Moda & Stil Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez çifti, bugün dünyaevine girdi. Ece Seçkin'in gelinliğini beğendiniz mi? AlmıyımCınımTşk Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Ben daha abartılı bir gelinlik beklerdim açıkçası ama gayet sade ve güzel olmuş. :) Siz beğendiniz mi? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ece Seçkin ve Çağrı Terlemez çifti, bugün dünyaevine girdi. Ece Seçkin'in gelinliğini beğendiniz mi? Cevapla Çift Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ece Seçkin, en beğendiğim ve hayalimdeki kızdır. Hem dış güzellik açısından hem karakter. Allah evliliğini daim etsin. Çok sevindim onun adına. 5 2 Yorumla Papparaa +1 yıl Ay sen korkmaz mıydın Yorumla BloodyGamer +1 yıl Onu karıştırma 😋 Yorumla
miss_misfit Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evlenir diye düşündüğüm son ünlüydü resmen üzüldüm 🙄 ama bi yandan da sevindim sevdiğim bi ünlüydü inşallah mutlu oluuur 0 0 Yorumla
sabahınilkisigi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Kendi beğenmiş ve giymiş bizim beğenip begenmememiz önemli değil bence 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Aaaaa ne ara evlendi Ece. Vay be. Yakışmış gelinlik. 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Ece zaten tarzı belli bir kalitede olan biriydi bence sade ve şık olmuş 1 0 Yorumla
HarleyQueen12232 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Çok güzel durmuş, ben beğendim açıkçası 🌸 Darısı başımıza kızlar 🙄 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 490 cevap paylaştı. 157 kiz 180 gibi durmus😂 yakışmış güzel daha taşlı bekliyordum ben ama güzel 1 0 Yorumla
PamirSparrow Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ece gibi megolaman bir kadından beklenmiyecek bir hareket 0 0 Yorumla
1Firstlady Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl İlgimi çeken, 4 yıldır aşk yaşayan ponçik bir çiftti:) dünya evine girmelerine sevindim 💙 0 2 Yorumla 1Firstlady +1 yıl Gelinliği de fena değil 🌺 1Firstlady +1 yıl Pardon 7* yılmış
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 777 cevap paylaştı. Herkes evlendi bir biz bekar kaldık @gülbenx kanksım 0 4 Yorumla gülbenx +1 yıl Sen baya özenmisin kos sende gelinlik giy 😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla 97Kerim97 +1 yıl @gülbenx Yok ben damatlık giyecem. Yorumla gülbenx +1 yıl Önce 1 gelin bulda gerisi kolay para gerisini hallediyo 😃😃😃😃😃 Yorumla 97Kerim97 +1 yıl @gülbenx Senin +85 lerden 1 tane yap bana ilik gibi olsun Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ece seçkinin gelinliğini ne yapayım hayirli ugurlu olsun 0 0 Yorumla
KaraGözlümm Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz.. ama ben beğenmedim.Allah geçim versin.. 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. Yani güzel ama ben kişisel olarak gelinlik endüstrisine karşıyım 🤣😂 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Mutlu ol inşaallah Ece Terlemez yakıştı bu soyadı ama ya 0 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Fiziği için en uygun kesimi kullanmış. Allah mesut etsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Allah mutluluğunu daim etsin. Pop müziğini ve pop kültürünü hiç sevmem. Ama bu kızın çok güzel bir enerjisi var. 0 0 Yorumla
yorumcunuz Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 845 cevap paylaştı. 1.55 boyundaki bir kadın için bu abartı gayet yeterli.. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok şükür ece seçkin ablayı everebildik, olmuş olmuş harıka yakışmış nazar değmesin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eve seçkin ne kadar çirkin bi kadınmış nereye kusuyoruz 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tipe bak Kezban bu yA sjlxksmckş Yorumla
dalinBebE Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Boyu resimde 170 görünüyor orjinali 55 değil miydi bunun. 0 0 Yorumla
Incikupalikiz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Göğüs kısmı hiç tarzım değil genel olarak beğenmedim gelinliği 0 0 Yorumla
İzmirleee3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl bu kız benim olmalıydı hıc yakısmıyolar bırbırlerıne 1 sene surer ya da surmez 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. üst taraf güzel olmamış bence gelinlikte 3 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Peri gibi ya 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Üst kısmını beğenmedim. 1 0 Yorumla
Nammellesss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Yakışmış. Bu kadının şarkılarına bayılıyorum ya 1 0 Yorumla
ÇiçekSaçlıKız05 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Yakışmış ama daha abartı olabilirdi 1 0 Yorumla
HzLuciifer Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Ergen Ece bile evlendi biz hala bekarız Alahhimmm 0 0 Yorumla
Ben_arıza Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Ece inanılmaz bi kalçası var ya damat şanslı 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. Evet çok güzel beğendim 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. tanimiyom ben ve b3genmedim 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Uçuk kaçık bir şey seçmemiş şaşırdım ve beğendim 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ALLAH yeni yuvasında huzur mutluluk versin 0 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Meslektaşım çağrı kaptani tebrik ederim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ece Seçkin, en beğendiğim ve hayalimdeki kızdır. Hem dış güzellik açısından hem karakter. Allah evliliğini daim etsin. Çok sevindim onun adına.
