O şimdi sindirella özünde sinsirella 🧚♀️🤪 35 numara şeffaf topuklu ayakkabı bulmak ne zor yahu ilk gördüğüm 35 numarayı aldım. Sizce nasıl?Topukları biraz kısa ama napalım 🥲🥲
Çok güzel beğendim 😊 güzel günlerde giyin. Başka ayakkabı modellerine bakmak isterseniz instagram : besteninayakkabilarii kendi sayfam olur öneriririm 😊
Bunumu giyineceksin bir ton para vermişsin şimdi buna nenemin cizlavet lastiği vardı onun seffafina benziyor mes de al ayakların için de perişan olur 🤣
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Valla görmeden bir şey diyemem ama camdan ayakkabı olur mu o da ayrı mesele. Belki çok şık bir topukludur seninki onu kast ediyorsundur. Yine de gece yarısı kaçarken tekini kaybetme sonra arama derim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bence önündeki boncuk çiçek detayları olmasa çok daha iyi olabilirmiş ama bu da güzel, hayırlı olsun bebeğim ❤️
O boncuklar ile elbisenin kemerini kombinledim hdhdhd
He bak o zaman güzel 😂😚
Şık duruyor. Şeffaf değilde etrafı beyaz olsaymış daha güzel duracakmış sanki. İyi günlerde kullan.
Ben şeffaf olacak diye 3 saat 28 dakika gezdim 🥲
😲😲 Vayyy beee. O zaman almana değmiş.
Çok güzel beğendim 😊 güzel günlerde giyin. Başka ayakkabı modellerine bakmak isterseniz instagram : besteninayakkabilarii kendi sayfam olur öneriririm 😊
Sevmedim, transparan hiçbir şeyi sevmem genelde, çıplak ayak görmekten de nefret ettiğim için hiç sevmedim 🙈
35 numara kadın ayağı mı olur? 9 yaşındaki kızım 32 giyiyor. Şeffaf demek, polibilmemne malzeme, yani plastik demek, terden ölürsün.
Biraz fazla iddialı sanki😂 ama çok güzel hayırlı olsun ☺️
güzeller
hadi hayırlı olsun iyi günlerinde kullan :)
baya sindirella ayakkabısı şeffaf :D 35 numara çocuk ayakkabı gibi pek minnoş ahahah :D
35 numara mı bir ben mi ayağı büyük olan acaba.. üzüldüm.. ayakkabı güzel.
bunlardan almayı düşünüyordum bi ara ama vazgeçtim çünkü artık herkesin ayağında göre göre sıkıldım
Gayet güzel bu işlerden anlarım kırmızı oje veya siyah oje çok seksi durur
Bence çok şirin ama seninde bir o kadar şirin olduğunu düşünüyorum
35 mi en son ortaokulda giymiştim heralde😪 Ayakkabılar muhteşem
Ayaklar terden buhar olunca güzel gözükmüyor hiç sevemedim ne yazık ki.
Ben beğenmiyorum bu tipi ya, bir türlü içine sinmiyor. Güle güle kullan 🌹
Beğenemedim benlik değil tabi herkesin zevki kendine mutlu günlerinde kullan 💜
Bence Çok güzel bunu zarif birşeylerle kullanırsan daha güzel olur bende alacaktım ama sonra giyecek biryer olmadığı aklıma geldi
Hayatımda gördüğüm en iğrenç ayakkabılar şeffaf ayakkabılar
Ayağı kötü olanlar sevmez genelde
Ne alaka
Bunumu giyineceksin bir ton para vermişsin şimdi buna nenemin cizlavet lastiği vardı onun seffafina benziyor mes de al ayakların için de perişan olur 🤣
Valla görmeden bir şey diyemem ama camdan ayakkabı olur mu o da ayrı mesele. Belki çok şık bir topukludur seninki onu kast ediyorsundur. Yine de gece yarısı kaçarken tekini kaybetme sonra arama derim.
Beğenmedim. 35 Numara mı?
Evet, 35 🥲
Küçükmüş 😮
Bune allasen yav djfh kötü
Babaanneden kalma bir ayakkabı.
Giymen lazimdi boyle olmaz 🙄
Çok güzel bende de var
Gayet güzel bir ayakkabı 🤣
İnstagramda dolu bundan
Coohh tatliiss len bunlar
Hayatımda gördüğüm en iğrenç ayakkabı modeli
Tam senlikmiş teyzecm