Moda & Stil Elbise nasıl alayım mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 214 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar alma sebebim erkek arkadaşımla küstüm bana mesaj atsın diye alacağım o böyle şeylerde dayanamayıp mesaja atiyor Elbise nasıl alayım mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Moda & Stil konusunda 973 cevap paylaştı. Çok dar ama rengi güzel. Onun dışında beğenmedim pek de. 1 0 Yorumla
badeklc Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Fizigini bir görelim ondan sonra. her güzell elbise herkese olmuyor 2 0 Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl sen zaten bunu giyip erkek arkadasına barışmak için atmamış mıydın? hala nasıl almamış olablirsin almadıysan zaten kalmadı artık kıyafet 0 0 Yorumla
selmma44 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Elbise çok hoş.Siyah rengi varsa daha güzel olur ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herşeyin siyah ve kırmızı😂😄 Yorumla Soran +1 yıl Herşeyim Yorumla
Submissivé1isi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Sokakta giyilmez davetlerde dugunlerde partilerde filan giyilir sokakta giyersen findik. beyinli seref yoksunlari tqciz eder 0 0 Yorumla
BayanSissy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. Baaayıllldımmm kesin alın ve giyin harika etek üst takım gibi duruyor 0 0 Yorumla
gezgin_34566 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Taktiğe bakarmısınız ya yeminle bu kızlar çok tehlikeli bu arada çok hoş olmuş 0 0 Yorumla
MRPalace Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzel fakat elbise bir tık daha mini olursa daha çabuk cevap alabilirsin Karar senin. 0 0 Yorumla
DareDevil_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl sen elbiseyi al bende elbiseyle beraber seni alayım :D 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı. içindeki bu kişi ise , kasa elbiseye uygun tombalak bişi isen alayım deme güldürürsün kendine. 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Mesaj istiyorsan bacak bacak üstüne atarak foto çek :D 0 0 Yorumla
ŞerefBekirAşkın26 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Özellikle bu tarz elbiselere bayılıyorum kadınlarda güzel duruyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Böyle sevgilim olacak uzatmam sevgililiği karım olması lazım derim yani bebek gibisin 0 0 Yorumla
tükenmiskelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl aa merve kutlu. bence tatlı bir elbise. 1 0 Yorumla
Cᴇнᴇɴɴᴇᴍᴅᴇкіᴠᴏᴅᴋᴀ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Rengi güzel ama modeli hakkında aynısını söyliyemicem 0 0 Yorumla
Stipe Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl Etkileyici bir fizikle birlikte iyi kombin olurlar 0 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Elbise güzelde zaten almissin 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 509 cevap paylaştı. Güzel çekici bir elbise 0 0 Yorumla
mooonlight1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Elbise güzel fakat alma sebebin saçma 0 0 Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 457 cevap paylaştı. Fiziğin görseldeki gibiyse al 👍 0 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Güzelmiş siyahi varsa onu da kaçırma al. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Elbise çok güzel ve alımlı 0 0 Yorumla
SonÇomarBükücüsü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu elbisenin siyah rengini seviyorum sadece. 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 398 cevap paylaştı. Bence fena değil, alabilirsin 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alda gunluk hayattamı giyeceksin 0 0 Yorumla
Pokerblack Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kanka biraksan alev alir ortam jdjdjfjfj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Pokerblack +1 yıl Guzel anlamda ya korkma 😂 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 738 cevap paylaştı. çok güzel durmuş bu vucutta 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzelmiş 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ucuz duruyor rengi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Çok dar ama rengi güzel. Onun dışında beğenmedim pek de.
Fizigini bir görelim ondan sonra. her güzell elbise herkese olmuyor
sen zaten bunu giyip erkek arkadasına barışmak için atmamış mıydın? hala nasıl almamış olablirsin almadıysan zaten kalmadı artık kıyafet
Elbise çok hoş.
Siyah rengi varsa daha güzel olur ama
Herşeyin siyah ve kırmızı😂😄
Herşeyim
Sokakta giyilmez davetlerde dugunlerde partilerde filan giyilir sokakta giyersen findik. beyinli seref yoksunlari tqciz eder
Baaayıllldımmm kesin alın ve giyin harika etek üst takım gibi duruyor
Taktiğe bakarmısınız ya yeminle bu kızlar çok tehlikeli bu arada çok hoş olmuş
Güzel fakat elbise bir tık daha mini olursa daha çabuk cevap alabilirsin Karar senin.
sen elbiseyi al bende elbiseyle beraber seni alayım :D
içindeki bu kişi ise , kasa elbiseye uygun tombalak bişi isen alayım deme güldürürsün kendine.
Mesaj istiyorsan bacak bacak üstüne atarak foto çek :D
Özellikle bu tarz elbiselere bayılıyorum kadınlarda güzel duruyor
Böyle sevgilim olacak uzatmam sevgililiği karım olması lazım derim yani bebek gibisin
aa merve kutlu. bence tatlı bir elbise.
Rengi güzel ama modeli hakkında aynısını söyliyemicem
fazla dar, alma bence..
Al tabi gayet hos görünüyırsun
Onemli olan bunu tasiyabilecekmisin
Başka rengi daha iyi olabilirdi
Göbeği saklayanamissin
Etkileyici bir fizikle birlikte iyi kombin olurlar
Rengini sevmedim çok ölü
Elbise güzelde zaten almissin
Elbise çoook güzel ama bi tık dar
Güzel çekici bir elbise
Sen bu resimdeki kız gibi misin de? 😏
Gayet hoş durmuş 🤙🤙
Bence al çok beğendim
Güzel bir seçim olur.
Elbise güzel fakat alma sebebin saçma
O göbek olmadı yalnız😁
Eve kadar getirmişsin zaten
Güzel güzel giy
Bahtını açsın
Fiziğin görseldeki gibiyse al 👍
Bence olmamış güz l değil.
Güzelmiş siyahi varsa onu da kaçırma al.
Elbise çok güzel ve alımlı
Kol detayı güzek değil
Bu elbisenin siyah rengini seviyorum sadece.
Bence fena değil, alabilirsin
oldukça güzel gele ki bu kız sen isen
Alda gunluk hayattamı giyeceksin
Belde ki pencereyi sevmedim.
All canim ne cok dusndun
üzerinizde güzel durmuş
Yav inanılmaz bshsshh
Si. kilmek istiyorsun anlaşılan 😉
ne elbiseler var arkadaş
al al
Kanka biraksan alev alir ortam jdjdjfjfj
Nasıl yani