Ay sen korkmaz mıydın
Onu karıştırma 😋
Evlenir diye düşündüğüm son ünlüydü resmen üzüldüm 🙄 ama bi yandan da sevindim sevdiğim bi ünlüydü inşallah mutlu oluuur
Kendi beğenmiş ve giymiş bizim beğenip begenmememiz önemli değil bence
Aaaaa ne ara evlendi Ece. Vay be. Yakışmış gelinlik.
Ece zaten tarzı belli bir kalitede olan biriydi bence sade ve şık olmuş
Çok güzel durmuş, ben beğendim açıkçası 🌸
Darısı başımıza kızlar 🙄
157 kiz 180 gibi durmus😂 yakışmış güzel daha taşlı bekliyordum ben ama güzel
Ece gibi megolaman bir kadından beklenmiyecek bir hareket
İlgimi çeken, 4 yıldır aşk yaşayan ponçik bir çiftti:) dünya evine girmelerine sevindim 💙
Gelinliği de fena değil 🌺
Pardon 7* yılmış
Herkes evlendi bir biz bekar kaldık @gülbenx kanksım
Sen baya özenmisin kos sende gelinlik giy 😂😂😂😂😂😂😂😂
@gülbenx Yok ben damatlık giyecem.
Önce 1 gelin bulda gerisi kolay para gerisini hallediyo 😃😃😃😃😃
@gülbenx Senin +85 lerden 1 tane yap bana ilik gibi olsun
Ece seçkinin gelinliğini ne yapayım hayirli ugurlu olsun
Zevkler ve renkler tartışılmaz.. ama ben beğenmedim.
Allah geçim versin..
Yani güzel ama ben kişisel olarak gelinlik endüstrisine karşıyım 🤣😂
Mutlu ol inşaallah Ece Terlemez yakıştı bu soyadı ama ya
Fiziği için en uygun kesimi kullanmış. Allah mesut etsin.
Allah mutluluğunu daim etsin. Pop müziğini ve pop kültürünü hiç sevmem. Ama bu kızın çok güzel bir enerjisi var.
1.55 boyundaki bir kadın için bu abartı gayet yeterli..
çok şükür ece seçkin ablayı everebildik, olmuş olmuş harıka yakışmış nazar değmesin
Eve seçkin ne kadar çirkin bi kadınmış nereye kusuyoruz
Tipe bak Kezban bu yA sjlxksmckş
Boyu resimde 170 görünüyor orjinali 55 değil miydi bunun.
Göğüs kısmı hiç tarzım değil genel olarak beğenmedim gelinliği
bu kız benim olmalıydı hıc yakısmıyolar bırbırlerıne 1 sene surer ya da surmez
üst taraf güzel olmamış bence gelinlikte
Bi garip görünüyor vücudu
Peri gibi ya
Üst kısmını beğenmedim.
Yakışmış. Bu kadının şarkılarına bayılıyorum ya
Yakışmış ama daha abartı olabilirdi
Vay be Ece Seçkin de evlendi
Daha güzel bi gelinlik tercih edebilirdi
Ergen Ece bile evlendi biz hala bekarız Alahhimmm
ay ben çok beğendim aşırı yakışmış