan da giyerim
Onun damatlık giymesi gerekiyor buna ikna etmeye çalışırım
ya ne giyecekti ki?
siz buna ve bunun benzerlerine cidden gelinlikmi diyorsunuz? giydirmem diyen erkekler o kadar haklılar ki
🤣değilim
🤣yazma o zaman rezil
mal ile alakasi yok ama bu gelinlik değil şuna bak 23 Nisan gòsterisinemi çikiyorlar
o dûğünde o kadar aile bûyûkleri olucak yari ciplak olmanin alemi ne ? bi erkek olsam utanirdim yanimdaki kadindan o zaman erkekte ben şorta gelmek istiyorum desin
bravo zeka seviyen yerlerde
bak kadın etek giysin şort giysin mini elbise giysin ama dugunde o kadar aile buyuğûnün arasnda bu giyilmez
hak vermek istiyorsun sende bana🤪
sen bilirsin canımm
istersen ic camasir üzeri tül ile git🤷♀️
rica ederim
Giymesin ya gelinlik dediğin kapalı olur hoşuma gidiyor ondan diyorum.
Nerede ne giyeceğini bilen bir insanı hayatıma alırım.
Yani hayat onun, tercihler onun. Bende onun kararlarına saygı göstermeliyim hemde her zaman. Birde yeni damat bakması gerekir ama ☺️
Gelinlik masumiyettir kime neyi gostermeye calisiyosunuz anlamadım
Bence görselde bişey yok hiç açık değil ki sevgilim söz verdi karışmayacak istediğim açıklıkta giyerim.
İnşallah sözünde durur ya @balsustella hangi bölgede açıklık tercih ediyorsun
Evlilik saçma bir şey onun dışında kim ne giyiyorsa giysin bana ne
Giyebilir ben açık kadınla evlenmek de istemiyorum modern daha önce hayatını yaşamış kadın istiyorum en azından neyin ne olduğunu bilir
Karışmak uygun olmaz en özel güzel gününde hoşuna giden beğendiği herseyi giyebilir
Tabiki Ztn aile arasında oluyor ve ilk ve son defa giyiyor öyle bir özel günde karışılmamalıdır
Dekolteli şeyler daha güzel oluyor eşim izin verirse giyicem
Verir mi sence peki @littlecat_
Giyerimn ki 5 gun sonra düğünüm var bel bolgesi transparan ve taşlı cokta şık duruyor 🙈🌼
Nasıl giymek istiyorsa ona saygı duyarım. Onunda bana karışmasını istemem.
Müsaade ederim sonuçta özel bir gün ama eğer biri yanlış bir hareket yaparsa cidden ağzını yüzünü dağıtırım
Ben gelinlik giymeyeceğim
Peki ne giyeceksin
Sevgilimse giyebilir sevdiğimse giyemez
İkisi aynı şey değil mi annem bol bol kozalak birazda meyve istedi
Jartiyersiz gelinlik olmaz
Giydim karışmadı sağolsun:)
resimdeki normal ztn ne var ki😊
Gelinliklerin suyu çıktı
giyebilir yakıştığı sürece yanımda giyebilir.
Etmem, efendi efendi takımını giysin. Asdfg
açık değil ki bu giyerdim ben
Göğüs dekolteli olsa giyer miydin @belizcan
Hımm eşin karışmaz ki peki @belizcan
Giysin ya akrabalar çatır çatır çatlasınlar :D
Ne isterse onu giysin.
Görseldeki gibiyse hayır
bilmem bekara cevap vermek kolay
tesetturlusu bile sormuyor ne karismasi 😁
Düğün yapmak istemiyorum
Nasıl olsa evleneceğim için sorun yok
Gerek yok reklam kokan hareketler bunlar