Ya bence kötü durmuyor yani simli abiyeden ziyade mayo daha dikkat çekici ve sahneye uygun bence. Siz nasıl düşünüyorsunuz? 🤤
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Tarz meselesi. Sahnede kostüm olarak ille de daha şatafatlı şeylere yönelmeleri gerekmiyor. Hadise yıllardır sahnelerinde mayo giyiyor ve onunla özdeşleşti artık. Sırıtmıyor üzerinde.
Düşün hayat o kaa pahali ki koca ünlüler bile uzun isildakli parildakli melyor dolarlar eden kıyafetler giyemiyor kıçı başı açık azıcık kumas alabilmisler 🤣🤣🤣
Adı üstünde kostüm yani o kadar takılmaya ne gerek var ki sanki herhangi biri böyle sokaklarda dolaşmaya mi başlayacak
Cevap
16Cevap
Yasaklanmalı. Geçen ilkokula giden çocuklar gelmiş komşuya benden wifi şifresi istediler. Telefonu aldım şifre icin ekranında ünlüler vardı. Korseli kulotlu. Kızlar bunlar çıplak dedim onun modeli öyle dedi firladı gitti.
Ülkede ağzı olan konuşuyor. O kadar sorun varken milletin fantezik kostûmlerine takılamayacağım🤦🏻♀️
Ulkece üzerimde durduğumuz nasilll önemli mi önemli bir konuya parmak basmış (!)
Mayo olmasını eleştirmiyorum ama bazıları rüküş şeyler giyiyor farklı olmak için.
seks sells. universal bir atasözüdür. onlarda izlenmek için bunu yapıyorlar.
Bu toplumda neden herkes birilerinin tercihlerine karışmak zorunda?
haklı iğrenç duruyor
hele ki hande yenerin giydikleri falan tv de görünce kadınlardan soğuyorum
Çok itici ve zevksiz bence. Tabiki kimseye tercihinde karisilmaz ama kendini teşhir edecen diye bayagilasmak bu sanirim
Pardon da kimin nerede ne giydiğinden bize ne? Yok kaliteymiş yok buymuş, böyle bir ülkede heceleme yapanlar rapci oluyorsa buna takılmamak lazım, kalite ya hani
Konunun içinde kadın poposu varsa kadınlar haklıdır.
Orasi sarkicinin is sahasi, ozel alani istedigini giyer.
Yorum doğru basitliğinden ve kalitesiz oluşundan
Elbette giyilebilir ama tercihleri kötü maalesef
Yani neden olmasın. Artık her şey normal gelmeye başladı
Aslında orada bunun bir kolaya kaçma olduğunu anlattı. Analtomca mantıklı geldi
niye mayo ya? elbise giyseler olmuyor mu? niye çıplak dolaşıyorlar?
amannnn banane ne giyerlerse giysinler
Adı üstünde sahne ve show ben çok takılmıyorum
İstediklerini giyebilirler
bu nasıl soyad la nnnn ben buna takıldım :X
İsterse donsuz çıksın bizene haha
Önceden sanatcilarin bir agirligi saygınlığı varmis simdi hepsi magazin hepsi teşhir
İstersem ciplak gezerim kime ne ki
adam haklı kızlar dağılın 😎
Raşit de kim ki tanımadım
İsteyen istediğini giysin pek umrumda değil
Ben alıştım artık
haklı
Herkesin kendi kararı bizene ya
Sakincali
Hea absürd aşqm
Saçmalık
Haklı
Mayo plajda giyilir.