Moda & Stil Giyim tarzını neye göre belirliyorsun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 90s Karakter mi? ... başka? Güncellemeler+1 yıl Süper Soru Güncellemeler+1 yıl https://resmim.net/i/k181h Giyim tarzını neye göre belirliyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
anonymouscurious Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Moduma göre belirliyorum üzgün ya da sinirli olduğumda (genelde) baştan aşağıya siyah kombinler yapıyorum onun dışındaki zamanlarda rastgele elime ne geçiyorsa uzun boylu ve zayıf olmam ne giysem yakışmasını sağlıyor o yüzden çokta önemsemiyorum 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelde işime göre, rahat hareket edeceğim, spor klasik giyerim. etek bluz, elbise, pantolon gömlek ceket gibi şeyler tercih ederim. 0 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Hayatımda biri varsa ortak karar üzerine .. biri yoksa kendi istediğim gibi 0 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Standart düz bir insanım dolayısı ile kıyafetlerim de düz 0 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Gittiğim yer esas ama bir de kadınsı şeyleri sevdiğim için spor kombini bile spor şık yapıyorum :) 0 0 Yorumla
MistırSe Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. yaaa ne giyim tarzı şu resimdeki araba çooook güzeeel bee 0 0 Yorumla
Sabırlı09 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 97% +1 yıl İçinde karekter bozukluğu varsa ne giyse uzerinde igrelti durur 0 0 Yorumla
Enternasyonelgavat Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Kapkara giyiyorum mafya abi geldi diyorlar mdmdmdmd 0 0 Yorumla
heyhandsomeioweuone Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Zevkime göre. Kafama ne eserse. 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Bana yakışıp yakışmadığına bakıyorum... 0 0 Yorumla
shnkaan99 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nereye gideceğime göre takım giymek istiyorum ya 0 0 Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. bulunduğum ortama 1 0 Yorumla
Sonterlikfırlatıcı Takip Et Xper 5 Yaş: 108 +1 yıl Güzel olsun ama g*t baş ortada olmasin skdkfk 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Rahatim 0 0 Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Keyfime gore 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Moduma göre 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı. Keyfime göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Moduma göre belirliyorum üzgün ya da sinirli olduğumda (genelde) baştan aşağıya siyah kombinler yapıyorum onun dışındaki zamanlarda rastgele elime ne geçiyorsa uzun boylu ve zayıf olmam ne giysem yakışmasını sağlıyor o yüzden çokta önemsemiyorum
Genelde işime göre, rahat hareket edeceğim, spor klasik giyerim. etek bluz, elbise, pantolon gömlek ceket gibi şeyler tercih ederim.
Hayatımda biri varsa ortak karar üzerine .. biri yoksa kendi istediğim gibi
Standart düz bir insanım dolayısı ile kıyafetlerim de düz
Gittiğim yer esas ama bir de kadınsı şeyleri sevdiğim için spor kombini bile spor şık yapıyorum :)
yaaa ne giyim tarzı şu resimdeki araba çooook güzeeel bee
İçinde karekter bozukluğu varsa ne giyse uzerinde igrelti durur
kesinlikle karakterime göre
Kapkara giyiyorum mafya abi geldi diyorlar mdmdmdmd
Gideceğim yere göre giyinirim
Zevkime göre. Kafama ne eserse.
Bana yakışıp yakışmadığına bakıyorum...
zevkime göre ne hoş gelirse giyerim
gireceğim ortama göre
Gideceğim yerlere göre
Yerine göre bazende keyfime göre
Rahatlık