Dört mevsim giyilebilecek ayakkabı öneriniz nedir?
Mesela goretex teknolojisi bunlardan birisi, özelliği hayayı geçirip suyu almaması.
Buna benzer alternatif teknoloji ile üretilen ayakkabılar nelerdir?
Mesela goretex teknolojisi bunlardan birisi, özelliği hayayı geçirip suyu almaması.
Buna benzer alternatif teknoloji ile üretilen ayakkabılar nelerdir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayakkabıya gidip bizzat mağazadan incelendiğinde kendisini gösterir diye biliyorum.
Adidas süperstar öneriyorum klasik bi ayakkabı yaz kış demeden giyilir onun dışında jean elbise etek şort herşeyin altına uyuyor
Öyle bi ayakkabı yok bence
GTX (Goretex) teknoloji ile üretilen ayakkabılar var. Ama misal Waterroof teknolojisi ile üretilen ayakkabıda aynı özelliğe mi sahip.. ya da farklı markaların farklı özellikteki markaları...
Polariste iyi ayakkabılar var.
Spor ayakkabı tabiki
ama nasıl bir spor ayakkabı, üretimindeki kullanılan teknoloji ne ya da nasıl özellikteki bir spor ayakkabı?
Bez veya delikli olmayacak tabanı rahat bir spor ayakkabı
Yaz kış sketchers giy rahattır
Pek memnun kalmadım. Adidas GTX gibi değil. Birde Goretex göre bence sonbaharda giyilen bir ayakkabı gibi geldi? Görüşün için teşekkür ederim.
Baktım şimdi hiç giymedim, en son adidas superstar giymiştim şık diye, şimdi kekolar giyiyo superstarı, goretex güzelmiş fakat çok pahalı geldi bana kankam, bi ayakkabıya max 500 600 verebiliyorum, onu da vermezdim de ayak sağlığı çok önemli ve tüm gün ayakkabının içinde ayaklar, kısaca maddi gücüm yetmiyo bilemiyorum 😪 Rica ederim
Adisdastürk yeni cıktı
Biz fakirler ne varsa giyiyoruz valla el mahkum
:)
. Dkjsjs