Eğitim & Kariyer İş hayatınızda ne giyiyorsunuz? Serein Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben mesleğimi alırsam her gün takım elbise giyerim. Şu görünüş için her şeyimi veririm ya. İş hayatınızda ne giyiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. işim yok ama olsa da resmi olurdu 1 1 Yorumla Serein +1 yıl Bayılırım resmi kıyafetlere
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 630 cevap paylaştı. Hangi is yerinde böyle giyiniliyor cok merak ediyorum. Defacto genel müdürlügünde calisiyordum hic böyle giyinen birini görmemistim 1 10 Yorumla Serein +1 yıl Ben öğretmen olcam böyle giyinirim. Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl Kurumlarda böyle giyinecegini düsünüyorsan en kisa zamanda isten atilirsin. Yerine göre giyim vardir bunlar Kurumsal degil Yorumla Serein +1 yıl Resmi gayet nesi var? Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl Ilk 3 ü haric sonuncusu olabilir ama digerleri asla Yorumla Serein +1 yıl Takım elbise onlar da ne farkı var ki Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl Ne farki mi var? Sen sanirim cok tr dizisi izleyen bir arkadasa benziyorsun. Biraz cevre ve ortam gör sonra gel tartisalim olur mu Yorumla Serein +1 yıl Kusura bakma ben rahat giyinemem sen giyin kardeş. Sonra tartışalım kimin atılcağını :D Yorumla HayalsizDasporav +1 yıl Merak etme ben yerine göre giyinen biriyim. Özgürlükcü kasvetiyle aptalligi pek karistiran biri degilim. Merak etme calistigim yerde sorun olmadi hic. Yorumla Serein +1 yıl Bi karşı çıkan sensin esip gürlüyorsun yorumlarda fazla uzatma bence. Yorumla Serein +1 yıl İsteyen istediğini giyer sana mı kaldı Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Her gün takım elbise + kundura. Dışarıda ise full spor giyiniyorum :D 1 24 Yorumla Serein +1 yıl En güzeli Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Senin mesleğin ne olacak? Yorumla Serein +1 yıl Öğretmen sence böyle giyinemez miyim Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Tabii ki giyinebilirsin çokta güzel olur. Yorumla Serein +1 yıl Biri karşı çıkmış da böyle giyinen görmedim işten atılırsın diye saçma değil mi Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Ona ne kardeşim etek giyince atılmıuyor de böyle giyince mi atılacak Yorumla Serein +1 yıl Saçmalık işte her yeri kapalı halbuki Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Bizim meslekte öyle giyinen yöenticiler de var Yorumla Serein +1 yıl Smmsmsmf biraz çevre ortam gör diyor bana Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Kim diyor :D Yorumla Serein +1 yıl Görüşlerden biri Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Bırak varoşlarla ne uğraşıyorsun :D Şimdi takmlardan birinin resmini koycam maaşı kadar sjjsjaj Yorumla Serein +1 yıl Koy Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Kıskanırrlarrr :D Yorumla Serein +1 yıl Merak ettim Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Herkesle paylaşmam cicilerimi. Ama pazartesi tekrardan bir kığılıya gideceğim. Pantolon + V yaka bir kazak alıcam hava ssoğuk geceleri. Yorumla Serein +1 yıl Vaay marka giyiniyoruz bir de Yorumla Serein +1 yıl Ne işi yapıyorsun Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Ama pantolonları çok güzel, iş yeri bize altınyıldızdan vermişti ama naylon gibi. Bu en azından pamuklu Yorumla Serein +1 yıl Tabii pamuklu daha iyidir Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl çok pahalı da değil taksit yapınca aylık 200 liraya gleiyor :D Yorumla Serein +1 yıl Ne güzel Yorumla KilimciveKöroğlu +1 yıl Tavsiye ederim arada güzel indirimler oluyor. Yorumla Serein +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
socratesx Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 80% +1 yıl Serbest kafama göre. Takım elbiseden de hiç hoşlanmam 1 0 Yorumla
