Moda & Stil İşe giderken nasıl bir kombin yapıyorsunuz, takım blazer tarzı mı yoksa spor mu? The-Difference1 Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Selâm KS canlar bugünkü sorum şu işe giderken hangisi kombini uyguluyorsunuz? İşe giderken nasıl bir kombin yapıyorsunuz, takım blazer tarzı mı yoksa spor mu? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Asyacik_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Canımın çektiğini giyinirim. Ama kolkarı bol şeyler işten dolayı giyinemiyorum. 1 6 Yorumla The-Difference1 +1 yıl Neden yasak mı sen ni hoş bulmuyorsun Yorumla _Asyacik_ +1 yıl Steril çalışmamız gerekiyor. :)) Yorumla The-Difference1 +1 yıl Hım ilaç firması galiba :) Yorumla _Asyacik_ +1 yıl :)) Yorumla The-Difference1 +1 yıl Kolay gelsin Yorumla _Asyacik_ +1 yıl Sağolasın. Yorumla
orhanh20 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl kendi işimin patronuyum canım ne isterse onu giyiyorum 0 1 Yorumla The-Difference1 +1 yıl Güzel :) Yorumla
HandeBjk1903_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Forma giycem 1 1 Yorumla The-Difference1 +1 yıl Harika :) Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Tayt & sweatshirt.. 0 1 Yorumla The-Difference1 +1 yıl Gerçekten iyiymiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Canımın çektiğini giyinirim. Ama kolkarı bol şeyler işten dolayı giyinemiyorum.
Neden yasak mı sen ni hoş bulmuyorsun
Steril çalışmamız gerekiyor. :))
Hım ilaç firması galiba :)
:))
Kolay gelsin
Sağolasın.
kendi işimin patronuyum canım ne isterse onu giyiyorum
Güzel :)
Forma giycem
Harika :)
Tayt & sweatshirt..
Gerçekten iyiymiş