Moda & Stil Kendi kendime bilekliği takamıyorum. Sizde de aynı durum var mı? Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Peki ya siz yardım almadan bileklik veya künye takabiliyor musunuz? Veya bunun bir yöntemi var mı? Kendi kendime bilekliği takamıyorum. Sizde de aynı durum var mı? Cevapla Bileklik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Takabiliyorum. Kanca kısmını aşağıya doğru sarkıtıp, parmağınla basılı tut fakat bir yerden de alttan destek almalısın kımıldamaması için, koltuğa vs. koyabilirsin bileğini. Diğer delik kısmınıda tutup takıyorsun. 1 0 Yorumla
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bileklik sıkıntı ya bende takmıyorum. Bilekliğimi çıkarıp oynuyorum geri cevremddkilere taktiriyorum yarım saat önce olduğu gibi hdjdjdj 1 1 Yorumla Hendestra +1 yıl Aynı duyguları yaşıyoruz 😂😂 Yorumla
RISES Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Ben takıyorum bi yere koy kolunu bas parmagindan yardim 1 4 Yorumla RISES +1 yıl Al ve diğer elinle bagla Yorumla Hendestra +1 yıl İyi yönteme benziyor ha deneyeceğim bunu teşekkürler Yorumla RISES +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla Hendestra +1 yıl 😊😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ataç ile takabilirsin çok kolay 1 1 Yorumla Hendestra +1 yıl Hiç denemedim açıkçasi duymadım da anlatabilirmisin? Yorumla
_ZęhirliÇicęk_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ben bu konuda yetenekliyim.. 2 1 Yorumla Hendestra +1 yıl Nasıl yapıyorsun? Yorumla