неустойчивый-1 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Bazen takım ama çoğunlukla spor 1 17 Yorumla Serein +1 yıl Takım çok havalı ya bir de kravatlı öff Yorumla неустойчивый-1 +1 yıl Evet toplantılarda takım giyerim Yorumla Serein +1 yıl Mesleğin ne Yorumla неустойчивый-1 +1 yıl Bilg. Müh. Yorumla Serein +1 yıl Güzel Yorumla Serein +1 yıl Kravat da tak daha güzel olur Yorumla неустойчивый-1 +1 yıl Takıyorum zaten Yorumla Serein +1 yıl Ne güzel ya Yorumla Serein +1 yıl Çok özeniyorum ben de taksam çok abartı mı Yorumla неустойчивый-1 +1 yıl Yaptığın işe göre değişiyor. Diğer personeller her gün takım giyerler Yorumla неустойчивый-1 +1 yıl Hayır abartı olmaz Yorumla Serein +1 yıl Kravat takan görmedim reelde ya Yorumla Serein +1 yıl Kadın olarak Yorumla неустойчивый-1 +1 yıl Ben çok gördüm Yorumla Serein +1 yıl Öğretmen gördün mü Yorumla неустойчивый-1 +1 yıl Evet Yorumla Serein +1 yıl Tamam iyi o zaman takarım ben de sjshshd Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İş ayakkabısı, baret, iş güvenlik yeleği 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ajan mısın sen 😅😅 0 4 Yorumla Serein +1 yıl Ahshgdhf o gözlük tabii takılmaz o dışarıda hava için sjshdhh Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Üstteki gibi benzeme valla kaçarlar senden snsnnsbdhdhd Yorumla Serein +1 yıl Kaçsınlar ben öyle giycem her gün Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Gel evlenelim o zaman 🤣🤣🤣 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Üniforma ya da sivil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
işim yok ama olsa da resmi olurdu
Bayılırım resmi kıyafetlere
Hangi is yerinde böyle giyiniliyor cok merak ediyorum. Defacto genel müdürlügünde calisiyordum hic böyle giyinen birini görmemistim
Ben öğretmen olcam böyle giyinirim.
Kurumlarda böyle giyinecegini düsünüyorsan en kisa zamanda isten atilirsin. Yerine göre giyim vardir bunlar Kurumsal degil
Resmi gayet nesi var?
Ilk 3 ü haric sonuncusu olabilir ama digerleri asla
Takım elbise onlar da ne farkı var ki
Ne farki mi var? Sen sanirim cok tr dizisi izleyen bir arkadasa benziyorsun. Biraz cevre ve ortam gör sonra gel tartisalim olur mu
Kusura bakma ben rahat giyinemem sen giyin kardeş. Sonra tartışalım kimin atılcağını :D
Merak etme ben yerine göre giyinen biriyim. Özgürlükcü kasvetiyle aptalligi pek karistiran biri degilim. Merak etme calistigim yerde sorun olmadi hic.
Bi karşı çıkan sensin esip gürlüyorsun yorumlarda fazla uzatma bence.
İsteyen istediğini giyer sana mı kaldı
Her gün takım elbise + kundura. Dışarıda ise full spor giyiniyorum :D
En güzeli
Senin mesleğin ne olacak?
Öğretmen sence böyle giyinemez miyim
Tabii ki giyinebilirsin çokta güzel olur.
Biri karşı çıkmış da böyle giyinen görmedim işten atılırsın diye saçma değil mi
Ona ne kardeşim etek giyince atılmıuyor de böyle giyince mi atılacak
Saçmalık işte her yeri kapalı halbuki
Bizim meslekte öyle giyinen yöenticiler de var
Smmsmsmf biraz çevre ortam gör diyor bana
Kim diyor :D
Görüşlerden biri
Bırak varoşlarla ne uğraşıyorsun :D
Şimdi takmlardan birinin resmini koycam maaşı kadar sjjsjaj
Koy
Kıskanırrlarrr :D
Merak ettim
Herkesle paylaşmam cicilerimi. Ama pazartesi tekrardan bir kığılıya gideceğim. Pantolon + V yaka bir kazak alıcam hava ssoğuk geceleri.
Vaay marka giyiniyoruz bir de
Ne işi yapıyorsun
Ama pantolonları çok güzel, iş yeri bize altınyıldızdan vermişti ama naylon gibi. Bu en azından pamuklu
Tabii pamuklu daha iyidir
çok pahalı da değil taksit yapınca aylık 200 liraya gleiyor :D
Ne güzel
Tavsiye ederim arada güzel indirimler oluyor.
Teşekkür ederim
Serbest kafama göre. Takım elbiseden de hiç hoşlanmam
Bazen takım ama çoğunlukla spor
Takım çok havalı ya bir de kravatlı öff
Evet toplantılarda takım giyerim
Mesleğin ne
Bilg. Müh.
Güzel
Kravat da tak daha güzel olur
Takıyorum zaten
Ne güzel ya
Çok özeniyorum ben de taksam çok abartı mı