Beni nereye gidersen götür diyen dik saçlarım var ama çok hızlı uzuyor şekil vermekte zorlanıyorum diimdik bir erkek saçı yorumlarınızı bekliyorum?

saçlarım düz ve dik yanları bile dik böle paylanço gibi gidiyor yanları kısa kestiriyorum neyse saçımı yaptırıyorum o an kuafördeyim çok güzel geliyo o an saçım ama 2 gün sonra uzuyor çok hızlı uzayan bir saçım var aynı şekli geri almıyor çünki baya uzuyor bir yere kadar küçüken çok kestiridim saçlarımı çok kestirince sık uzar diyolar hafta 1 kez saç kestirirdim düşünsenize saçımı yapıyorum sprey sıkıyorum kuaförde daha sertleşsindiye 1 hafta idare edemiyor yazlığa gidiyorum ne denize girebiliyom nede saçımı yıkıya biliyom bozulcak diye kafayı yicem böyle bir şey olmaz herkes yavaş uzuyo der benim saçım çok hızlı uzuyor herşeyin çoğu zarar bana bu saç için ne önerebilirsiniz düşünün işte bir profil resminden dik kirpi gibi ve yumuşak yanlarda aynı şekilde kirpi gibi sağa profil resmini baza alırsak sola rahat yatırılan bir saç
Beni nereye gidersen götür diyen dik saçlarım var ama çok hızlı uzuyor şekil vermekte zorlanıyorum diimdik bir erkek saçı yorumlarınızı bekliyorum?