Ben evde eşofman, kazak vs giyiyorsam direkt onunla uyuyorum, ekstra bir şey giymiyorum. Ama bir de bunun için ev içinde uyumak için de ayrı bir şey giyiyor musunuz?
Sadece dışarı çıkarken üstümü değiştiririm onun dışında evde eşorfman şort tişört giyerim, o şekilde uyurum. Standart giydiğim bir pijama takımım yok kirli bir iki gün aynı şeyi giyerim yatarken çok uzun tutmam ondan sonra yatarken giydiklerimi değiştiririm. Eğer misafir gelecekse gün içinde giydimlerimi değiştiririm eşorfmanla şortla karşılamak istemem gelenleri, gelen olmazsa nasıl rahat hissediyorsam o şekilde evde dolaşırım.
Hayır yatarken gecelik giyilir , televizyon karşısında bir şeyler atıştırırken kırıntıların olduğu bi kazak veya yemek yaparken biseyler sıçrayan bi kaçakla yatılmaz , he diyorsan ki yemek yapmıyorum , ve bişey yemiyorum , bence yatılabilir
Ben uyurken çıkartıyorum uyanınca geri giyiyorum vucüdun sıcak soğuk dengesini ayırt etmek hasta etmemek lazım nasıl olsa gece sıcak yorganın altındayız kışın yazın da no problema zatennn