Boyum 1.70 50 kiloyum bacaklarım çok ince şort giyemiyorum ev dışında bana garip geliyor sizce nasıl olur sıska biri şort giymeli mi giymemeli mi?
Giyebilir
Yakışmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Squat yap hem bacakların şekillenir hem biraz kalınlaşır ben de aynı senin gibiydim biraz kilo aldım bir ay düzenli squat yaptım süper oldu hala arada yapıyorum
Giy giy. Gencsi. yaslaninca hic bisey giyemezsin. Hem evlenince sismanlarsjn bu hep boyledir. Kendinle barisik ol. Senden baska yok dunyada
çıbık kraker gibi olursun ama giymene engel değil sonuçta sen onu millete kendini yakıştırmak için giymiyorsun değil mi? Sıcak havalarda ısınmamak için giyiyorsun
Giyer ama yakışmaz kardeşim. Bacaklar ince sonuçta dimi
Evev bayağı
Cevap
4Cevap
Şortu zayıf giyer. Gerçi bende giyerim, zayıf olmasam da. Nasıl rahatsan öyle giy
Ben 174 boyunda 49 kiloyum ben senden daha zayıfım ama hiç problem degil önce kendine yakıştırdıgını düşündügün şortu bul sonra gerisi önemsiz
Kilo alamiyor musun? Cunku bu kiloda ne giysen yakismaz kilo al biraz
Sınav senesindeyim pek uğraşamıyorum 3 ay önce 45 kiloydum biraz çalıştım uğraştım hem kas yaptım hem kilo aldım aslında kilo almak çok zor değil ama ben kas yaparak almak istiyorum sonra bir de onla uğraşmayayım anladın nedemek istediğimi :)
Anladim ;)
B ok gibi durum g öt m eme yoksa bir b oka yaramazsın 50 kilo ne l an seni beslemiyolarmı a q
Göğüs var six pack var kol az da olsa var bacak yok kardeşim :)
Vayy vucut varmış kapışalım mı kavga mı istiyon camon
Tabiki giyebilirsin önemli olan senşn rahatlığın milletin düşüncesi değil
Biz ne yapc bu zayflkla be s
şortun altına topuklu olur mu
Giyme sen en iyisi
giy.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar