Ben bugüne kadar hep çarşıya annemle babamla çıkan, pazardan veya yol üstündeki dükkanlardan kıyafet alan biriydim. Artık 20 yaşıma gelince bir şeyler dank etti.
Gittim Mavi'ye kaliteli simsiyah bir pantolon alayım dedim, bir de üzerine gözüme hoş gelen kalın bir kazak aldım, 600 lira bayılıp çıktım. Ama herkes o kadar beğenmedi ki. Çünkü kazak çok boldu ben zaten zayıfım ve pantolon da çok uzundu ayrıca belimden de düşüyordu ve birbiriyle hiç uyumlu şeyler değillerdi sonradan fark ettim. Giyim işini nasıl halledeceğim arkadaşlar zerresini anlamıyorum, kendime yakışanı nasıl bulacağım özgüvenim de düşük :(
tarz demek marka giyinmek demek değildir öncelikle.. gidip maviden alacağın 300 tl pantolonu başka yerden 150 tl ye de alabilirsin kimse senin marka giyinip giyinmemene bakmaz marka giyinmekle de tarz sahibi olunmuyor bazen ne kadar pahalı giyinirsen giyin rüküş olabiliyorsun. bunun yanında tarz sahibi olman için internetten biraz araştırma yap google görsellere gir erkek stilleri moda tarz yazarak giyim tarzlarına bak sana uygun stilleri zaten seçersin beğenirsin o tarzdan yürürsün gidersin mağazaları dolaşırsın alırsın uydurursun giyinirsin :)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok örnek olarak söyledim zaten. Marka olması sadece ürünün kalitesini artırıyor 1 sene değil de 3 sene kullanıyorsun örneğin. Ben marka da giyinsem rüküşüm işte o örnek benim 😄 teşekkür ederim önerin için
Giyim tarzını oluşturmak için öncelikle hangi ürünleri sevdiğinizi belirlemeniz ve bu ürünlerin üstünüzde uyumlu olması gerekiyor. Başkasına özenmeyin kendi tarzınızı yaratın derim, internette bununla ilgili öneriler var. Başkasının düşüncesine göre değil kendinizi nasıl seviyorsanız o şekilde giyinmenizi öneririm. Dışarı çıkarken önemli işiniz olsun olmasın mutlaka pantolon giyin eşorfman fazla rahata kaçmak oluyor biraz. Üstünüze ince bir giysi ve üstüne ağırlık yapmayacak koyu renk bir ceket giyebilirsiniz. Ayakkabı da mutlaka giydiklerinizle uyumlu olması renk seçimine dikkat etmelisiniz.
YouTube ta ya da internette bu konuda görsel anlatımları ve örnekleri olan video ve yazılar var, onlara takıl. Kendi proporsiyonu yavaş yavaş anla ve ona göre git.